Copart Auction!

American Car Shown huutokauppa toteutetaan tänä vuonna maailman suurimman online-ajoneuvohuutokaupan Copartin kanssa! Sunnuntaina 12.4. American Car Shown huipentaa Copart Suomen reaaliaikainen online-huutokauppa, jossa kymmenet American Car Showssa näytillä olevat ajoneuvohelmet huutokaupataan osoitteessa Copart.fi. Huutokauppa tullaan esittämään American Car Show-tapahtumalavalla sekä Copart Suomen osastolla 6h50 ja tämän lisäksi huutokauppa ja myytävät kohteet striimataan ISTVssä sekä Copart Suomen sosiaalisessa mediassa reaaliajassa.

Nyt sinulla on mahdollisuus myydä ajoneuvosi tyylillä ja näkyvästi kyseisessä American Car Shown erikoishuutokaupassa. Myytävät kohteet saavat ennennäkemätöntä näkyvyyttä myös ennen huutokauppaa Copart Suomen sekä FHRAn sosiaalisessa mediassa sekä nettisivuilla. Lisäksi huutokaupattavat kohteet ovat näytillä koko viikonlopun Copart Suomen myyntialueella American Car Showssa. Näkyvyys ei rajoitu vain tapahtumakävijöihin, sillä Copart Suomi tavoittaa nettisivujensa kautta satoja kansainvälisiä sekä kotimaisia ostajia päivittäin.

Sovi edullinen ja sujuva toimeksiantosopimus kanssamme ja aseta oma ajoneuvosi myyntiin erikoishuutokauppaan! Ota yhteyttä 27.3. mennessä osoitteeseen myynti@copart.fi ja lähetä ajoneuvosi tiedot sekä valokuvat tai kysy lisää! Lisätietoja toimeksiannoista saat myös meiltä!

Pst! Mitä aikaisemmin kohde asetetaan myyntiin sitä enemmän se saa näkyvyyttä ja huutoja, ole siis nopea!