American Car Show -hotellitarjous

Vuosittainen American Car Show tuo ihasteltavaksi huippuunsa entisöidyt, klassiset Amerikan autot niin Suomesta kuin maailmaltakin.

Majoituspaketti Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelliin

FHRA American Car Show 10.–12.4.2020. Vuoden odotetuin tapahtuma koittaa jälleen. Näe kaikki tapahtumat; American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2020! Majoitu mukavasti tapahtuman ytimessä, hotellimme sijaitsee Helsingin Messukeskuksen yhteydessä.

Lisämukavuutta messumatkaan tuo Executive-huone, lisämaksu vain 20 € /huone/yö. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä pullovesi ja suklaa.

Yhden vuorokauden paketti

  • 84 €/yö/hlö/kahden hengen Standard-huoneessa (168 €/yö/huone)
  • 128 €/yö/yhden hengen Standard-huoneessa
  • 94 €/yö/hlö/kahden hengen Executive-huoneessa (188 €/yö/huone)
  • 148 €/yö/yhden hengen Executive-huoneessa

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huoneluokassa, runsas aamiaisbuffet, saunan ja kuntosalin käyttö sekä langaton internet-yhteys. Lisäksi pakettiin kuuluu ACS-kokoaikaranneke.

Varaa tästä » 

Kahden vuorokauden paketti

Tarjoushinnat voimassa yövyttäessä vähintään kaksi yötä.

  • 138 €/2 yötä/hlö/kahden hengen Standard-huoneessa (276 €/2 yötä/huone)
  • 226 €/2 yötä/yhden hengen Standard-huoneessa
  • 158 €/2yötä/hlö/kahden hengen Executive-huoneessa (316 €/2 yötä/huone)
  • 266 €/2 yötä/yhden hengen Executive-huoneessa

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huoneluokassa, runsas aamiaisbuffet, saunan ja kuntosalin käyttö sekä langaton internet-yhteys. Lisäksi pakettiin kuuluu ACS-kokoaikaranneke.

Varaa tästä »

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen tapahtumaksi. Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet niin Suomesta kuin kauempaakin maailmalta.

MC Heaven esittelee valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät.

Tuning Car Show’ssa voi ihastella tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneitä sporttisia ja ainutlaatuisista autokaunottaria.

Motorsport on koko moottoriurheilun kokoava tapahtuma – nyt jo kolmatta kertaa.

Classic Car Show – yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto – SAHK ry:n kanssa toteutettu näyttely esittelee hienoimmat klassikko-autot ja alan edustajat!

Custom Truck Show tuo näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä esitellen todellisia tuunauksen taidonnäytteitä – esillä hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot.

 

Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin.

Kuva: FHRA ry