FHRA jäsenlaskutus ja jäsenkorttien toimitus kaudelle 2022!

FHRA:n jäsenmaksun aika on käsillä. Olette saaneet FHRA:n jäsenrekisteristä tietojen tarkistuspyynnön sähköpostiin ja olette tarkistaneet tietonne, on jäsenrekisteriasianne kunnossa.

FHRA:n jäsenmaksu laskut toimitetaan lähtökohtaisesti sähköpostilla, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu rekisteriin. Tarkailethan sähköpostiasi.

Mikäli ette ole saaneet tietojen tarkistuspyyntöä, olkaa yhteydessä FHRA:n toimistoon fhra@fhra.fi tai puhelimitse arkena 0207 430 750. FHRA:n jäsenrekisterissä tulisi olla toimiva sähköpostiosoite. Se toimii myös yksilöivänä käyttäjätunnuksenasi. Omia jäsentietojasi voit päivittää koska tahansa Yhdistysavaimessa, oikealta ylhäältä profiilisi alta. FHRA:n jäsenrekisteriin pääset täältä: https://fhra.yhdistysavain.fi/

FHRA:n sääntöjen mukaan jäsenmaksulaskun eräpäivä on viimeistään 31.1.

FHRA Yhdistysjäsenet ja ACS 2022

FHRA:n jäsenkerhojen ja yhdistysjäsenten jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaan 15 €. FHRA:n jäsenkerhot ovat myös tervetulleet ensi kevään American Car Show 2022-näyttelykokonaisuuteen. Kerho-osastot ovat jäsenkerhoille ilmaisia.

Jos olette jo ilmoittautuneet peruuntuneeseen näyttelyymme, ei uutta ilmoittautumista tarvita, vaan kaikki jo vuoden 2020 näyttelyyn hyväksytyt kerhot ja näytteilleasettajat ovat tervetulleet ensi kevään näyttelyyn!

Toivoisimme, että FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet tiedottaisivat jäseniään tästä edullisemmasta FHRA:n jäsenyysmuodosta ja tulevasta näyttelystä.

FHRA:n yhdistysjäsenten henkilöjäsenten tarkistus

FHRA ilmoittaa jäsenkerhoilleen vuosittain, ketkä jäsenistään on ilmoittanut meille kuuluvansa johonkin FHRA:n jäsenkerhoista. Näin tarkistamme rekisteritiedot ajantasaiseksi vuosittain. Muistathan hoitaa velvoitteesi FHRA:n jäsenkerholle, ennen kuin merkkaat jäsenkerhotiedon profiiliisi, kiitos.

Samoin pyytäisimme jäsenkerhojamme tarkistamaan jäsenlaskun kuntoon, jotta voimme tarjota halvempaa FHRA jäsenyyshintaa jäsenillenne. Kiitos jäsenyydestänne!

Yhdistysjäsenen tai jäsenkerhon kautta henkilöjäsenille astuu halvempi 15 € FHRA:n jäsenmaksu voimaan vasta kun yhdistysjäsenen jäsenmaksu on maksettu.

Mikäli ette ole saanut FHRA:n jäsenmaksulaskua yhdistysjäsen jäsenen edullisempaan 15 € hintaan, olethan yhteydessä kerhoosi ja tarkista onko kerhosi hoitanut yhdistysjäsen maksunsa.

FHRA:n kilpailevat jäsenet

Jos jäsen kilpailee ja tarvitsee ensi keväänä kilpailijalisenssin AKK:lta, pyydämme tarkistamaan, että FHRA:n jäsenrekisteriin on merkattu ”AKK:n alaiset lajit”. Näille jäsenille tulee FHRA:n jäsenmaksu suoraan AKK:lta. Täten saamme nopeammin ja sujuvammin kilpailevien jäsenten KITI-profiilit auki kilpailijalisenssien ostoa varten.

SML:n alaisten lajien alla kilpailevat jäsenet hoitavat jäsenasiansa Moottoriliiton alaisen kerhonsa kanssa ja kuljettajalisenssit hankitaan Motti-palvelun kautta.

FHRA mobiilijäsenkortit lähetään jäsenille helmikuun ensimmäisellä viikolla. Erikseen tilattujen perinteisten muovikorttien toimitukset alkavat myös alkuvuodesta.

Mobiilikorttitoimittajana jatkaa Cardplus Oy:n lompakko-sovellus. Lue lisää sovelluksen käytöstä TÄÄLTÄ!

Osa jäsenistöstämme haluaa edelleen ihan perinteisen muovikortin, joten sen voi ensi vuonnakin tilata verkkokaupastamme 5€ hintaan postikuluineen. Otamme korttitilauksia vastaan toukokuun loppuun asti. Tämän jälkeen emme enää tarjoa muovista jäsenkorttia kaudelle 2022. Verkkokauppamme löytyy osoitteesta: http://fhrakauppa.mycashflow.fi/  ja kauden 2022 kortti tulee myyntiin pian.

FHRA jäsenkirje ja yhteydenotto

Lähetämme noin kerran kuussa jäsenkirjeen sähköpostilla kaikille jäsenille. Pyrimme kertomaan ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja uusista jäseneduista tällä kirjeellä.

Jäsenpostituslista päivitetään aina tammikuun lopussa, jolloin sääntöjemme mukaan laskutuskausi päättyy.

Jäsenistö voi pitää yhteyttä johtoryhmään joko keskustelupalstan kautta tai ihan henkilökohtaisesti yhteyttä ottamalla.

Johtoryhmään saat yhteyden helpoiten sähköpostitse ja yhteystiedot löydät kotisivuiltamme. https://www.fhra.fi/fhra/yhteystiedot/

Kaikilla jäsenille on pääsy palstalle. Käyttäjätunnuksena toimii jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköposti. Jos et muista salasanaasi voit tilata uuden kirjautumissivulta ”Unohditko salasanasi”-kohdasta.

Keskustelupalstalle pääset täältä: https://www.fhra.fi/keskustelu/

Jos sinulla on vaikeuksia päästä palstalle, olethan yhteydessä toimistoon. Autamme mielellämme.

Mukavaa alkanutta talvea toivottaen,

Finnish Hot Rod Association FHRA Ry

Helsinki – Malmin Lentoasema

00700 Helsinki email: fhra(@)fhra.fi

tel: +358 207 430 750

Kerho on yhtä kuin sen jäsenet!

Kiitos jäsenyydestänne!