Copart harrasteautohuutokauppa tulossa huhtikuussa 2022

Haemme 70-90 -luvun harrasteautoja!

Oletko miettinyt harrasteautosi myyntiä? Tuo autosi myyntiin kevään odotetuimpaan ja kuumimpaan harrasteautohuutokauppaan. Haemme nyt 70-90-luvun harrasteautoja aina ajokuntoisista yksilöistä keskeneräisiin projekteihin. Mikäli tallistasi löytyy jokin muu viimeistelyä kaipaava erikoisajoneuvo, haluamme tietysti kuulla myös siitä.

Viime vuonna harrasteajoneuvojen huutokaupoissa myytiin yli 100 harrastepeliä – olisiko nyt sinun autosi vuoro? Välityskauppamaksumme on 99€+1% toteutuneissa kaupoissa, sisältäen aina ajoneuvon tarkastuksen, myyntitietojen keräämisen, huutokauppaamisen sekä myyntiin liittyvän asiakaspalvelun ja asiapaperityöt. Helppoa ja vaivatonta!

Lähetä autosi tiedot ja kuva(t) sähköpostitse anne.piippo@copart.com / 0401776328 tai myynti@copart.fi 27.3.2022 mennessä otsikolla “Harrasteautohuutokauppa”.

Toimeksiantosopimuspaikkoja kevään harrasteautohuutokauppaan on rajoitetusti, joten ilmoita autosi nyt tai kysy lisää!

Copart Suomi on näytteilleasettajana kevään näyttelyssämme ja tuo osan ajoneuvoista näytteille American Car Show 2022 -tapahtumaan ja kevään suurin harrasteajoneuvohuutokauppa tapahtuu verkossa!

Lue lisää: TÄÄLTÄ!