FHRA ry sääntömääräinen syyskokous 2021 on hybridi-kokous. Voit osallistua livenä tai verkossa.

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 20.11.2021 klo. 12.00 alkaen verkossa teams-sovelluksen avulla ja livenä paikan päällä. Kokouksen pitopaikka tarkentuu myöhemmin. Äänestys tapahtuu äänestyskoppi-sovelluksella, olit sitten paikan päällä tai osallistut kokoukseen etänä.

Jäsen, ilmoittaudu ennakkoon syyskokoukseen!

Kokousteknisistä syistä tarvitsemme ennakkoilmoittautumiset kokoukseen osallistuvilta jäseniltä, jotta voimme tarkistaa osallistujien jäsenyydet kaudelle 2021 ja luoda äänestyssovellukseen äänioikeuden ilmoittautuneille jäsenille.

Äänestystä varten olemme valinneet äänestyssovellukseksi kotimaisen ja luotettavan verkkopalvelun nimeltä Äänestyskoppi. Voit tutustua sovellukseen verkossa: https://aanestyskoppi.fi/esittely/

Ilmoittauduthan kokoukseen viimeistään 6.11.2021 sähköpostitse info@fhra.fi.

Nyt on hyvä hetki tarkistaa, onko vuoden 2021 jäsenyys kunnossa ja hoitaa jäsenvelvollisuudet, jos haluat osallistua syykokoukseen.

Johtoryhmään ehdolle asettuminen!

Johtoryhmän jäsenehdokkaiksi haluavat ilmoittautuvat etukäteen kirjallisesti (sähköpostitse) os. info@fhra.fi  6.11.2021 mennessä.

Tärkeää – ehdokkaaksi voi asettua ainoastaan kirjallisesti etukäteen ilmoittautumalla. Ei enää itse kokouksen aikana. Johtoryhmässä pääset vaikuttamaan kerhon asioihin ja pääset mukaan päätöksen tekoon.

Ehdokkaiden tulee olla jäsenvelvoitteet 2021 hoidettuna, ehdokaskelpoisuuden täyttäneitä FHRA:n jäseniä. FHRA:n toimistohenkilökunta tarkistaa ehdokkaiden kelpoisuuden. Jäsenmaksun 2021 voi vielä maksaa ja näin hoitaa jäsenvelvoitteet kaudesta 2021!

Ehdokkaiden nimet sekä ehdokkaiden toimittamat esittelyt julkaistaan jäsenistön keskustelupalstalla, jäsenille suunnatussa osiossa ja muissa kanavissamme.

Ehdokkaaksi ilmoittautuva otsikoi viestin malliin ”johtoryhmän jäsenehdokas” ja liittää mukaan lyhyen esittelyn itsestään (max. 300 merkkiä) sekä halutessaan myös kasvokuva.