FHRA Marketing Oy hakee toiminnan-/toimitusjohtajaa.

Finnish Hot Rod Association FHRA ry on 1972 perustettu harrasteajoneuvo-kattojärjestö, jolla on reilut 50 jäsenkerhoa. Se omistaa sataprosenttisesti FHRA Marketing Oy:n, joka järjestää tapahtumia, joista suurin on vuosittain Messukeskuksessa järjestettävä American Car Show. Sen lisäksi se järjestää kesäkaudella kiihdytyskilpailuja, cruising-tapahtumia ja kadunmiehen kiihdytystapahtumia. Toimistomme sijaitsee Helsinki-Malmin Lentoasemalla.

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme innovatiivista, alasta kiinnostunutta ja aikaansaavaa

TOIMINNAN-/TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat FHRA Marketing Oy:n liiketoiminnasta, tuloksesta ja toiminnan kehittämisestä. Pidät yllä asiakastyytyväisyyttä ja jatkat tapahtumiemme kehittämistä yhdessä muun johtoryhmän kanssa.

Kehität toimintaamme strategiamme mukaisesti. Sinulla on vankka kokemus tulosvastuullisista johtotehtävistä ja uusien ideoiden jalkauttamisesta. Osaat kohdata ja johtaa erilaisia henkilöitä eri tilanteissa kaikkialla Suomessa. Toimistollamme työskentelee vakituisesti 5 henkilöä ja lisäksi tapahtumissamme satoja vapaaehtoisia.

Olet motivoiva, innostava ja osallistava johtaja. Sinulla on erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaidot. Kommunikoit vakuuttavasti eri foorumeissa ja kanavissa. Koulutustaustan osalta ei ole vaatimuksia, mutta liiketoimintaosaaminen ja ymmärrys talouden hallinnasta on ehdoton edellytys.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan suurimmassa ja vaikutusvaltaisimmassa pitkäjänteisesti toimivassa yrityksessä. Lisätietoja meistä osoitteessa www.fhra.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nykyinen toimitusjohtaja, Leo Laurell, p. 020 743 0751.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen leo.laurell@fhra.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019.