FHRA Cruising Pre-Party 5.5.2017

Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään toukokuusta lähtien Cruising Pre-partya! Stadin cruisingilla on pitkät perinteet ja haluamme osaltamme olla mukana vaalimassa cruising-kulttuuria stadissa. Tältä pohjalta idea stadin cruising ”etkoista” sai alkunsa. Tulevaksi kesäksi olemme varanneet lisää pysäköintitilaa, joten mahdollisimman moni mahtuu paikalle.

Kun saavut, lisätilaa on varattu lentokentän platalta. Sinne ajetaan läpi parkkipaikan suoraan isosta portista hangaarin vierestä. Paikalla on liikenteenohjaajia, kysy ihmeessä, jos on jotain epäselvää. Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi! Pelastustiet tulee olla vapaana!

Takakontti-swap paikat sijoitetaan tänä vuonna parkkipaikalle hangaarin seinustalle. Emme tarvitse ennakkoilmoittautumisia, eikä swap-paikka maksa mitään. Ota rivistä ensimmäinen vapaa paikka ja avaa takakontti.
Ravintola Gate 1 tarjoilee hyvää ruokaa cruising-kansalle ja sään salliessa terassi on auki. Tarjolla supersuosittu tortilla-puffa hintaan 15€.

Paikalla FHRA:n infotiski, jossa opastamme mm. dragracing.eu -palvelun käytössä, otamme vastaan jäsenhakemuksia ja kerromme mielellämme FHRA:n toiminnasta.
Finnish Hot Rod association ry yhdessä Ravintola Gate 1 kanssa toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle!

Radio Cityn Cruising Show aalloilla, joten taajuudet kohdalleen!

Tapahtuma on ilmainen!

Facebook-tapahtuma löytyy täältä!

Tervetuloa!

Tapahtumajuliste, saa jakaa!