FHRA ry sääntömääräinen kevätkokous 2021 pidetään verkkokokouksena

Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 30.5.2021 klo. 12.00 alkaen verkossa teams-sovelluksen avulla. Pandemian ollessa vieläkin päällämme on kokous päätetty pitää kokonaan etänä ja verkon välityksellä. Voit osallistua kokoukseen etänä turvallisesti.

Kokousteknisistä syistä tarvitsemme ennakkoilmoittautumiset kokoukseen osallistuvilta jäseniltä, jotta voimme tarkistaa osallistujien jäsenyydet kaudelle 2021 ja toimittaa kokouskutsut rekisteriin kirjattuihin osoitteisiin!

Ilmoittaudu kokoukseen ennakkoon sähköpostitse info@fhra.fi otsikolla: ”Ennakkoilmoittautuminen FHRA kevätkokous 2021” sunnuntaihin 16.5.2021 klo. 23.59 mennessä! Jos osallistut jollain muulla sähköpostiosoitteella, kuin rekisteriin on merkitty, kerrothan siitä ilmoittautuessasi.

Tarkistathan, että jäsenmaksusi on hoidettuna ennen kuin ilmoittaudut. FHRA jäsenlaskutus on alkanut jo viime vuoden puolella ja on lomautuksista johtuen jatkunut ihan viime viikkoihin. FHRA jäsenlaskut vuodelle 2021 on lähetetty rekisteriin ilmoitettuun sähköpostiisi. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi.

Alla toimintaohje kokoukseen.

OHJE TEAMS -KOKOUKSEEN

Muutama asia kokoustekniikkaan;

Vain ennakkoon ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin lähetetään linkki, joka avautuu kokoukseen.

Tutustu Teamsiin ennakkoon verkossa: https://support.microsoft.com/fi-fi/teams

Mikäli teillä herää kysymyksiä kokouksesta tai muusta, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info (@) fhra.fi

Kokouskutsun ja esityslistan voit lukea verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/kevatkokous/