FHRA Cruising Pre-Party Vol. 5

Perjantaina 1.7.2016 klo 17.00 alkaen Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään Cruising Pre-partya!

Gate 1:n illan menyy on burgeri-puffaa. Nam. :) kyllä kelpaa! Gate 1 ravintolan á la carte listalle on päässyt myös uusi FHRA Hot Rod burgeri, jota voimme lämmöllä suositella jonain muuna iltana kokeiltavaksi! On just sopivan tulinen!

Pitkän linjan FHRA toimitsija Pekka Vaisto on myös paikalla ja on valmis juttelemaan harrasteajoneuvojen rakentamissäännöstöstä ja muusta harrasteajoneuvojen rakenteluun liittyvästä. Pekka on tehdyt jo pitkään työtä mm. Trafin kanssa helpoittakseen harrastajien elämää.

Radio Cityn cruising show aalloilla, joten taajuudet kohdalleen!

Luvassa komeita autoja, hienoja prätkiä ja aitoa cruising-tunnelmaa! Ajatuksella siis että kaikki Stadin Cruising-iltaan osallistuvat poikkeaisivat Malmilla ennen isolle kirkolle siirtymistä!
Järjestämme takakontti-swapin joka on ilmainen. Myyjät paikalle klo.17.00. Emme tarvitse ennakkoilmoittautumisia. Ota paikkasi ja avaa takakontti!

Tällä lailla EM-kisojen kynnyksellä palkitsemme myös illan viisi erikoisinta ja tuomariston mielestä hienointa ajoneuvoa FHRA Nitro Nationals kutsuvieraslippuilla!

Samoin lentoaseman portilla olevaa töyssyä on loivennettu ja pyrimme saamaan paikan päälle liikenteenohjaajia että kaikki mahtuvat hienosti paikalle. Muista jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi!

 

Finnish Hot Rod association ry yhdessä Ravintola Gate 1 kanssa toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!

Tervetuloa!

Facebook-tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/1116286938427382/

Cruising_preparty2016_5