FHRA Cruising Pre-Party vol. 28 aluekartta

FHRA Cruising Pre-Party vol. 28 aluekarttaa.
 
Olemme tehneet muutoksia ajojärjestykseen, viimekertaisen liikenneruuhkan takia. Ajatus on, että saamme jonot pois pääväyliltä ja cruisaajat mahdollisimman pian pois julkisen liikenteen alta. Kuuntelethan, liikenteenohjaajia, joita olemme saaneet lisää. Kiitos siitä kaikille vapaaehtoisille.
 
Lisäksi hangaarin portti on nyt käytössämme ja olemme pyhittäneet sen vain ja ainoastaan FHRA:n jäsenille. Tuntuu hassulta, että emme ole tätä aikaisemmin tajunneet tehdä. Nyt teemme. FHRA:n jäsenet ovat meille erittäin tärkeitä ja haluamme näin osoittaa kuinka tärkeitä. Teille on varattu oma paikka ja ns. ohituskaista. Näytä FHRA:n jäsenkorttiasi liikenteenohjaajalle ja aja suorempaa reittiä alueelle.
 
FHRA:lla on myös oma piste, jossa voit käydä jäsenyysasian hoitamassa kuntoon, jos jostain syystä et ole vielä FHRA:n jäsen. Tiskille olemme hoitaneet muutakin support-tuotetta. Käykää tukemassa kerhoa, jotta voimme jatkossakin tehdä näitä ilmaisiakin tapahtumia teille.
 
Pidättehän edelleen etäisyyttä kanssaharrastajaan ja noudatatte liikenteenohjaajien opastusta. Pyrimme luomaan sellaiset puitteet harrastamiselle, että kaikkien on turvallista ja helppoa kokoontua asetusten mukaisesti.
 
Muistakaa pitää turvaväliä, käyttäkää kasvomaksia, älkää parveilko liian lähekkäin ja käyttäkää tarjoamaamme käsidesiä, jota löytyy alueelta useammasta kohdasta.
 
Finnish Hot Rod Association ry toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!
 
#FHRAtapahtumat #FHRA #FHRAry #malmiairport #FHRAcruisingpreparty #supportFHRA