FHRA ry sääntömääräinen syyskokous 2020 on päätetty pitää kokonaan etänä!

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 16.1.2021 klo. 12.00 alkaen kokonaan verkossa teams-sovelluksen avulla. Koko Suomen tautitilanteen kääntyessä huonompaan suuntaan, katsoi FHRA:n johtoryhmä ainoaksi vaihtoehdoksi sääntömääräisen syyskokouksen järjestämisestä kokonaan etänä ja verkon välityksellä. Voit nyt osallistua kokoukseen sekä äänestää etänä turvallisesti.

Kokousteknisistä syistä tarvitsemme ennakkoilmoittautumiset niin kokoukseen osallistuvilta jäseniltä, että ehdolle asettuvilta jäseniltä, jotta voimme tarkistaa osallistujien jäsenyydet kaudelle 2020 ja luoda äänestyssovellukseen äänioikeuden ilmoittautuneille jäsenille.

Äänestystä varten olemme valinneet äänestyssovellukseksi kotimaisen ja luotettavan verkkopalvelun nimeltä Äänestyskoppi. Voit tutustua sovellukseen verkossa: https://aanestyskoppi.fi/esittely/

Puheenjohtajaksi tai johtoryhmän jäsenehdokkaiksi haluavat ilmoittautuvat etukäteen kirjallisesti (sähköpostitse) os. info@fhra.fi  joulukuun 16. päivään mennessä. Tärkeää – ehdokkaaksi voi asettua ainoastaan kirjallisesti etukäteen ilmoittautumalla. Ei enää itse kokouksen aikana.

Ehdokkaiden tulee olla jäsenvelvoitteet 2020 ajallaan hoitaneita ehdokaskelpoisuuden täyttäneitä FHRA:n jäseniä. FHRA:n toimistohenkilökunta tarkistaa ehdokkaiden kelpoisuuden. Jäsenmaksua 2020 ei voi enää maksaa, mikäli se on jäänyt hoitamatta.

Ehdokkaita otetaan vastaan kirjallisesti (sähköpostitse) aikavälillä 4.12.2020 00:01 – 16.12.2020 klo 23:59. Tämän jälkeiset ilmoittumiset luetaan myöhästyneiksi, eikä heitä voida hyväksyä enää äänestykseen mukaan. Ehdokkaiden nimet sekä ehdokkaiden toimittamat esittelyt julkaistaan jäsenistön keskustelupalstalla viimeistään 18.12.2020, jäsenille suunnatussa osiossa.

Ehdokkaaksi ilmoittautuva otsikoi viestin malliin ”johtoryhmän jäsenehdokas” tai ”johtoryhmän puheenjohtajaehdokas” ja liittää mukaan lyhyen esittelyn itsestään (max. 300 merkkiä) sekä halutessaan myös kasvokuva.

Äänestäminen

  • Ennakkoon kokoukseen ilmoittautuneet saavat äänioikeuden äänestyssovellukseen. Äänestää voi ainoastaan ilmoittautumalla ennakkoon äänestäjäksi ja osallistujaksi kokoukseen. FHRA:n toimistohenkilökunta tarkistaa äänestäjän kelpoisuuden (jäsenyyden ennen äänioikeuden myöntämistä.)
  • Äänestysaika alkaa kokouksen aikana, kun äänestys on ajankohtainen esityslistan mukaan. Äänestys tapahtuu kokonaan verkossa Äänestyskoppi-sovelluksen kautta.
  • Äänioikeutetuille jäsenille lähetetään äänestyslinkki sovelluksesta antamaanne sähköpostiin. 
  • Äänestäjä ymmärtää, huolehtii ja vastaa itse siitä, että toimittaa järjestäjälle oikean, toimivan ja aktiivisen sähköpostisoitteen ja varmistaa esim. yrityssähköpostin ollessa kyseessä, ettei yrityksen tai muun yhteisön palomuuri blokkaa järjestelmästä tulevia viestejä.
  • Äänestyksen käynnistymisestä ilmoitetaan keskustelupalstan ehdokkaisen esittelyosiossa.
  • Valtakirjalla voi äänestää VAIN FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet.

Alla toimintaohje kokoukseen.

OHJE TEAMS -KOKOUKSEEN

Muutama asia kokoustekniikkaan;

Pyydämme etänä kokoukseen osallistuvia ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostilla info@fhra.fi, otsikolla ”Ennakkoilmoittautuminen FHRA syyskokous 2020”

Vain ennakkoon ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään linkki, joka avautuu kokoukseen.

Tutustu Teamsiin ennakkoon verkossa: https://support.microsoft.com/fi-fi/teams

Kokouskutsun ja asialistan voitte lukea uudelleen verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/syyskokous/

Mikäli teillä herää kysymyksiä kokouksesta tai muusta, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info(@)fhra.fi