FHRA sääntömääräinen kevätkokous HUOMENNA!

FHRA sääntömääräinen kevätkokous pidetään HUOMENNA lauantaina 13.6.2020 klo. 13.00 alkaen. Ennen kokousta kaikkien osallistujien jäsenyys tarkistetaan. Vastaanotto aloitetaan tuntia ennen kokouksen alkua.
 
Tarkistathan jo ennakkoon, että oma jäsenyys on voimassa ja jäsenyys maksettu. Tarkastaminen onnistuu helposti verkossa osoitteessa: https://fhra.yhdistysavain.fi/
 
”Jäsensivut” välilehdeltä pääset kirjautumaan sisään FHRA:n jäsenrekisteriin ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella.
 
Kokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja sekä johtoryhmän jäsenet vapaille paikoille. On siis aika vaikuttaa yhdistyksen asioihin, joten olethan paikalla.
 
Kokouskutsuun voit tutustua täältä: https://www.fhra.fi/kevatkokous/
 
Tänään saapuneita jäsenhakemuksia käsitellään sitä mukaa kun niitä tulee, mutta jos olet hakemassa yhdistysjäsenen henkilöjäsenyyttä, voi olla niin, ettei jäsenyhdistyksestä saada vahvistusta ennen huomista.
 
Jos olet ajatellut maksaa jäsenyytesi vasta kokoukseen saapuessasi, niin varaathan maksuvälineeksi mieluiten kortin tai tasarahan.
 
Jos olet maksanut jäsenmaksulaskusi lähipäivinä, etkä ole saanut vielä mobiilijäsenkorttia puhelimeesi, niin voitte todistaa henkilöllisyytesi henkilökortilla, passilla tai ajokortilla.
 
Tervetuloa! #FHRA #FHRAkevätkokous #lentohotelli #LSKbusinesspark #kauhava