Copart Suomi huutokauppa ajoneuvoharrastajille 25.9.2021!

Harrasteautot, projektit, erikoisajoneuvot ja kaksipyöräiset jälleen yhden huutokauppapatapahtuman alla. Copartin Harrasteajoneuvojen huutokauppa on taas täällä! Syksyn 2021 Harrasteajoneuvojen huutokauppa järjestetään lauantaina 25.9. kello 16.00 alkaen osoitteessa Copart.fi.

Valikoimasta löytyvät ajokuntoiset pelit, kiinnostavat projektiautot sekä kaikkea siltä väliltä. Huutokaupan kattaus kutkuttelee niin kokeneita kuin kokemattomiakin ajoneuvoharrastajia, joten tutustu huutokaupan tarjontaan ja löydä omat suosikkisi!

Mikäli et vielä ole Copart Suomen jäsen, rekisteröidy nyt ja aloita kohteiden huutaminen.

Kaikki kohteet ovat nähtävissä Copartin verkkosivuilla, mutta huutokaupan kohteisiin on mahdollista päästä tutustumaan myös livenä ilman jäsenyyttä, tutustumismaksua tai ajanvarausta, mikäli kohde sijaitsee Copart Espoon, Pirkkalan, Oulun tai Turun toimipisteessä. Tutustuminen on mahdollista aukioloaikoina kello 9-16 välillä.

Vaarallisen herkullinen kattaus tulossa lauantaina 25.9. kello 16.00 pidettävään Harrasteajoneuvojen huutokauppaan! Siirry vilkaisemaan myynnissä olevat ajoneuvot ja lue lisää huutokaupasta: https://www.copart.fi/harrasteajoneuvojenhuutokauppa