40th ACS 2017 kutsuvierasliput

PALKITSE ASIAKKAASI TAI TYÖNTEKIJÄSI!

Nyt on hieno mahdollisuus palkita yrityksesi asiakkaat tai työntekijät, tarjoa heille pääsiäisen 40th Anniversary American Car Show 2017 vapaalippu kutsuvieraslipun muodossa.

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä 40th Anniversary American Car Show 2017 juhlanäyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi.

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. Juhlanäyttelyyn valikoituu vain kaikkein hienoimmat laitteet.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä. MC Heavenin kokoaa jo vuosien kokemuksella kustomoitujen moottoripyörien kaksi suurinta mediavaikuttajaa, Kopteri Magazine ja Bomber Magazine.

Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista.

Motorsport oli viime vuonna menestys sekä kävijöiden että mukana olleiden näytteilleasettajien mielestä ja nyt tapahtuma kehittyy edelleen tarjoten kolme vilkasta näyttelypäivää ja aikaisempaa laajemman näyttelyalueen.

MOTORSPORT 2017 on muiden samanaikaisten tapahtumien tapaan alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle.

40th Anniversary American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2017

14.-16.4.2017 Helsingin Messukeskus

Nyt tarjoamme teille kutsuvieraslippuja hintaan 20€ / kpl, (normaali sisäänpääsy 28€) Minimi tilaus- ja laskutusmäärä 10 kpl.

Huom! Laskutetaan vain käytetyt kutsuvierasliput, hintaan lisätään voimassa oleva Alv. 10%

Tilaus tapahtuu kätevästi oheisella lomakkeella. Teethän tilauksesi viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa, 31.3.2017 mennessä, että ehdimme varmasti toimittaa kutsuvierasliput teille.

TILAUSLOMAKE LÖYTYY TÄÄLTÄ!