AMERICAN CAR SHOW 2016

Tiedote 3.2.2016

AMERICAN CAR SHOW 2016

PÄÄSIÄISEN MOTOPOWER-TAPAHTUMA MESSUKESKUKSESSA!

Original AMERICAN CAR SHOW by Finnish Hot Rod Association

+ MC HEAVEN + TUNING CAR SHOW + FHRA AUCTION + MOTORSPORT 2016

Messukeskus, Helsinki

Pääsiäispyhinä, pe 25.3.- ma 28.3.2016

https://www.fhra.fi/

https://www.fhra.fi/american-car-show/

 

POHJOIS-EUROOPAN SUURIN, KOKO PERHEEN HARRASTEAJONEUVOTAPAHTUMA

American Car Show + MC Heaven & Tuning Car Show & FHRA Auction ja nyt uutuutena mukaan tuleva Motosport 2016 -näyttely tarjoavat yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ehtymättömään suomalaiseen harrasteajoneuvomaailmaan ja auto- sekä mp-alan viimeisimpiin uutuuksiin moottoriurheilua unohtamatta.

Kyseessä on Pohjois-Euroopan suurin, koko perheelle tarkoitettu harraste- ja moottoriajoneuvotapahtuma.

Tänä vuonna neljä eri näyttelyä ja huutokauppa – kaikki samaan hintaan!

Jo viime vuonna nuorekkaan faceliftingin nähnyt American Car Show tuo yleisön hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassisen kauniit ‘Amerikan autot’ niin Suomen maaperältä kuin muualtakin maailmalta.

Vastaavia uniikkeja jenkkihymyjä voi televisiossa ihastella mm. sellaisissa auto-ohjelmissa kuin Aavikon autokunkut ja Fast and Loud.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat, ainutlaatuisimmat ja uljaimmat moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heaven järjestetään yhteistyössä Kopteri Magazinen ja Bomber Magazinen kanssa.

Tuning Car Show’ssa yleisöllä on tilaisuus nauttia perusteellisen suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja värikkäistä autokaunottarista, joista suurin osa on eurooppalaista tai japanilaista alkuperää á la Fast and Furious.

Siinä, missä perinteitä kunnioittava ja nostalgiaa henkivä American Car Show on jokaisen aikuisen naisen ja miehen unelmaosasto, niin Tuning Car Show puhuttelee selkeästi nuorisoa, jolle rohkeatkaan tuunausratkaisut eivät ole vieraita.

Uusinta uutta viime vuonna oli mahtavan suosion saavuttanut FHRA Auction –harrasteajoneuvohuutokauppa. Huutokaupassa on myytävänä mm. museorekisteröityjä ja osin vielä projektiasteella olevia harrasteajoneuvoja jenkkirasseista ja vintage-prätkistä pappa-tuntureihin. Huutokaupattavat ajoneuvot ovat esillä näyttelyssä perjantaista alkaen, mutta varsinainen huutokauppapäivä on maanantai 28. maaliskuuta.

(Huom! Kaikki huutokaupattavat ajoneuvot ja muut tuotteet ovat nähtävillä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa avattavilla nettisivuilla kuten viime vuonnakin!)

Tämän vuoden uutuus on monipuolinen Motorsport 2016 -näyttely, jonka FHRA toteuttaa yhteistyössä AKK Motorsportin ja Suomen Moottoriliiton (SML) kanssa. Näyttelyssä on esillä moottoriurheilun koko kirjo moottoriurheilujärjestöistä ja -seuroista kerhoihin ja tiimeihin, kilpailijoista kilpa- ja harrastuskalustoon, varusteista varaosiin ja tarvikkeisiin, viritys- ja huoltopajoista välinekauppiaisiin, alan tapahtumat ja niiden järjestäjät sekä muut alan tuotteet ja palvelut.

VIP-/KUTSUVIERAS- JA LEHDISTÖTILAISUUS PERJANTAINA 25.3.

FHRA järjestää perinteiseen tapaan VIP-/kutsuvieras- ja lehdistötilaisuuden näyttelyn avajaispäivänä, Pitkäperjantaina 25.3. maaliskuuta.

Tilaisuudesta lisää seuraavissa tiedotteissa!

LIPUT ja AIKATAULU:

Perjantai 25.3. kello 12.00 – 18.00

Lauantai 26.3. ja sunnuntai 27.3. kello 10.00 – 18.00

Maanantai 28.3. kello 10.00 – 16.00

Päivälippu, 16-vuotiaasta lähtien 28€
Päivälippu, 7-15-vuotiaat 18€
Kokoaikaranneke 38€
Lapset alle 7v ilmaiseksi.

Liput tulevat myyntiin lähipäivinä!

KUVAPANKKI:

Julkaisuvapaat promokuvat / ACS 2016! Klikkaa kuva ja tallenna täysikokoinen tiedosto.

https://www.fhra.fi/american-car-show/media/promokuvat-2/

 

TERVETULOA!

Finnish Hot Rod Association FHRA ry
Helsinki-Malmin lentoasema
00700 Helsinki

Toimisto on avoinna ma – to 10-16, pe 10-15
Puhelin: 0207 430 750
sähköposti: info@fhra.fi

Tiedustelut: Lehdistöpäällikkö Lasse Norres (044 770 6007, lasse@norres.fi)