FHRA Night Race 31.7.2021 LSK Business Parkissa Kauhavalla on peruttu!

Joudumme valitettavasti peruuttamaan heinäkuun lopulle suunnitellun FHRA Night Race kisan ympäristölupaan liittyvistä syistä.

Motoparkissa järjestämme seuraavan kilpailun 21.-22.8 2021, joka on kiihdytysajon SM-osakilpailu 3. Kisaa ennen järjestetään FHRA Street Mayhem & Test n´Tune -päivä, jonne voi kuka tahansa voi osallistua. Kilpailu ja Test n´Tune -tapahtuma avataan pian dragracing.eu sivustolla ja Motoparkin elokuun kisailmoittautumiset menee samalla tavalla kuin kauden ensimmäisessä kisassa. Kilpailuun osallistuvat valitsevat Test n´tune -lisätuotteen kilpailuilmoittautumisen yhteydessä ja muut osallistujat ilmoittautuvat palvelusta löytyvään erilliseen tapahtumaan.

Motoparkissa nähdään PANOX WILDEST ONES SHOOT OUT

Kesän kovin katuautojen kutsukilpailu tulee taas. Kisaan mahtuu kukaan n. 20 autoa ja 16 nopeinta mahtuu kaavioon. Kisa ajetaan FHRA SM-kilpailun yhteydessä liimaradalla motoparkissa.

Kilpailussa mittavat raha- ja tavarapalkinnot kuskeille. Mikäli mielit kuskina mukaan, tai haluat kilpailun tukijaksi/yhteiskumppaniksi niin laita yv: Kari Hermunen tai PANOX Racing team

Tervetuloa kannustamaan ja katsomaan!

Fueltech Nitrobike Showdown 2021 -osakilpailu Motoparkissa!

Elokuussa ajetaan myös Fueltech Nitrobike Showdown 2021 -osakilpailu ja paikalla komea määrä nitroprätkiä! Pistä sarja seurantaan Facebookissa Fueltech Nitrobike Showdown  ja Instagramissa @nitrobikeshowdown

10.-11.9.2021, FHRA Winter Nationals, FHRA kiihdytysajon finaalit, LSK Business Parkissa on vielä avoinna ja tiedotamme siitä heti kun se on mahdollista.

Olemme eläneet vaihtelevissa olosuhteissa jo pitkään ja toivomme teiltä malttia ja ymmärrystä. Olemme kuitenkin saaneet paljon positiivista palautetta FHRA:n jalkautumisesta jäsenten pariin FHRA Cruising Pre-Partyissä ja muissa tapahtumissa. Pyrimme jatkossakin ottamaan jäsenet paremmin huomioon tapahtumissamme.

Tilanne vaatii hyvää yhteishenkeä ja tekemisen meininkiä! Kiitos kaikille uusille jäsenille, joita olemme saaneet taas viime viikkoina lisää! Joukossa on voimaa ja sitähän me tarvitsemme!

JÄSENEKSI LIITYT HELPOSTI TÄSTÄ!

FHRA jäsenhakemus!