Uusimmat uutiset

American Car Show

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2016

25.-28.3.2016 Helsingin messukeskuksessa

ACS2016_210x297_v8

IMG_6620

 

Ensimmäinen American Car Show autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa v. 1978, joten vuoden 2016 näyttely on jo kolmaskymmenesyhdeksäs.

Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show -näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen Pääsiäistapahtumaksi.

American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta.

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista à la Fast and Furious.

Koko pääsiäisviikonlopun ajan näyttelyn esiintymislava tarjoaa ohjelmaa koko perheelle, erikoispaino lapsille on maanantaina, jolloin perheen pienimmille on luvassa ohjelmanumeroita. Sunnuntain ohjelmisto painottuu naisten mieleen.

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2016.
25.-28.3.2016 Helsingin messukeskuksessa.

Yhdellä lipulla pääset näkemään ja kokemaan kansainvälisesti tasokkaan harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuman.

Nyt neljä näyttelyä yhdellä lipulla!

More is More!

Tervetuloa!ACS2016_210x297_tuningFi

 

Google+