Dragrace.fi Pro Comp Biken osakilpailukohtaiset erikoispalkinnot kaudella 2024

Kuva: Pasi Haila

Dragrace.fi:n verkkokauppa ja sen yhteistyökumppanit ovat yhdessä luoneet mahdollisuuden voittaa osakilpailukohtaisia erikoispalkintoja moottoripyörien PCB-kilpailuryhmässä.


 

Vuonna 2024 Dragrace.fi yhteistyökumppaneineen palkitsee kiihdytysajon SM ja Suomen Cup -osakilpailuissa Pro Comp Bike (PCB) menestyjiä. Kilpailu on vapaaehtoinen ja avoin kaikille Dragrace.fi Pro Comp Bike -kilpailuryhmään osallistuville kuljettajille.

Osakilpailun voittajalle Dragrace.fi Pro Comp Bike -kilpailuryhmässä on luvassa 200 euron arvoinen lahjakortti, kun taas toiseksi sijoittunut, eli runner up, kuittaa itselleen 100 euron arvoisen lahjakortin. Kilpailun säännöt ovat seuraavat:

 

 • Jos SM-osakilpailuja on enemmän kuin viisi (5), palkinnot jaetaan ensimmäisessä viidessä kilpailussa. Jos kilpailuja on
  vähemmän kuin viisi (5), palkinnot jaetaan vain niissä.
 • Palkinnot jaetaan vain kilpailuissa missä on lajitteluajoissa ajettu vähintään kaksi kierrosta.
 • Jos kilpailua ei pystytä ajamaan loppuun saakka niin palkinnot jaetaan lajittelutulosten perusteella.
 • Jos molempien kilpailijoiden lähdöt finaalilähdössä hylätään, jaetaan palkinnot lajittelutulosten perusteella.
 • Dragrace.fi Pro Comp Bike -kilpailuihin ei tarvitse erillistä ilmoittautumista.
 • Eri kilpailuissa voi Dragrace.fi:n sijasta olla toisen Dragrace.fi:n yhteistyökumppanin tarjoamat samanarvoiset
  lahjakorttipalkinnot.
 • Dragrace.fi varaa oikeuden kieltäytyä palkintojen jakamisesta kilpailijalle jos kilpailija syyllistyy epäurheilijamaiseen
  käytökseen kilpailukauden aikana tai kilpailija suljetaan kilpailusta.

 

PCB-kilpailuryhmän osakilpailukohtaiset erikoispalkinnot mahdollistaa Dragrace.fi verkkokauppa yhteistyökumppaneineen. Osallistumalla kilpailuun kilpailija antaa suostumuksensa Dragrace.fi:lle yhteistyökumppaneineen valokuvien sekä videokuvien käyttämiseen markkinoinnissa sekä sosiaalisessa mediassa. Kilpailija on myös velvoitettu osallistumaan Dragrace.fi-palkintojenjakoon joka voidaan järjestää kutsuttuna myös erillään kilpailun palkintojen jaosta, kuitenkin kilpailutapahtuman yhteydessä.

Kisakausi starttaa toukokuussa Virtasalmen Motoparkissa. Kiihdytysurheilun tapahtumakalenteri on julkaistu kokonaisuudessaan jo aiemmin tänä vuonna.

 

Dragrace.fi -verkkokauppa vaativalle mp-harrastajalle. Todella runsas ja ajan hermolla elävä valikoima erikoistuotteita ja tavallisempaakin tavaraa.

 

>>> SIIRRY VERKKOKAUPPAAN  – KLIKKAA TÄSTÄ