FHRA uutiset FHRA Nitro Nationals 2017

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 17.5.2017.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,053
  Nitro Nationals & SM-osakilpailu 3
  29.6-2.7.2017 FHRA EM-osakilpailu Nitro Nationals & SM-osakilpailu 3


  Alastaro, Jarno Saarisentie, 32560 Virttaa

  Heinäkuussa FHRA Nitro Nationals täyttää Alastaron moottoriradan, niin innokkaista Drag Racing faneista kuin kilpatiimeistä.

  Suomen taatusti nopeimmassa moottoriurheilutapahtumassa Alastaron moottoriradalla käydään tiukkaa taistelua Drag Racing EM-sarjan 3. osakilpailussa ja SM-osakilpailu 3.

  Kansainväliset ja kotimaiset tiimit ja kuljettajat taistelevat Euroopan- ja Suomen mestaruuspisteistä. Kilpureita ei tarvitse ihailla ainoastaan radalla, vaan tiimeihin pääsee tutustumaan aivan lähietäisyydeltä varikolla, sillä varikko on avoin yleisölle.

  Majoittuminen:

  Hinta ennakkoon: 16€ portilta: 20€/hlö koko kisojen ajalta. Alueella ei ole kiinteitä vesivessoja, suihkuja tai sähköä. Bajamajoja ja grillauspaikkoja löytyy kyllä. Rata-alueen palvelut käytössä radan ollessa avoinna.

  Pysäköinti:

  Parkkimaksut Ennakkoon: 8€, portilta: 10 €

  FHRA:n jäsenille ilmainen pysäköinti jäsenkorttia näyttämällä.

  Aikataulu:

  To 29.6 klo. 9-18

  Pe 30.6 Klo. 9-18

  La 1.7. klo 9-18

  Su 2.7 klo. 9-17

  Nitro Nationals 2017 lippujen hinnat:
  Ennakkoon:

  to 16 €/pvä, pe 24 €/pvä, la 40 €/pvä, su 32 €/pvä ja kokoaikalippu 56 €, alle 12 v ilmaiseksi aikuisen seurassa

  Katsomolippu pe 8 €/pvä, la 16 €/pvä ja su 16 €/pvä

  Parkkimaksut 8 € (FHRA:n jäsenille ilmainen)

  Portilta:

  to 20 €/pvä, pe 30 €/pvä, la 50 €/pvä, su 40 €/pvä ja kokoaikalippu 70 €, alle 12 v ilmaiseksi aikuisen seurassa

  Katsomolippu pe 10 €/pvä, la 20 €/pvä ja su 20 €/pvä

  Parkkimaksut 10 € (FHRA:n jäsenille ilmainen)

  Liput myy ennakkoon Tiketti.

  [​IMG]

  Jonojen lyhentämiseksi pyydämme varaamaan käteismaksua varten tasarahaa tai ostamaan lipun ennakkoon Tiketistä.

  Alueella on välillä huonot internet-yhteydet, joten Visa Electron ei välttämättä toimi. Varaa myös käteistä mukaan.

  Hyvä asiakkaamme.
  Huomioithan, että Drag Racing kilpailu järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

  Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Emme vastaa alueella tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Olet alueella omalla vastuulla.


  29.6-2.7.2017 FHRA European Championship Nitro Nationals round 3 & Finnish Championship round 3
  Alastaro, Jarno Saarisentie, 32560 Virttaa

  In July FHRA Nitro Nationals fills Alastaro Circuit with Drag racing fans and racing teams.

  Worlds fastest motorsport takes over Alastaro when battle for European Championship point starts.

  International and finnish teams and drivers take part in fast and powerfull race during the weekend. The race cars and bikes are not only seen on track, but also at the pitarea, as our pit is open for visitors.

  Camping:

  Camping area is around the track. Price is in advance 16€, at the gate 20€/ per person for the during the race. All nights, if needed. Area has no electricity, showers or water toilets. Portable toilets are available. You can use track-areas services while the track is open.

  Parking:

  Parking fee: in advance 8€, at the gate 10€

  FHRA members, free parking

  Schedule:

  Thu 29.6 klo. 9-18

  Fri 30.6 Klo. 9-18

  Sat 1.7. klo 9-18

  Sun 2.7 klo. 9-17

  Nitro Nationals 2017 ticket prices:
  in advance:

  Thu 16 €/day, Fri 24 €/day, Sat 40 €/day, Sun 32 €/day ja full-time 56 €, kids under 12 years free of charge with an adult.

  Seat-tickets Fri 8 €/day, Sat 16 €/day, Sun 16 €/day

  Parkin fee: 8 € (FHRA members, free parking)

  At the gate:

  Thu 20 €/day, Fri 30 €/day, Sat 50 €/day, Sun 40 €/day ja full-time 70 €, kids under 12 years free of charge with an adult.

  Seat-ticket Fri 10 €/day, Sat 20 €/day, Sun 20 €/day

  parking fee 10 € (FHRA members, free parking)

  Tickets in advance at Tiketti.

  [​IMG]

  You can buy tickets also in English. Tiketti deliveres tickets within EU.

  To minimize queues please take cash with you or buy tickets in advance at Tiketti.

  The internet connections may be bad at times during the event, so Visa Electron cards may not work. Please make sure that you have some cash money.

  Dear Customer.
  Please note that this event is held weather permitting. It is not safe to continue the race during rain. FHRA will exhaust all possible options to complete the event and reserves the right to change the race schedule at any time.

  All sales are final, we do not refund any tickets. We are not responsible for lost or stolen tickets. We are not responsible of any personal injury or property damages happened in the venue. Your participation in this racing event and all related activities as a spectator is at your own risk.
   
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,053
  Tosi harrastajan elämyspaketit myynnissä nyt.

  [​IMG]

  Tervetuloa vieraaksemme Alastaron FHRA Nitro Nationals EM-kiihdytyskilpailuun. Tosi harrastajan elämyspaketit myynnissä nyt.

  Haluatko kokea tai tarjota asiakkaillesi elämyksellisen päivän Drag Race-varikon sydämessä? Tuntea lähietäisyydeltä, kun tehokkaat moottorit ampaisevat jyrisevällä voimalla kohti kiihdytyssuoraa? Nitro Nationals elämyspaketilla saat vielä enemmän irti yhdestä maailman nopeimmista moottoriurheilulajeista.

  Elämyspaketilla pääset päivän ajaksi seuraamaan kiihdytyskisojen kiihkeää tunnelmaa radan parhailta paikoilta, varikon sydämessä, hyvästä ruuasta ja juomasta nauttien. Elämyspaketin katsomo on lähtöalueen välittömässä läheisyydessä, josta voit tuntea tehokkaiden kilpureiden moottoreiden jyrinän.

  Nitro Nationals elämyspaketilla katsot kisat omasta katsomosta, joka sijaitsee palveluiden välittömässä läheisyydessä. Varaamme sinulle suojalasit ja haluamme muistuttaa, että katsomo on aivan lähdön välittömässä läheisyydessä, joten radalta voi kantautua kisan tuoksinassa savuja ja irtoainesta katsomoon. Sinulle on varattu myös VIP-parkkeerausalue pääportilla.

  Mieleenpainuvia hetkiä maailman nopeimman moottoriurheilulajin parissa toivottaa FHRA.

  Elämyspaketti sisältää valitsemallesi päivälle:

  • VIP-pysäköinnin heti pääportilla
  • Päiväkohtaiset palvelut VIP-alueella
  • Tervetuliaismaljan
  • Huippuluokan BBQ-ruuan juomineen
  • Katsomopaikan radan parhailla paikoilla
  Elämyspakettiin oikeuttavat liput myy Tiketti.

  [​IMG]

  Hinnasto:

  Ennakkoon Tiketistä -20%:

  Pe 156,00€

  La 156,00€

  Su 132,00€

  Portilta, mikäli lippuja on vielä saatavilla:

  Pe 195,00€

  La 195,00€

  Su 165,00€

  Tervetuloa. Drag Racing on parasta paikan päällä.
   
 3. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,355
 4. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,053
  KIIHDYTYSAJOKAUDEN KOHOKOHTA

  [​IMG]

  KIIHDYTYSAJOKAUDEN KOHOKOHTA


  FHRA EM-osakilpailu Nitro Nationals & SM-osakilpailu 3

  torstai 29.6. – sunnuntai 2.7.2017

  Alastaro

  www.fhra.fi


  Kesä-heinäkuun vaihteessa FHRA Nitro Nationals täyttää Alastaron maineikkaan moottoriradan niin innokkaista Drag Racing faneista kuin kilpatiimeistäkin.

  Suomen taatusti nopeimmassa moottoriurheilutapahtumassa Alastaron moottoriradalla käydään tiukkaa taistelua Drag Racing EM-sarjan 3. osakilpailussa ja SM-osakilpailu 3.

  Kansainväliset ja kotimaiset tiimit ja kuljettajat taistelevat Euroopan ja Suomen mestaruuspisteistä.

  Toinen toistaan näyttävämpiä kisavehkeitä ei tarvitse ihailla ainoastaan radalla. Varikko on yleisölle avoin, joten niin tiimeihin, autoihin kuin prätkiinkin pääsee tutustumaan aivan lähietäisyydeltä.

  [​IMG]

  ALASTAROSSA AJETAAN NIIN EUROOPAN KUIN SUOMENKIN MESTARUUSPISTEISTÄ

  Kauden ensimmäinen FIA European Drag Racing Championship –kilpailu ajettiin Santa Pod Raceway –radalla jo toukokuun lopulla Englannissa. Santa Podin kisat jäivät sateen takia kesken, mikä tarkoittaa sitä, että ensi viikonloppuna, 15. – 18. kesäkuuta Tierp Internationals –kilpailussa Ruotsissa nähdään tavallistakin tiukempi taistelu pistesijoista.

  Yksi yleisömäärältään suosituimpiin moottoriurheilutapahtumiin kuuluvista kilpailuista Suomessa on Alastarossa kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävä EM-osakilpailu Nitro Nationals & SM-osakilpailu 3, jossa kamppaillaan Euroopan mestaruuspisteistä kauden kolmannessa osakilpailussa ja Suomen mestaruudesta niin ikään kauden kolmannessa osakilpailussa.

  Alastaron Nitro Nationals –kisan odotetuin huippuhetki on perinteisesti ollut kotimaisten ja ulkomaisten Top Fuel –ryhmän hurjien ”nitrotykkien” ilmestyminen lähtösuoralle.

  TOP FUEL

  Top Fuel on kiihdytysajojen ehdoton kuninkuusryhmä. Top Fuelit ovat pitkänokkaisia dragstereita, joissa on mekaanisilla ahtimilla varustetut V8-moottorit ja polttoaineena nitrometaani eli käytännössä nestemäinen räjähdysaine

  Esimerkiksi EM-taistoon osallistuvan Janne Ahosen uusi, noin 9000-hevosvoimainen Top Fuel dragster kiihtyy nollasta sataan vajaassa puolessa sekunnissa. Ja jo noin neljän sekunnin kuluttua startista vauhti on kiihtynyt noin 500 kilometriin tunnissa. Polttoainetta kyseinen dragster kuluttaisi ”normaaliajossa” noin 18 000 litraa sadalla kilometrillä.

  ”Kun yli 8000-hevosvoimainen, nitrometaania polttava Top Fuel kiihdytysauto irtoaa lähtöviivalta, tunne katsomossa on kuin seisoisi laukeavan tykin putken vieressä. Ainoa ero on se, että jysähdys tykillä ammuttaessa on ohi sekunnin murto-osassa, kun taas kiihdytysauton tapauksessa suorastaan helvetillinen jylinä ja kehon läpi kulkeva vapina kestää noin 3,8 sekuntia. Auton kiihtyvyys on niin hurja, että reilussa sekunnissa sen nopeus on noussut jo lähes 200 kilometrin tuntinopeuteen. Tuo äkillinen, korvia repivä ja myös koko vartalossa tuntuva ääni ja maan tärinä lähtöhetkellä on paljon voimakkaampi kuin muistinkaan. Äänenpainetasoksi on kuulemma joskus mitattu 150dB.”

  [​IMG]
  Kuva: Timo Aartomaa

  SUOMALAISET HUIPPUKUSKIT ALASTAROSSA

  Mestaruuttaan puolustava Euroopan nopein ihminen, vilppulalainen Top Fuel –kuski Anita Mäkelä (kuvassa) on tietysti mukana kuvioissa. Anitan kesällä 2015 Ruotsissa ajama EM-ennätysaika 3.878 sekuntia neljännesmaililla (1 maili = 1609,344 metriä / 4 = 402,336 metriä) on yhä edelleen voimassa.

  Anita Mäkelä aloitti häikäisevän uransa kiihdytyskisakuskina jo vuonna 1987 Competition–ryhmässä, josta hän myöhemmin siirtyi Top Alcohol –ryhmään (nykyisin Top Methanol Dragster) ja sen jälkeen lajin ”kuninkuusryhmään” Top Fuel Dragstereihin. Mäkelä on ensimmäinen eurooppalainen dragster-ajaja, joka on voittanut Euroopan mestaruuden kahdessa eri luokassa, Top Alcohol –luokassa vuosina 1994 ja 1996 ja Top Fuel –luokassa vuonna 2000.

  Tammikuussa 2016 Anita Mäkelä vastaanotti Vuoden Autourheilija –palkinnon kautta aikojen ensimmäisenä naisena AKK-Motorsportin vuotuisessa palkintojenjakogaalassa, Mestareiden illassa Jyväskylässä.

  Mäkihyppääjänäkin tunnettu Janne Ahonen (ART) jatkaa ajamista EM-sarjassa. Jannella on hallussaan Euroopan ennätys kiihdytyskisoissa vuodelta 2006. Lisäksi hän on vuoden 2004 Suomen ja Pohjoismaiden Competition ryhmän mestari. Vuosina 2005 ja 2006 hän voitti Competition ryhmän SM-hopeaa ja Pohjoismaiden mestaruuden. Competition-ryhmästä Ahonen siirtyi Top Fuel -ryhmään uusia haasteiden perässä.

  Kansainvälisten tähtiajajien ja Jannen lisäksi Anita Mäkelän kovimpia vastustajia Alastarossa ovat kotkalainen, 28-vuotias Antti Horto (Eagle Racing) ja Valkeakoskelta kotoisin oleva Timo Lehtimäki (TIL-Racing).

  Nitron tuoksu tuntuu väkevänä ilmassa, kun Alastaroon on ilmoittautunut kymmenen väkivahvaa Top Fuel dragsteriä.

  Top Methanol –ryhmässä Suomea edustaa kokenut lahtelainen, viime vuoden EM-kakkonen Ari Pietilä (Woodstock Racing) sekä vasta 17-vuotias, Jyväskylässä talotekniikkaa opiskeleva ajajalupaus Petteri Liimatainen.

  Siinä missä autojen kuninkuusryhmä on Top Fuel, niin moottoripyörillä se on Super Twin. Super Twin nitropyörillä kilpailee yhteensä 14 kuljettajaa, joista peräti puolet suomalaisia. Ennakkosuosikin paineet osuvat Samu Kemppaiseen, jolla on jo monta mestaruutta hallussaan. Kovana haastajana nähdään Euroopan ennätysaikaa hallussaan pitävä konkari Jaska Salakari.

  Kaikkien eri ryhmien osallistujalista löytyy osoitteesta: Entry lists for FHRA Nitro Nationals 2017 & FHRA Kiihdytysajon SM-osakilpailu 3

  [​IMG]
  Kuva: Tuomas Alanko

  FIA EUROPEAN DRAG RACING CHAMPIONSHIP KILPAILUKALENTERI 2017

  26 – 29.5., Santa Pod Raceway, UK
  15 – 18.6., Tierp Internationals (NDRS MC), Tierp Arena, Ruotsi
  30.6. – 2.7., Nitro Nationals (FHRA), Alastaro, Suomi
  18 – 20.8., NitrOlympX, HockenheimRing, Saksa
  25 – 27.8., Scandinavian Internationals (NDRS MC), Tierp Arena, Ruotsi
  7 – 10.9., European Finals, Santa Pod Raceway, UK


  ”Kun yli 8000-hevosvoimainen, nitrometaania polttava Top Fuel kiihdytysauto irtoaa lähtöviivalta, tunne katsomossa on kuin seisoisi laukeavan tykin putken vieressä. Ainoa ero on se, että jysähdys tykillä ammuttaessa on ohi sekunnin murto-osassa, kun taas kiihdytysauton tapauksessa suorastaan helvetillinen jylinä ja kehon läpi kulkeva vapina kestää noin 3,8 sekuntia. Auton kiihtyvyys on niin hurja, että reilussa sekunnissa sen nopeus on noussut jo lähes 200 kilometrin tuntinopeuteen. Tuo äkillinen, korvia repivä ja myös koko vartalossa tuntuva ääni ja maan tärinä lähtöhetkellä on paljon voimakkaampi kuin muistinkaan. Äänenpainetasoksi on kuulemma joskus mitattu 150dB. Korvatulpistakaan ei ole mitään apua, koska ne ovat kotona varmassa tallessa…”

  KIIHDYTYSAJOJEN KILPAILURYHMÄT

  Kilpailuryhmiä Drag Race -lajissa on useita, sillä erityyppiset ja -tehoiset ajoneuvot jaetaan eri ryhmiin tasapuolisen kilpailuttamisen aikaan saamiseksi.

  Autojen ns. ammattilais-, Pro- eli Professional-ryhmiä ovat Top Fuel, Funny Car, Top Methanol Dragster, Top Methanol Funny Car, Pro Stock ja Pro Modified.

  Moottoripyörien vastaavat ovat Pro Stock Bike, Super Twin Top Fuel Bike ja Top Fuel Bike. Kaikissa Professional -ryhmissä ajetaan virallisista, kattojärjestöjen (F.I.A. ja U.E.M.) alaisista Euroopan mestaruuksista.

  EM NITRO NATIONALS & SM-OSAKILPAILU 3

  ALASTARO 29.6. – 2.7.

  Alastaro Circuit - Vauhtia vapaa-aikaan. - Alastarocircuit.fi

  Aikataulu:

  Torsta 29.6. kello 9.00 – 18.00

  Perjantai 30.6. kello 9.00 – 18.00

  Lauantai 1.7. kello 9.00 – 18.00

  Sunnuntai 2.7. kello 9.00 – 17.00

  Liput ennakkoon:

  to 16 €/pvä, pe 24 €/pvä, la 40 €/pvä, su 32 €/pvä ja kokoaikalippu 56 €, alle 12 v ilmaiseksi aikuisen seurassa

  Katsomolippu pe 8 €/pvä, la 16 €/pvä ja su 16 €/pvä

  Liput portilta:

  to 20 €/pvä, pe 30 €/pvä, la 50 €/pvä, su 40 €/pvä ja kokoaikalippu 70 €, alle 12 v ilmaiseksi aikuisen seurassa

  Katsomolippu pe 10 €/pvä, la 20 €/pvä ja su 20 €/pvä

  Liput myy ennakkoon Tiketti.

  Huom. Drag Racing -kilpailu järjestetään aina säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, mutta sään salliessa ajoja jatketaan, jos se vain on mahdollista.

  MEDIAN AKKREDITOINTI

  Median akkreditointi Alastaroon tapahtuu FHRA:n nettisivuilta löytyvällä lomakkeella:

  Median akkreditoituminen kisoihin | FHRA ry

  LISÄTIETOJA FHRA:N TOIMINNASTA JA KESÄTAPAHTUMISTA

  Tapahtumat | FHRA ry

  FHRA Marketing Oy / Finnish Hot Rod Association FHRA ry

  Helsinki-Malmin lentoasema, 00700 Helsinki

  Toimisto on avoinna ma – to 10-16, pe 10-15
  Puhelin: 0207 430 750
  sähköposti: info@fhra.fi

  TOIMISTO

  Leo Laurell, toimitusjohtaja – leo.laurell@fhra.fi / 0207 430 751
  Kaisa Lökfors, toimisto – kaisa.lokfors@fhra.fi / 0207 430 752
  Ina Baker, toimisto – ina.baker@fhra.fi / 0207 430 754

  KESÄTAPAHTUMAT HELSINKI-MALMIN LENTOASEMALLA

  Pe 7.7.2017 Cruising Pre-Party vol. 11, Helsinki-Malmin lentoasema (Vapaa pääsy)

  La 8.7.2017 GM Cruise & Drag Race 2017, Helsinki-Malmin lentoasema

  Pe 4.8.2017 Cruising Pre-Party vol. 12, Helsinki-Malmin lentoasema (Vapaa pääsy)

  La 5.8.2017 Ford Nationals 2017, Helsinki-Malmin lentoasema

  Pe 1.9.2017 Cruising Pre-Party vol. 13, Helsinki-Malmin lentoasema (Vapaa pääsy)

  KESÄTAPAHTUMA VESIVEHMAALLA

  Pe 26.8.2017 V8-Magazine & Gti-Magazine kiihdytyspäivä, Vesivehmaan lentokenttä

  KESÄTAPAHTUMA MOTOPARKISSA

  La 12. – su 13.8.2017 Kiihdytysajon SM-osakilpailu 5, Motopark

  KESÄTAPAHTUMA KALAJOELLA

  La 22. – su 23.7.2017 Kiihdytysajon SM-osakilpailu 4, Kalajoen lentokenttä

  KESÄTAPAHTUMAT ALASTAROSSA

  To 29.6. – su 2.7.2017 Nitro Nationals EM-osakilpailu ja Kiihdytysajon SM-osakilpailu 3, Alastaro

  Pe 1. – La 2.9.2017 Kiihdytysajon SM-finaali, FHRA Night Race, Alastaro

  Su 3.9.2017 Test’n Tune, Alastaro

  Huom. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
   
 5. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,355
 6. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,355
 7. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,355
 8. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 9. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 10. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 11. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 12. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 13. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 14. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 15. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 16. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 17. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 18. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 19. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 20. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 21. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
 22. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,355
  Lost your sweater on the Alastaro track on thursday?
  Come get it from the top floor of the tower.
  20170629_180451.jpg
   
 23. FHRA Tulospalvelu

  FHRA Tulospalvelu

  Viestejä:
  844
  Ajojärjestykset perjantaille / Qualification schedule Friday 30.6.2017

  and

  PRO lane pairings, round #1
   

  Liitetyt tiedostot:

 24. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,355
 25. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,355

Jaa tämä sivu