FHRA järjestää Malmi Show & Go Power Festival 2021 tapahtuman Helsinki-Malmin lentokentällä!

TIEDOTE 3.8.2021 JULKAISUVAPAA

Lauantaina 7.8.2021 klo. 10.00–18.00 Malmi Show & Go Power Festival 2021! Toista kertaa järjestettävä tapahtuma on koko perheen pärinäpäivä!

FHRA:n järjestämä Suomen vanhin ajoneuvonäyttely American Car Show on jouduttu siirtämään nyt jo kaksi kertaa koronapandemian vuoksi.

Tapaamme nyt pienemmissä puitteissa ja lentokenttäalueella, jonne voimme kokoontua terveysturvallisemmin. FHRA ry pitää päämajaansa Malmin lentokentän terminaalirakennuksessa ja näyttely pidetään lentokonehangaarissa. Meillä on koko lentokenttäalue vuokrattuna, joten tilaa riittää pitää turvaväliä kanssaharrastajaan.

Kuva: Jussi Pietarinen Photography

Heath Garagen Mystery Train

Yksi näyttelymme helmiä on lapualaisen Heath Garagen rakentama Mystery Train. Vuoden ´32 Ford Tudorista rakennettu hot rod on kertakaikkisen päräyttävä ajoneuvo messinkiosineen ja kultauksineen. Auto on niittänyt satoa ajoneuvonäyttelyissä ja on nyt ensimmäistä kertaa näytillä FHRA:n tapahtumassa Helsingissä. Heath Garagen luomukset ovat aina kiinnostavia ja omalle tyylilleen uskollisia. Pajan rakentamat autot kiinnostavat harrastajia ympäri maailman. Anna-Stina ja Tomi Kankaan Heath Garage tunnetaan matalista 30-luvun rakennetuista autoista ja olemme iloisia, että saimme yhden heidän viimeisimmistä luomuksistaan näyttelyymme!

Kuva: Kari Alakoski

Kotimainen Tritium sähköauto

Täysin toista tyylisuuntaa ja tekniikkaa näyttelyssämme edustaa Tritium! Tritium on Suomessa täysin käsityönä valmistettu supersähköauto. Tämä auto on uunituore ja valmistunut tänä vuonna. Autossa on 500 kW sähkömoottori. Tritium on nyt ensiesittelyssä meillä! Auton oli tarkoitus lähteä Geneven autonäyttelyyn edustamaan suomalaista osaamista, mutta koronapandemian vuoksi vierailu jäi tekemättä.

Tritium

Katukiihdyttelyä kiitotiellä!

Malmi Show & Go Power Festareilla kuka tahansa voi tulla paikan päälle testaamaan ajoneuvonsa kiihtyvyyttä varttimailin matkalla. Katutapahtumissamme käy vuosittain satoja kuskeja ja odotammekin paikalle tälläkin kertaa lukuisia innokkaita testaajia.

Luvassa on myös näytöslähtöjä ihan oikeilta kilpureilta, jotka ajavat FHRA:n järjestämissä kilpailuissa.

Kuva: Jussi Pietarinen Photography

Malmi Show & Go Power Festival toista kertaa Malmilla!

Ajoneuvonäyttely, katukiihdytystä katulaillisilla ajoneuvoilla kiitoradalla, rompetori, harrasteparkki, FHRA jäsenkerhoja ja kisatiimejä esittelemässä toimintaansa. Paikan päällä ruokakojuja ja muita virvokkeita!

Koko kentän täydeltä säpinää! Lapset alle 12-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa. Liput ennakkoon Tiketistä tai portilta. 20 €, ilmainen pysäköinti!

Tiketin myyntisivulle: https://www.tiketti.fi/malmi-show-go-power-festival…/76168

Lisäinfot: https://www.fhra.fi/malmi-show-go-power-festival/

Facebook: https://www.facebook.com/events/134955255417697

Illan kruunaa tapahtuman päätyttyä Drive-in elokuvaesitys ilman erillistä veloitusta. Elokuvana American Graffiti ja FHRA:n jäsenille on ilmaiset popcornit luvassa.

Malmi Show & Go Power Festival 2021

Paikka: Helsinki-Malmin Lentoasema, 00700 Helsinki

Tapahtuma-aika: 10.00–18.00

Leffanäytös: 20.00 alkaen

Lämpimästi tervetuloa! FHRA – Racing and cruising since 1972!

Finnish Hot Rod Association FHRA ry/ FHRA Marketing Oy

Esko Raisvuo – esko.raisvuo@fhra.fi / 0207 430 751
Martti Luoso – martti.luoso @fhra.fi / 0207 430 753

FHRA toimisto

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi

Teksti: FHRA tiedotus