Elokuun FHRA Cruising Pre-Party!

FHRA Cruising Pre-Party vol. 25

Perjantaina 7.8.2020 klo 17.00 alkaen Helsinki-Malmin lentoasemalla vietetään Cruising Pre-partya! FHRA Cruising Pre-Partyt on yleisölle ilmaisia!

Poikkeuksellisen kevään ja koronapandemian takia suuria tapahtumia ei ole voinut järjestää. Tapahtuma- ja kilpailutapahtumien järjestämisen ollessa FHRA:n päätulonlähde, olemme todella ahtaalla. Pyydämmekin nyt kaikkia harrastajia ostamaan support-tarran kohtuulliseen 5 € hintaan FHRA:n kojulta. Tällä saamme katettua hieman kuluja. Kojulla voi myös täyttää FHRA:n jäsenhakemuksen ja kerromme muutenkin toiminnastamme! FHRA tarvitsee nyt tukeasi, hankithan support-paketit nyt paikan päältä. Kiitos!

Olemme varanneet pysäköintitilaa lentokentän puolelta, että kaikki halukkaat mahtuvat paikalle. Koronapandemia jyllää edelleen, joten olemme ottaneet rajoitukset huomioon. Pidättehän edelleen etäisyyttä kanssaharrastajaan ja noudatatte liikenteenohjaajien opastusta. Pyrimme luomaan sellaiset puitteet harrastamiselle, että kaikkien on turvallista ja helppoa kokoontua asetusten mukaisesti.

Paikan päällä mahdollisuus takakontti-swapiin, joka on ilmainen. Myyjät paikalle klo.17.00. Emme tarvitse ennakkoilmoittautumisia. Ota paikkasi ja avaa takakontti!

Paikalla myös luvassa livemusiikkia. Siitä vastaa Rodeo – Country band ja https://www.facebook.com/kilarityhtye/

Muistathan jättää ajoväylät avoimiksi. Erityisesti pelastuskaluston tulee päästä kentälle! Huomioithan tämän pysäköidessäsi! Paikalla on liikenteenohjausta, että saisimme kaikki hyvin sopimaan. Pelastustiet tulee olla vapaana! Myös hangaarin päässä olevien kopterihallien eteen pysäköiminen on kielletty.

FHRA Cruisin Pre-partyt on saavuttaneet harrastajat hienosti ja olemme todella iloisia, että Malmin lentokenttä toimii pitstoppina niin monelle harrastajalle Stadin Cruising iltoina!

Pikkusättiminen tähän loppuun. Porukka on käyttäytynyt tosi kivasti ja tunnelma näillä etkoilla on ollut letkeä. Vielä kun jokainen nappaisi ne tyhjät flindat, röökin natsat ja makkarapaperit roskiin, joita olemme platalle hommanneet, niin ois tosi jees!

Ja sitte vielä siitä burnaamisesta joudutaan burnaa… 😉 Se on siistiä ja kivaa, mutta jos voimme pyytää, että ei burnattaisi ihan siinä portilla, eikä ihan ihmisten edessä. Me koitamme hoitaa puitteet kuntoon harrastamiselle ja jos näissä puitteissa, jollain lähtee se burnis hanskasta ja jotain sattuu, niin loppuu tämäkin. Vetäkää sitten iha pöllönä porttien ulkopuolella, joohan? Piis and lööv! Keep on rolling and cruising!

Finnish Hot Rod Association ry toivottaa kaikki harrastajat tervetulleeksi paikalle! Tapahtuma on ilmainen! Saa jakaa. 😊

Tervetuloa!