EDRS-pisteitä jaossa 3. SM-osakilpailussa Kauhavalla – Katso pistetilanne!

Summit Racing EDRS -sarjaa ajetaan FHRA Kiihdytysajon SM-osakilpailujen yhteydessä kaudella 2024. EDRS, European Drag Racing Series, on yksi Euroopan suurimmista kiihdytysurheilun kilpailusarjoista.   


 

Sarjassa jaetaan pisteitä autojen ja moottoripyörien ryhmille. Kiihdytysajon kolmannessa SM-osakilpailussa LSK Business Parkissa, Kauhavalla, 13.-14.7. jaetaan EDRS-pisteitä seuraavissa ryhmissä:  

 

  • Autot: JD, S/SS, PS, SPET, PET 
  • Moottoripyörät: JB, SB, SGB, SCB, PCB 

 

Kaikki SM-osakilpailuiden kilpailijat keräävät automaattisesti pisteitä, mikäli se lukeutuu yllä olevaksi EDRS-ryhmäksi. Kauhavan 3. SM-osakilpailun ilmoittautuminen on käynnissä, ja verkkoilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kilpailupäivää.

Summit Racing EDRS -sarjaan osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Sarjaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja se onnistuu liimaamalla kilpurin kylkiin tarvittavat tarrat, jotka saa osakilpailujen kisatoimistosta. 

EDRS-sarjan pisteitä on kaudella 2024 mahdollista kerätä kaikenkaikkiaan 18:ssa osakilpailussa Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Norjassa ja Tanskassa. 

 

>>> Klikkaa ja katso pistetilanne!