FHRA Cruising Pre-Party vol. 24 aluekartta!

FHRA Cruising Pre-Party vol. 24 aluekartta!

 
Perjantaina 3.7.2020 klo 17.00 alkaen Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään FHRA Cruising Pre-partya! FHRA Cruising Pre-Partyt on yleisölle ilmaisia!
 
Aluekarttaa jakoon. Olemme jakaneet alueen eteläiseen ja pohjoiseen lohkoon. Alueelta toiselle ei saa ajaa autolla. Jalkaisin liikkuminen käy. Muistathan alueella liikkuessasi pitää etäisyyttä ja välttää ihmiskontaktia. Tuomme alueelle käsidesiä porttien läheisyyteen ja myyntialueille. Saa käyttää. Koronapandemia on edelleen päällä, vaikka Suomessa tilanne onkin hyvä. Ei aiheuteta toimillamme mitään koronalinkoa kuitenkaan.
 
Kartta on nyt aavistuksen suurempi ja enemmän suuntaa antava. Te osaatte kyllä pysäköidä useamman kesän kokemuksella. Porteista sisään vaan harrastepeleillä ja yleisöparkki on eteläisen sisäänajon puolella, katso kartta.
 
Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi! Paikalla on liikenteenohjausta, että saisimme kaikki hyvin sopimaan. Pelastustiet tulee olla vapaana!
 
Finnish Hot Rod Association ry toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!
 
Tapahtuma on ilmainen! Saa jakaa. 😊
 
Tervetuloa! #FHRAtapahtumat #FHRACruisingpreparty #malmiairport #supportFHRA