American Car Show 2021 siirtyy vuoteen 2022! – The Coronavirus made us do it!

American Car Show 2021 on päätetty siirtää perinteiselle paikalle pääsiäiseen 2022! Toivomme, että kaikki näyttelyyn ilmoittautuneet ovat tukemassa FHRA:n toimintaa ja tulevaisuutta jatkossakin! Toivomme, että kaikki näytteilleasettajat ovat valmiit siirtämään näyttelypaikkansa taas pääsiäiseen 2022!

Olemme tulleet Messukeskuksen kanssa yhteistuumin päätökseen uudesta ajankohdasta, joka on pääsiäinen 15.-17.4.2022. Onneksemme ison toimijan kanssa asiat on saatu järjestymään! Koemme, että tässä tilanteessa ole muuta vaihtoehtoa.

Messukeskus Helsinki on saanut ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. Sertifikaatin on myöntänyt kaupallisten tilojen turvallisuuteen erikoistunut kansainvälinen sertifiointi- ja konsultointiyritys SAFE Asset Group.

Olemme valmiit järjestämään tapahtumamme terveysturvallisesti Messukeskuksen kanssa.

Tulemme olemaan yhteydessä kaikkiin yhteistyötahoihin tästä muuttuneesta tilanteesta ja toivomme vahvaa tukea jälleen meistä riippumattomasta tilanteesta.

Kaikki näyttelyyn jo hyväksytyt ajoneuvot ja kerhot ovat tervetulleet ensi vuoden juhlanäyttelyyn! FHRA viettää 50-vuotisjuhlavuottaan ja se tulee olemaan näyttelymmekin kantava teema.
Jos ajankohta ei teille käy niin, ilmoitattehan siitä meille. Uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä tulevaa näyttelyä varten!

Viime kesän parempi tautitilanne ja rokotusten kasvava määrä antaa toivoa tapahtumajärjestämiselle. We will cruise again! We will meet again!

Kiitos ymmärryksestäsi ja kärsivällisyydestäsi!

Näemme näissä merkeissä ensi vuoden pääsiäisenä!

American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022! FHRA 50 vuotta juhlanäyttely!

15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskus!

Yhteydenotot:
FHRA Marketing Oy / Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi

Esko Raisvuo, toimitusjohtaja – esko.raisvuo@fhra.fi