FHRA johtoryhmän jäsenehdokas: Esko Raisvuo

Esko Raisvuo 54v yrittäjä, Nurmijärvi. Varmaa tekemistä ja osaamista. FHRA:n johtoryhmässä jatkoaika ja jäsenistön vahva tuki on tarpeen näissä turbulensseissa mitkä meitä koettelevat.

FHRA:n kuvioissa teini-iästä alkaen. Harrasteajoneuvoja ja kilpuritouhuja laidasta laitaan lopun ikää. Jälkikasvukin kokonaisuudessaan tekemisessä mukana. Ratin tai sarvien takana ja huoltopuuhissa.

Hyväntuulisen ja yhteisellä asialla olevan 50v FHRA:n mies. Kerhoa, perinteitämme ja tekemisiämme kunnioittaen, innovatiivisesti uutta etsien ja ajan hermolla.

-Talousasiat pidetään ojennuksessa, selkeinä, todennettavina ja kaupalliset asiat sen verran voitollisina vaikka mikä olisi, että pysymme pinnalla jatkossakin.

Selkeitä tekoja, hienoja tapahtumia, yhteisöllisyyttä ja avoimuutta kaikissa yhdistyksen kulmakivissä. Meillä on jäsenemme, cruisailua, kilpureita, museovekottimia, pienoismalleja, viranomaisia, yhteistyökumppaneita, asiakkaita ja uteliaita joidenka kanssa yhdessä saamme toteuttaa kaikki omia mielitekojamme.

Tärkeimmät muut teesit:

-Kansainvälisyys, ei jäädä omaan kuplaamme kuplimaan, olkaamme yhteistyökykyisiä ja -haluisia osaajia.

-Kommunikaatio. Asioista puhutaan selkeästi ja suoraan niinkuin ne ovat. Rehtiä, suoraa ja selkeätä. Sopimisien takana seisotaan ja niistä pidetään kiinni.

-Tapahtumiimme ja jäsenistölle lisäarvojuttuja ilman hullutteluja, pala kerrallaan, askel askeleelta, jäseniä ja asiakkaita kuunnellen.

Kisahommissa selkeät säännöt ja toimintamallit, ettei tarvitse säätää. Meidän kerho osaa kuitenkin eniten ja tapahtumatoimitsijoidemme osaamista kun tuetaan porukalla, toimivin välinein ja hyvällä tahdolla, niin tekeminen pysyy hauskana harrastuksena sielläkin osastolla.

Tällä hetkellä tilanne on selkenemään päin jokseenkin kaikilla osa-alueillamme, pulmakohtia on tunnistettu, niinkuin mahtaviakin asioita ja niitä yhdessä parannellaan.