FHRA jäsenlaskutus ja jäsenkorttien toimitus kaudelle 2020

FHRA:n jäsenmaksun aika on käsillä. Olette saaneet FHRA:n jäsenrekisteristä tietojen tarkistuspyynnön sähköpostiin ja olette tarkistaneet tietonne, on jäsenrekisteriasianne kunnossa.

FHRA:n jäsenmaksu laskut on toimitettu lähtökohtaisesti sähköpostilla, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu rekisteriin.

Mikäli ette ole saaneet tietojen tarkistuspyyntöä, olkaa yhteydessä FHRA:n toimistoon fhra@fhra.fi tai puhelimitse arkena 0207 430 750. FHRA:n jäsenrekisterissä tulisi olla toimiva sähköpostiosoite. Se toimii myös yksilöivänä käyttäjätunnuksenasi. Omia jäsentietojasi voit päivittää koska tahansa Yhdistysavaimessa, oikealta ylhäältä profiilisi alta. FHRA:n jäsenrekisteriin pääset täältä: https://fhra.yhdistysavain.fi/

FHRA:n sääntöjen mukaan jäsenmaksulaskun eräpäivä on viimeistään 31.1.

Yhdistysjäsenen tai jäsenkerhon kautta henkilöjäsenille astuu halvempi 15 € FHRA:n jäsenmaksu voimaan vasta kun yhdistysjäsenen jäsenmaksu on maksettu.

Mikäli ette ole saanut FHRA:n jäsenmaksulaskua yhdistysjäsen jäsenen edullisempaan 15 € hintaan, olethan yhteydessä kerhoosi ja tarkista onko kerhosi hoitanut yhdistysjäsen velvoitteensa.

FHRA:n jäsenistön AKK:n kilpailijalisenssin tarvitsevia jäseniä pyydämme hoitamaan FHRA:n jäsenmaksun AKK:n lähettämällä laskulla. Näin KITI-kilpailijaprofiilit ovat heti auki vakuutusten ostoa varten.

Olemme tehneet rekisterin huoltotoimenpiteitä KITI-portaalissa. Jos jäsenemme ei ole hankkinut kilpailijalisenssiä eli vakuutusta pariin vuoteen, olemme poistaneet aktiivisen profiilin.

FHRA mobiilijäsenkortit lähetään jäsenille tammikuun toisella viikolla. Erikseen tilattujen perinteisten muovikorttien toimitukset alkavat myös alkuvuodesta.

Mobiilikorttitoimittajana jatkaa Cardplus Oy:n lompakko-sovellus. Lue lisää sovelluksen käytöstä TÄÄLTÄ!

Osa jäsenistöstämme haluaa edelleen ihan perinteisen muovikortin, joten sen voi ensi vuonnakin tilata verkkokaupastamme 5 € hintaan postikuluineen. Verkkokauppamme löytyy osoitteesta: http://fhrakauppa.mycashflow.fi/

Kerho on yhtä kuin sen jäsenet!

Kiitos jäsenyydestänne!