Joni Kauppinen eroaa FHRA johtoryhmästä

Hei!

Tällä ilmoituksella kerron jättäväni paikkani FHRA Ry:n johtoryhmässä 16.1.2021. Johtokuntatyöskentely reilun kolmen vuoden aikana on ollut miellyttävää ja johtoryhmä on mielestäni toiminut tehokkaasti läpi vaikeiden aikojen. Vuosi 2020 oli haasteellinen ja olen ylpeä siitä miten saimme FHRA:n tapahtumat onnistumaan koronapandemian aikana.

Palkkatyössäni minulle tarjoutui tilaisuus mikä tulee vaatimaan paljon huomiotani tulevan vuoden aikana. FHRA:n johtoryhmätyöskentely vaatii keskittymistä ja tarkkaavaisuutta, enkä koe pystyväni antamaan sitä tarvittavassa määrin johtoryhmälle. On kuitenkin ollut ilo huomata että syyskokouksessa on useampi ehdokas johtoryhmään, joten paikkani saadaan täytettyä innokkaalla ehdokkaalla ilman että johtoryhmä joutuisi toimimaan vajaana. En kuitenkaan ole katoamassa lajin parista mihinkään ja tulemme varmasti törmäämään tapahtumissa.

Haluan kiittää kaikkia jäseniä jotka valitsivat minut johtoryhmään, suuri kiitos kuluneista vuosista myös johtoryhmäkollegoilleni, toimiston väelle ja toimitsijoille. Nähdään radalla!

T.  Joni Kauppinen