FHRA syyskokouksen 2020 ilmoittautumisaikaa pidennetty

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 16.1.2021 klo. 12.00 alkaen verkossa teams-sovelluksen avulla. Erään valppaan jäsenemme huomiosta viisastuneena, jatkamme syyskokoukseen ilmoittautumisaikaa, koska yhdistyslaki näin määrää.

Tässä ote yhdistyslaista:

4 §

Yhdistyslaki

Yhdistyslain 25 §:n 1 momentista ja säännöistä poiketen hallituksen päätöksellä voidaan sallia, että asiamies voi edustaa yhtä tai useampaa jäsentä yhdistyksen kokouksessa. Mainitun lain 21 §:stä poiketen hallitus voi sallia, että myös valtuutettu saa valtuuttaa toisen valtuutetun käyttämään oikeuttaan valtuutettujen kokouksessa. Yhdistyksen tai valtuutettujen kokouksessa järjestettävässä äänestyksessä saman asiamiehen edustamien jäsenten tai valtuutettujen yhteenlaskettu äänimäärä on enintään kymmenesosa kokouksessa edustettujen jäsenten tai valtuutettujen yhteenlasketusta äänimäärästä, jollei säännöissä sallita suurempaa ääniosuutta.

Yhdistyslain 17 §:n 2 momentin ensimmäisestä virkkeestä ja 21 §:stä poiketen yhdistyksen hallitus voi sallia 17 §:n 2 momentissa tarkoitetun osallistumisen kokoukseen postitse taikka tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla, vaikka tällaista menettelyä ei ole sallittu säännöissä ja vaikka yhdistys ei ole hyväksynyt tätä varten mainitun lain 30 §:ssä tarkoitettua äänestys- ja vaalijärjestystä.

Hallitus voi päättää, että kesäkuun 2021 loppuun mennessä järjestettävään yhdistyksen kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen yhdistyksen kokoukseen viimeistään tiettynä päivänä, joka voi olla aikaisintaan kaksi viikkoa ennen kokousta. Tällöin kokouskutsuaika lasketaan viimeisestä ilmoittautumispäivästä.

Kokoukseen ilmoittautuminen:

Hyvä jäsen, ilmoittauduthan nyt ennakkoon FHRA:n sääntömääräiseen kokoukseen sähköpostitse, osoitteeseen info@fhra.fi otsikolla: ”Ennakkoilmoittautuminen FHRA syyskokous 2020”. Ennakkoilmoittautumiset tulee olla lähetetty viimeistään lauantaina 2.1.2021 klo. 11.59 Suomen aikaa.

Kokousteknisistä syistä tarvitsemme ennakkoilmoittautumiset, jotta voimme tarkistaa osallistujien jäsenyydet kaudelle 2020 ja luoda äänestyssovellukseen äänioikeuden ilmoittautuneille jäsenille.

Jäsenmaksun 2020 voi vielä maksaa ja näin hoitaa jäsenvelvoitteet kaudesta 2020!

Äänestystä varten olemme valinneet äänestyssovellukseksi kotimaisen ja luotettavan verkkopalvelun nimeltä Äänestyskoppi. Voit tutustua sovellukseen verkossa: https://aanestyskoppi.fi/esittely/

Vain ennakkoon ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään linkki, joka avautuu kokoukseen.

Tutustu Teamsiin ennakkoon verkossa: https://support.microsoft.com/fi-fi/teams

Kokouskutsun ja asialistan voitte lukea uudelleen verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/syyskokous/

Ehdolle luottamustehtäviin asettuminen:

Puheenjohtajaksi tai johtoryhmän jäsenehdokkaiksi haluavat ilmoittautuvat etukäteen kirjallisesti (sähköpostitse) os. info@fhra.fi  2.1.2021 klo. 11.59 Suomen aikaa mennessä.

Tärkeää – ehdokkaaksi voi asettua ainoastaan kirjallisesti etukäteen ilmoittautumalla. Ei enää itse kokouksen aikana.

Ehdokkaiden tulee olla jäsenvelvoitteet 2020 hoidettuna, ehdokaskelpoisuuden täyttäneitä FHRA:n jäseniä. FHRA:n toimistohenkilökunta tarkistaa ehdokkaiden kelpoisuuden. Jäsenmaksun 2020 voi vielä maksaa ja näin hoitaa jäsenvelvoitteet kaudesta 2020!

Ehdokkaita otetaan vastaan kirjallisesti (sähköpostitse) 2.1.2021 klo. 11.59 Suomen aikaa asti!

Tämän jälkeiset ilmoittumiset luetaan myöhästyneiksi, eikä heitä voida hyväksyä enää äänestykseen mukaan. Ehdokkaiden nimet sekä ehdokkaiden toimittamat esittelyt julkaistaan jäsenistön keskustelupalstalla, jäsenille suunnatussa osiossa ja muissa kanavissamme.

Ehdokkaaksi ilmoittautuva otsikoi viestin malliin ”johtoryhmän jäsenehdokas” tai ”johtoryhmän puheenjohtajaehdokas” ja liittää mukaan lyhyen esittelyn itsestään (max. 300 merkkiä) sekä halutessaan myös kasvokuva.

Mikäli teillä herää kysymyksiä kokouksesta tai muusta, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi