Dragracing Magazine myynnissä FHRA kaupasta!

FIA-, EDRS- ja EDRS Pro Nordic MC -sarjoihin ilmoittautuneille kuskeille on luvassa jokaiselle 10 kpl uutta Speedgroup Dragracing Magazine -lehteä FHRA:n tapahtumissa! Lehdessä on juttua ainakin parista suomalaistiimistä. Eikä ole mikään näyttelylehdykkä, vaan yli satasivuinen nelivärijulkaisu. Lehti on tekstinsä osalta kaksikielinen, eli kaikki jutut on kirjoitettu sekä ruotsiksi että englanniksi ja sisältö pitää sisällään myös paljon tietoa yllämainittujen sarjojen säännöistä, radoista ja ryhmistä.

Kuvia on myös paljon ja edustavat sarjoja ympäri Eurooppaa tiiviisti kiertävien ammattilaisten parhaita otoksia. Kyseisiin sarjoihin ilmoittautuneet kuskit voivat noutaa omat lehtensä FHRA:n toimistolta ja lisälehtiä kaipaavat voivat ostaa lehteä 10 euron hintaan Janne Ahosen tiimiltä tai FHRA:n verkkokaupasta. Lehti on ainakin Ruotsissa tulossa yleiseen myyntiin lehtipisteisiin, bensa-asemille, kilpailupaikoille ja tiimeillä on myös mahdollisuus ostaa näitä omiin markkinointitarkoituksiinsa. Luvassa on siis tuhti eurooppalaista Dragracingia esittelevä lukupaketti ja tiimeille oivallinen markkinointityökalu. Kyseisen lehden kakkosnumero tulee ilmestymään kauden 2017 jälkeen.

Jos olet FIA-, EDRS- ja EDRS Pro Nordic MC -sarjoihin, laitathan sähköpostia info(@)fhra.fi

jos tahdot sinulle kuuluvat lehdet. Postikuluja säästääksemme toivomme, että pyydät lehtesi kisatoimistosta kisojen aikana.

FHRA kauppaan pääset tästä:

http://fhrakauppa.mycashflow.fi/product/8/dragracing-magazine