FHRA jäsenlaskutus on alkanut.

Olemme vaihtaneet jäsenrekisterijärjestelmämme Yhdistysavain -nimiseen palveluntarjoajan sovellukseen. Jos olette saaneet tietojen tarkistuspyynnön sähköpostiin ja tarkistaneet tietonne, jäsenrekisteriasianne ovat kunnossa. Mikäli ette ole saaneet tietojen tarkistuspyyntöä, olkaa yhteydessä FHRA:n toimistoon fhra@fhra.fi tai puhelimitse arkena 0207 430 750.

Päätös vaihtaa rekisterin hallintajärjestelmä syntyi uusien sääntöjen myötä, joita tarkistettiin ja päivitettiin sääntötoimikunnan toimesta. Säännöt kaipasivat päivitystä ihan yhdistysjuridisesta näkökannasta, joten työryhmä tarkisti ja päivitti säännöt, käyttäen apunaan yhdistysjuridiikan ammattilaista. Uudet säännöt on tarkastutettu ja hyväksytetty Patentti- ja rekisterihallinnolla. Syyskokous on hyväksynyt sääntömuutosedotuksen. Päivitetyt säännöt voit lukea verkkosivuiltamme: https://www.fhra.fi/fhra-2/yhdistyksen-saannot/

FHRA ry käytti muutaman vuoden verkkopalvelua, jossa jäsenmaksun pystyi maksamaan verkossa. Saamamme palautteen perusteella tätä ominaisuutta on pidetty hankalana, joten olemme päättäneet siirtyä takaisin laskutusvaihtoehtoon. Jäsenlaskut tulevat siis jatkossa aina vuoden vaihteessa kaikille jäsenille. Uusien sääntöjen mukaan jäsenmaksulaskun eräpäivä on viimeistään 31.1. ja laskut toimitetaan lähtökohtaisesti sähköpostilla.

Jäsenkerhot eli yhdistysjäsenet ovat jo saaneet laskunsa sähköpostiin. Yhdistysjäsenen henkilöjäsenille astuu halvempi 10€ FHRA:n jäsenmaksu voimaan vasta kun yhdistysjäsenen jäsenmaksu on maksettu.

Kiitos jäsenyydestänne!