FHRA Cruising Pre-Partyt pidetään – Ajaminen Helsinki-Malmin kiitoradalla päättyy!

Helsingin kaupunki on vahvistanut FHRA Cruising Pre-Partyt kesälle 2023! Kokoonnumme cruising etkoille Helsinki-Malmin lentokentälle, joka kuun ensimmäisenä perjantaina. Olemme iloisia, että Stadin cruising etkot saavat jatkaa alueella.

5.5.2023 FHRA Cruising Pre-Party vol. 36, Helsinki-Malmin lentokenttä (Vapaa pääsy)

2.6.2023 FHRA Cruising Pre-Party vol. 37, Helsinki-Malmin lentokenttä (Vapaa pääsy)

7.7.2023 FHRA Cruising Pre-Party vol. 38, Helsinki-Malmin lentokenttä (Vapaa pääsy)

4.8.2023 FHRA Cruising Pre-Party vol. 39, Helsinki-Malmin lentokenttä (Vapaa pääsy)

1.9.2023 FHRA Cruising Pre-Party vol. 40, Helsinki-Malmin lentokenttä (Vapaa pääsy)

Jos jotain hyvää, niin kurjempiakin uutisia. Malmi Street Drags -tapahtumat jäävät nyt pois tapahtumakalenteristamme. Kaupunki ei näitä varaamiamme tapahtumia vahvistaneet. Valitettavasti joudumme siis perumaan alustavasti ilmoittamamme tapahtumat. Syyksi kaupunki on kertonut meluvalitukset ja luonnoneläinten pesintäajat.

FHRA on tehnyt korvaavien suorituspaikkojen kartoitusta pitkäjänteisesti ja tulevan kauden katutapahtumien korvaavat tapahtumat ovat työn alla. Malmi Street Drags -tapahtumia oli alustavassa kalenterissamme neljä kappaletta. Emme voi luvata, että yhtä monta korvaavaa tapahtumaa pystymme tuottamaan, mutta parhaamme yritämme.

Ilon kautta ja kohti kevättä. Iloitaan siitä, että FHRA Cruising Pre-partyjen merkeissä nähdään toukokuusta syyskuulle asti!