AKK:n kilpailijalisenssin tarvitsevat jäsenemme huomio!

Kuva: Santeri Ampuja, motorsport.kuvat.fi

FHRA:n jäsenmaksulaskutus on alkanut portaittain ja tässä kohtaa haluammekin muistuttaa AKK:n kilpailijalisenssiä ensi kaudella tarvitsevia jäseniämme siitä, että hoitavat FHRA:n jäsenmaksun AKK:n lähettämällä laskulla.

Olemme ratkaisseet harhaanjohtavat ja epäselvyyttä aiheuttavat laskutusasiat, niin että pyydämme kaikkia AKK:n kilpailijalisenssin tarvitsevia jäseniämme maksamaan FHRA:n jäsenmaksun suoraan AKK:lle. Näin toimittaessa on KITI-profiilisi heti ajan tasalla ja kilpailijalisenssin osto onnistuu palvelun kautta mutkitta.

AKK lähettää laskut suoraan jäsenillemme, joilla on jo profiili AKK:n KITI-palvelussa.

Päivitämme aktiivisesti KITI-palvelua siltä osin, kun uusia jäseniä tulee, joilla on tarvetta hankkia kilpailijalisenssi KITI-palvelusta. Pyydämmekin uusia jäseniä merkitsemään jäsenhakemukseensa tiedon, että oletko kilpaileva jäsen ja valitsemaan vetovalikosta lajilittosi.

Jos olet jäsenkerhon tai jäsenyhdistyksen kautta FHRA:n jäsen ja haluat hyödyntää edullisempaa yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaa, pyydämme teitä olemaan yhteydessä toimistoon. Teemme teille räätälöidyt toimenpiteet toimistolta käsin.

Jäsenlaskutus KITI:n kautta alkaa muutaman viikon sisällä. Tarkkailethan postiasi.