FHRA johtoryhmä tiedottaa – Historiallinen tiedote!

Tiedote 1.4.2020, JULKAISUVAPAA!

FHRA johtoryhmä kokoontui eilen 31.3.2020 tekemään ratkaisevia päätöksiä tulevaisuuden suhteen. Koronaviruspandemia on johtanut ennennäkemättömään tilanteeseen, johon kukaan ei ole osannut varautua. Koko toiminta on tässä tilanteessa vaakalaudalla.

American Car Show 2020 on päätetty siirtää pääsiäiselle 2021! Toivomme, että kaikki näyttelyyn ilmoittautuneet ovat tukemassa FHRA:n toimintaa ja tulevaisuutta! Emme ole joutuneet koskaan siirtämään jo vuodesta 1978 asti järjestettyä näyttelyämme, mutta nyt olemme siinä tilanteessa. Toivomme hartaasti, että kaikki näytteilleasettajat ovat valmiit siirtämään näyttelypaikkansa vuodelle 2021. Mikäli siirto ei ole mahdollista, emme valitettavasti  voi tässä tapauksessa palauttaa jo maksettuja osastomaksuja.

Kun tilanne selkiintyy ja kokoontuminen on taas turvallista ja rajoituksia on purettu, annamme näyttelyn näytteilleasettajafirmoille mahdollisuuden olla esillä ja tehdä kauppaa ilmaiseksi muissa tapahtumissamme, joita toivomme pystyvämme vielä tänä kesänä järjestämään.

Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin yhteistyötahoihin tästä muuttuneesta tilanteesta ja toivomme vahvaa tukea tässä vaikeassa ja meistä riippumattomasta tilanteesta.

Kaikki näyttelyyn jo hyväksytyt ajoneuvot ja kerhot ovat tervetulleet ensi pääsiäisen näyttelyyn! Jos ajankohta ei teille käy niin, ilmoitattehan siitä meille.

FHRA sääntömääräinen kevätkokous päätettiin järjestää toukokuun loppupuolella. Uusi kokouskutsu lähetetään jäsenille määräajan puitteissa.

Kesän kilpailukalenterista sovittiin niin, että kaikki kesäkuulle tai sitä ennen suunnitellut SM-kisat on peruttu ja johtoryhmä käsittelee kisakauden jatkoa 17.6.2020 uudelleen, jonka jälkeen niistä tiedotetaan erikseen lisää. Tämän hetken tilanteeseen peilaten Nitro Nationals on peruttu kaudelta 2020. Testipäivät järjestetään mahdollisuuksien mukaan, tästäkin tiedotetaan ajallaan.

Kadunmiesten  ja FHRA pre-cruising-tapahtumia pyritään järjestämään kesällä, kun kokoontumiset ovat taas sallittuja ja mahdollisia rata- tai aluevarauksia ollaan saatu sovittua.

FHRA:n toimistohenkilökunnan lomautukset alkavat tällä viikolla. Lomautukset koskevat koko henkilöstöä. Osa henkilöstöstä jatkaa töitä osa-aikaisesti, jotta toiminnan välttämättömät työt saadaan hoidettua. Pyydämmekin nyt kärsivällisyyttä jäseniltämme sekä asiakkailtamme. Meidät saa parhaiten kiinni sähköposteilla info@fhra.fi tai puhelimitse tiistaisin klo 10.00-14.00.

Kiitos ymmärryksestä ja pahoittelemme jo nyt mahdollisesta viiveestä asioiden hoitamisessa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!

FHRA Marketing Oy:n ja Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n puheenjohtaja Lasse Koskinen on eronnut tehtävästään, henkilökohtaisiin syihin vedoten. Kiitämme Lassea mittaamattoman arvokkaasta panoksesta kerhon ja yrityksen hyväksi näinä vaikeina vuosina!

Tulemme nyt tehostamaan FHRA:n toiminnan takaamiseksi kannatusjäsen-ja jäsenhankintaa sekä suunnittelemaan erilaisia tuki-ja kampanjatuotteita. Nyt tarvitsemme kaikkien tukea!

Tämä hyvin poikkeuksellinen maailmantilanne on pistänyt kaiken aivan uudelle mallille, mutta pysytään positiivisella mielellä, vaikka pilvet kilpailemisen ja harrastamisen yllä ovat synkät! We will race again! We will cruise again!