American Car Show 2024 lipunmyynti on käynnistynyt

Valmistaudu mieleenpainuvaan pääsiäiseen! 29.-31.3. Helsingin Messukeskus täyttyy tyylikkäällä tavalla American Car Show'ssa.

American Car Show ei nykypäivänä ole pelkästään ajoneuvojen näyttely, vaan kokemus, joka vetää puoleensa kymmeniä tuhansia kävijöitä. 


 

American Car Show’n alkuperäinen visio – esitellä amerikkalaisia autoja – on yli vuosien kasvanut monin kerroin. Mikä alun perin oli marginaalipiirille suunnattu tapahtuma, on muovautunut Suomen suurimmaksi, koko perheen viihteelliseksi harrasteajoneuvotoiminnan tapahtumaksi.  

Näyttelyn sydämessä sykkii itseoikeutetusti American Car Show’n päänäyttely, jonka rinnalta löytyvät monipuoliset näyttelyosiot: Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopo Tuning, Motorsport ja Tuning Car Show. Tapahtuman kasvaessa nämä näyttelyosiot ovat vakiinnuttaneet paikkansa ja erityisen innostavaa on se, että vuodelle 2024 luvassa on uudistuksia joissa kiinnitetään erityistä huomiota juurikin näille osa-alueille.  

Yksi olennainen American Car Show’n anti on tarjota näyttelyvieraille mahdollisuus ihailla ulkomaisten harrasteajoneuvojen monimuotoisuutta. Pohjoismaiset harrasteajoneuvokerhot ovat historian saatossa olleet edustettuina, ja FHRA on huomioinut myös kauempaa tulevat keskieurooppalaiset harrastajat, jotta he saavat mahdollisuuden tuoda omaa osaamistaan esille. 

American Car Show’n yksi perimmäisistä tavoitteista on laajentua ja kasvattaa ajoneuvoharrastuksesta kiinnostunutta yhteisöä. FHRA haluaa varmistaa harrastuksen jatkuvuuden myös nuorison parissa, ja pyrimmekin houkuttelemaan heitä lähemmäksi harrasteajoneuvojen maailmaa. FHRA:n yleishyödyllinen ja kulttuurillinen näkökulma painottaa harrastuksen kaikkien osa-alueiden merkitystä ja arvostusta. 

American Car Show’n yhteydessä on viime vuosina järjestetty “Nuori rakentaja” -kilpailu. Tässä kilpailussa alle 23-vuotiaat rakentajat näyttävät taitonsa eri harrasteajoneuvorakentelun osa-alueilla. Parhaimmiston joukosta FHRA yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa palkitsee nuoria, tunnustaen heidän intohimonsa ja osaamisensa.  

American Car Show on enemmän kuin vain näyttely – se on kokemus, joka jatkaa kasvuaan ja inspiroi sukupolvesta toiseen. 

 

>>> Osta liput – Klikkaa tästä!