FHRA Night Race Finals 2016!

Vuosikymmenen käminät! Koko kaksituhatta luku ollaan eletty kurjuudessa ja kaipailtu takaisin ”kunnon käminöitä”! Nyt vedetään kiihdytysajon SM-finaali yökisana! Edellisestä FHRA yökisasta on jo vierähtänyt yli vuosikymmen. Nyt jos koskaan on kannattaa tulla paikan päälle, tiedä milloin näitä käminöitä seuraavan kerran nähdään.

Kiihdytysajon SM-finaali siis käsillä ja nyt jaetaan viimeiset pisteet. Vietämme siis finaali-lauantain päätteeksi palkintojen jakojuhlaa, jonne on rajattu määrä lippuja. Palkittavat pääsevät luonnollisesti ilmaiseksi sisään ja nimilista toimitetaan juhlateltan ovelle! Kilpailijat hoi, ostattehan tiimillenne ja tuttavillenne liput ennakkoon ilmoittautuessasi kisatoimistoon! Näin varmistamme, että te kilpailijat, olette etusijalla!

Viron kiihdytysajon mestaruus ratkeaa myös viikonloppuna Alastaron moottoriradalla.

Pro-ryhmien edustajina yönäytöksessä Top Fuel-kuskeista paikalla Janne Ahonen ja Timo Lehtimäki! Top Fuel-lähtö on jo itsessään komeaa nähtävää, mutta parilähtö hämärässä on todella vaikuttavaa! Topikka-ukot ovat luvanneet vetää myös lauantaina ennen finaalilähtöjä!

FHRAnightracefinals2016_1920x1080

Blacklist Street Races listalle on tunkua ja äijät nähdään FHRA Night Race Finals radalla tositoimissa! Nyt aika katsoa kuka on aidolla katuvehkeellä! Blacklist listalle pääsee aidoilla katurekisteröidyillä autoilla ajavat ja osakilpailuja on järjestetty pitkin kesää ympäri Suomea. Nyt on siis viimeinen mahdollisuus haastaa listalla olijat! Blacklististä voit lukea lisää vaikka heidän Facebook-sivuilta.

avauskuva V8_Blacklist_logo_malli_4

Perjantain yönäytöksessä nähdään myös latvialainen Electric Fox Dragster ja nähdään siellä myös moottorikelkka vetämässä! Illan näytökseen on tulossa vaikka mitä, kannattaa tulla katsomaan! Tätä menoa et halua missata!

Perjantaina vietetään myös Helsinki-Malmin lentoasemalla FHRA Cruising Pre-Partyä jo seitsemättä kertaa! Tällä kertaa kaiken muun hyvän lisäksi ajateltiin josko lähdetään porukalla letkassa kohti Alastaron moottorirataa. Jokaisen harrasteajoneuvon kuski pääsee ilmaiseksi sisään! Yhteistyökumppanimme Ravintola Gate 1 tarjoaa 15€ hintaan burgerbuffaa ja kympillä lähtee erittäin passeli matkaeväspussukka matkaan! Lisää Facebookista!

Tässä hieman aikataulua:

Torstai

– kilpailutoimisto avoinna klo 18.00-22.00
– katsastus avoinna klo 18.00-22.00

Perjantai

– kilpailutoimisto avoinna klo 08.00 – 18.00
– katsastus avoinna klo 08.00 – 22.00
– lajittelu klo 12.00 – 22.00
– näytöslähdöt klo 22.00 – 24.00
– varikkohiljaisuus klo 00.00 – 09.00

Lauantai
– kilpailutoimisto avoinna klo 09.00 – 15.00
– eliminaatio klo 10.00 – 18.00

Tarkemmat tiedot ja ajojärjestykset päivittyvät verkkosivuillamme ja keskustelupalstallamme!

Jos et nyt jostain syystä lähde paikan päälle, voit seurata kisoja livestreamistä! Kirjaidu palveluun ja voit ottaa osaa keskusteluun!

Palkintojen jakojuhla alkaa lauantaina 3.9.2016 klo. 19.00 alavarikolle Park Ferme ravintolan viereen rakennettavassa juhlateltassa. Liput maksavat 30€ ja sisältävät ruoan, viisi ruokajuomaa (olut, siideri, limu), iltaohjelman palkintojenjakoineen. Lue lisää täältä!

Lasten lippu (alle 18-vuotiaat) puoleen hintaan eli 15€.

Pääsyliput kisaan:

Viikonloppu (pe-la) 30 €
Päivälippu 20€

Lauantain päätteeksi SM-palkintojen jakojuhlat!

(HUOM! Palkintojen jakojuhlaan myydään liput erikseen!)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa.