FHRA jäsenkorttien toimitus!

FHRA on jo useamman vuoden lähettänyt jäsenilleen mobiilijäsenkortin MagMa Lompakko -sovellukseen.

FHRA jäsenkortit kaudelle 2022 lähtee jäsenistölle helmikuun alkupuolella, kun FHRA:n jäsenlaskujen eräpäivä 31.1. on ohitettu. Myös FHRA kaupasta erikseen tilatut perinteiset muovikortit lähtevät vasta eräpäivän jälkeen tuotantoon. Niille jäsenille, jotka haluavat perinteisen muovikortin, on mahdollisuus hankkia se FHRA Kaupasta.

Tarkistathan, että jäsenyytesi on maksettu. Jos jostain syystä et ole vastaanottanut FHRA:n jäsenmaksulaskua sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansio. Jos et siltikään löydä laskua, olethan yhteydessä toimistoon.

Jos olet FHRA yhdistysjäsenen henkilöjäsen, et välttämättä ole vielä jäsenlaskuasi edes saanut. Kunkin jäsenyhdistyksen kautta jäsenenä olevat saavat laskun vasta kun jäsenyhdistys on jäsenvelvoitteet hoitanut. Kiitos kaikille tässä kohtaa jasenyydestä! Jäsenet ovat jokaisen yhdistyksen perusta!

FHRA Mobiilijäsenkortti – MagMa Lompakko

Huomioitavaa ennen käyttöönottoa! 

MagMa Lompakko on kokonaan uusi sovellus, joten jos sinulla on vanha Lompakko ollut käytössäsi, niin poista ensin sen asennus puhelimestasi.

Uusi MagMa Lompakko on PWA mobiilisovellus, joka on HTML5 tekniikan webbisivu. Sitä ei tarvitse erikseen ladata sovelluskaupasta vaan mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä, jossa on mukana linkki, josta kortin voi käydä lataamaassa.

Uuden MagMa Lompakon tunnistat laavakuviosta.

Ensimmäisellä kerralla avatessasi MagMa Lompakon sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Sen jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

MagMa Lompakko sovellus

MagMa Lompakko on PWA mobiilikorttisovellus, johon kortti ladataan.

Korttisovelluksesta löydät viestejä kuten etuja, tiedotteita ja yhteystiedot helposti.  Uusien viestien vastaanottaminen vaatii datasiirtoyhteyden (mobiilidata, langaton verkko tms.).

Kortin lataaminen ja asentaminen

Mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä. Henkilö, jolle kortti myönnetään saa puhelimeensa tekstiviestin jossa on mukana linkki, josta kortin voi käydä lataamaassa.

FHRA on lähettänyt sinulle mobiilikortin. 

Aktivoi kortti klikkaamalla linkkiä: ….

Kortti tulee näkyviin MagMa Lompakko-sovellukseen puhelimeesi.

Klikkaa viestissä tullutta linkkiä. Jos sinulla ei vielä ole MagMa Lompakkoa asennettuna puheliimeesi, saat ohjeen miten se lisätään aloitusnäytölle.

MagMa Lompakon ikoni

Ensimmäisellä kerralla avatessasi MagMa Lompakon sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Salasanan tulee olla vähintään kahdeksan merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää ainakin yksi iso kirjain sekä numero. Tämän jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

Mikäli sinulla on jo MagMa Lompakkoon luotuna tunnukset, niin lisätään uusi kortti lompakkoon automaattisesti painettuasi tekstiviestin aktivointilinkkiä. Saat uuden kortin lisäämisestä aina aktivointiviestin.