FHRA uutiset ACS 2023 -American Car Show 7.-9.4.2023

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 27.1.2023.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
  Ilmoittautuminen ACS 2023 – näyttelyymme on avoinna.

  [​IMG]

  FHRA 50 vuotisjuhla vuoden jälkeen aloitamme kauden 2023 perinteisesti Helsingin Messukeskuksessa näyttelyn merkeissä. Viime vuoden näyttely parin vuoden tauon jälkeen oli meille kaikin puolin menestys ja voimme kiittää siitä jäsenkerhojamme, näytteilleasettajia ja kumppaneitamme.

  ACS 2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 näyttelykokonaisuuden suunnittelu ja myynti on jo aloitettu ja ilmoittautuminen tapahtumaan on auki. 44. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

  Nuorissa on tulevaisuus ja uusi näyttely osio Mopotuning on erittäin suosittu. Kävijätutkimuksemme mukaan viime vuonna yli 60 % kävijöistä vieraili näyttelyssämme ensimmäistä kertaa. American Car Show loistaa edelleen kruununjalokivenämme ja kaikki muutkin näyttelyosiomme ovat vakiinnuttaneet paikkansa ACS-näyttelykokonaisuudessa.

  Tervetuloa mukaan Pääsiäisenä Messariin. Tehdään tänäkin vuonna ACS 2023 – näyttelystä upea tapahtuma yhdessä.

  American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023. Tuttavallisemmin ACS 2023.

  7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

  Kuinka ilmoittaudut:

  Ilmoittautuessasi näyttelyyn valitset ensin roolin, jolla ilmoittaudut. Sen jälkeen valitaan kategoria tai näyttelyosio, jonne toivot ajoneuvosi menevän. Liitä mukaan hyvä, mielellään vaakasuuntainen kuva tai kaksi ajoneuvostasi. Lataathan ensimmäisenä parhaat kuvat, sillä ne tulostuvat ajoneuvokylttiin. Kuvien maksimimäärä on viisi. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti ja hyväksyvät ajoneuvoja pitkin kevättä näyttelyyn.

  Kun olet täyttänyt kaikki kohdat ja lähettänyt hakemuksesi, sinulle tulee ilmoittamaasi sähköpostiin vahvistusviesti. Pyydämme vahvistuksen, jolla tarkistamme, että hakemus on oikeasti sinun tekemäsi, eikä minkään robotin tai toisen tahon. On tässä vuosien saatossa niinkin käynyt, että joku ”kaverin” puolesta tekee hakemuksen.

  Lisääthän myös ajoneuvosi rekisterinumeron ”erikoista”– kenttään pysäköintimaksua varten. Keräämme ne etukäteen pysäköintifirmaa varten. Josko näin säästyisimme aiheettomilta laskuilta. Poistamme tiedon, kun olemme keränneet ne, se ei tule tulostumaan ajoneuvokylttiisi.

  Jos anot kilometrikorvausta tai majoitusta, merkkaathan osoitteeksesi näyttelyyn tuotavan ajoneuvon kotiosoitteen, kiitos.

  FHRA jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerhopaikkoja jaetaan ja näyttelypaikat heille ovat ilmaisia.

  Kerhoille tiedoksi, että kerhon tulee ilmoittautua ensin ja vasta sen jälkeen ilmoitetaan kerhon osastolle toivotut ajoneuvot. Kerho-osastoille tulevista ajoneuvoista maksetaan kerhokorvausta neljästä ajoneuvosta. FHRA:n jäsenkerhoille maksettavat ajoneuvokohtaiset korvaukset vuodelle 2023 on 150 € / ajoneuvo. Jos haluatte neuvotella suuremmasta osastosta, olethan jo hyvissä ajoin yhteydessä näyttelypäällikkö Martti Luosoon, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

  Jos ilmoittautumisen kanssa on vaikeuksia, ota ihmeessä yhteyttä toimistoomme. Autamme mielellämme.

  Toimisto on avoinna ma – to 10–16, pe 10–15
  Puhelin: 0207 430 750
  sähköposti: info(@)fhra.fi

  Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ.

  Tehdään yhdessä upea näyttelykokonaisuus. TERVETULOA.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu valvojan toimesta: 27.1.2023
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
 3. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
  American Car Show -hotellipaketti Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa.

  [​IMG]

  American Car Show 7.-9.4.2023


  American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 Helsingin Messukeskuksessa.

  Kausi 2023 pärähtää käyntiin perinteisessä kokoontumisessa Helsingin Messukeskuksessa. Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen tapahtumaksi. Hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät amerikan autot kaikki samalla kertaa.

  Varmista nyt oma mukana olosi ja varaa American Car Show -pakettisi Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa.

  American Car Show -paketti alk. 74 €/hlö

  MAJOITUSPAKETTI – VARAA TÄSTÄ

  74 €/yö/hlö kahden hengen Standard Twin -huoneessa (148 €/yö/huone)
  118 €/yö yhden hengen Standard-huoneessa
  79 €/yö/hlö kahden hengen Standard Queen -huoneessa (158 €/yö/huone)
  128 €/yö yhden hengen Standard-huoneessa
  89 €/yö/hlö kahden hengen Top Floor -huoneessa (178 €/yö/huone)
  148 €/yö/hlö yhden hengen Top Floor -huoneessa

  Hintoihin sisältyy majoitus valitussa huoneluokassa, runsas aamiaisbuffet, saunan ja kuntosalin käyttö sekä langaton internet-yhteys. Lisäksi pakettiin kuuluu ACS-pääsylippu.
   
 4. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
  [​IMG]

  Nyt on hieno mahdollisuus hankkia yrityksesi asiakkaille tai työntekijöille vapaaliput näyttelyyn. ACS2023 – American Car Show 2023 näyttely avaa ovensa pääsiäisenä 7.-9.4.2023. Käytössämme on sähköiset eMessukeskuksen elipput.

  Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen pääsiäistapahtumaksi. Näyttely on jo 44. laatuaan.

  Hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät amerikan autot kaikki samalla kertaa.

  ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

  Näyttelyn aukioloajat:

  Perjantai 7.4.2023 kello 10.00 – 18.00

  Lauantai 8.4.2023 kello 10.00 – 18.00

  Sunnuntai 9.4.2023 kello 10.00 – 18.00

  Nyt tarjoamme teille elippuja hintaan 20 € / kpl, (normaali sisäänpääsy 29 € ovelta) Minimi tilaus- ja laskutusmäärä 10 kpl.

  Huom. Laskutetaan vain käytetyt eliput, hintaan lisätään voimassa oleva Alv. 10 %

  Tilaus onnistuu helposti alta löytyvällä lomakkeella. Teethän tilauksesi viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Tilauksen voi tehdä yrityksen nimenkirjoituksen omaava henkilö.

  Liitäthän tilaukseen määrän sekä yrityksesi laskutustiedot ja Y-tunnuksen. Liput toimitetaan joko sähköpostiin tai tekstiviestillä puhelimeen. Kerrothan toimitustavan lisätietokentässä.

  Näytteilleasettajat voivat tilata ja lähettää eLippuja samoilla ehdoin eMessukeskus-palvelusta.

  Palvelu löytyy eMessukeskus -palvelussa kohdasta ”Lähetä eLippuja”

  Jos yrityksesi tai yhdistyksesi ei ole tapahtumassa näytteilleasettajana, tilaa eLiput alta.

  TILAA KUTSULIPUT NÄYTTELYYN
   
 5. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
  Infoa rakennuspäivästä
  9.3.2023 American Car Show
  [​IMG]
  American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023.
  7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskus.


  Näyttelyn hallikartta alla.
  ACS 23 – Hallit 67_A3

  Tervetuloa ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 näyttelyyn. Ohessa näyttelyyn liittyvää tärkeää tietoa sekä ohjeet miten toimia paikan päällä. Tehdään yhdessä hieno näyttely.

  Näyttelyajoneuvojen ja –tavaroiden tuonti
  Torstai 6.4.2023 klo 07:00-24:00. HUOM. Autolla ajo hallissa päättyy klo 22:00. Näyttelykalustoa voi tuoda tämän jälkeenkin halliin. (Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Martti Luoso 040-1632054)

  Sisäänajo

  6-halli American Car Show, Classic Car Show, ACS-kerhot ja yritykset, MC Heaven, Nuori rakentaja -kilpailijat Bikes, Mopotuning, Hot Rod Art, pienoismallit. Käynti ovesta 6.6 ja 6.12

  7-halli, Tuning Car Show, TCS-kerhot, Custom Truck Show, MotorSport, MotorSport – kerhot ja Nuori rakentaja -kilpailijat Cars, Yritykset. Käynti ovista 7.7 ja 7.17

  Jos ajoneuvosi tarvitsee pesua, löydät pesupaikan 6.12 ja 3.6 oven ulkopuolella sijaitsevasta huoltokuilusta. Mahdollinen lisäpesupaikka kysy toimitsijoilta. He tunnistat ”CREW” vaatteista.

  Rakennuspäivän pysäköinti
  Pysäköinti on maksullinen myös rakennuspäivänä. Tavarantuontia varten 1 h/pysäköinti on ilmaista samalla pysäköinnillä. Messukeskuksen pysäköintiä hoitaa Europark.

  Ajoneuvojärjestelijä
  Ovilta löydät ajoneuvojärjestelijän, joka näyttää teille osaston paikkanne, ohjaa teidät FHRA:n osastolle, josta saat näytteilleasettajarannekkeet (2 kpl/per ajoneuvo yksityiset, 3 kpl/per ajoneuvo FHRA jäsenkerho-osasto) ja ajoneuvokylttisi. FHRA:n osasto löytyy 6.6 oven vierestä. Joka ovella on kartta, josta näkyy missä kukin näyttely ja osasto sijaitsee. Kun olet löytänyt ajoneuvollesi paikan näyttelyhallista ajoneuvojärjestelijän kanssa, poikkea FHRA:n osastolla noutamassa ajoneuvokylttisi. FHRA näyttelytoimisto ja osasto löytyy esiintymislavan välittömästä läheisyydestä. Ilmoitathan näyttelyajoneuvosi rekisterinumeron FHRA:n infopisteellä, jos et ole sitä jo ilmoittautuessa tehnyt.

  Akkukengät
  Näyttelyajoneuvoista on näyttelynajaksi irrotettava akkukengät sekä polttoainetankki tulee olla tyhjillään.

  Näyttelyajoneuvojen käynnistäminen näyttelyn aikana on ehdottomasti kiellettyä sakon uhalla.
  Savukoneen tai hiilihappojään käytöstä ilmoitettava etukäteen palveluvastaava minna.koskela@messukeskus.com.

  Lapset
  Näyttelyn järjestäjä haluaa muistuttaa rakentelupäivän vaaroista. Rakentelupäivänä näyttelyssä on liikennöintiä isollakin kalustolla ja toivomme teidän huolehtivan perheen pienimmistä ja suosittelemme heidän mukaanottamista vasta varsinaiseen näyttelyyn.

  Lemmikit
  Lemmikkien tuonti Messukeskuksen sisätiloihin on kielletty.

  Aikataulu:
  Torstai 6.4.2023
  Rakentelupäivä klo 08.00-24:00 (autolla ajo halleissa kiellettyä klo. 22.00–24.00)

  Perjantaina 7.4.2023
  Viimeistely klo. 7:00-9:00
  Lehdistö- ja kutsuvierastilaisuus klo. 09.00 alkaen.
  Näyttely avoinna yleisölle klo. 10.00–18.00.

  Lauantai 8.4.2023
  Näyttely avoinna yleisölle klo.10.00–18.00.

  Sunnuntai 9.4.2023
  Näyttely avoinna yleisölle klo. 10.00–18.00.
  Näyttelyn purku alkaa klo. 18.15
  HUOM. Osastojen purkamista ei saa aloittaa ennen näyttelyn sulkeutumista.

  Flyerit ja tuotemyynti
  Flyereiden jakoalue rajoittuu omalle osastolle. Elintarvikemyynti osastoilla on kielletty, maistatus sallittu. Lisäinfo: FHRA/ Martti Luoso 040-1632054.

  Kutsukortit
  Yrityksillä ja kerhoilla on mahdollisuus tilata käyttöönsä kutsukortteja eMessukeskus-palvelun kautta, jotka voitte lähettää vieraillenne joko sähköpostiin tai puhelinnumeroon viestinä. Kutsukorttien hinta on 20 € + alv 10 %/kpl. Kutsukortit laskutetaan käytettyjen mukaan (Huom. Minimilaskutusmäärä 10kpl)

  Näytteilleasettajaranneke
  Saat näytteilleasettajarannekkeet saapuessasi Messukeskukseen rakennuspäivänä. Rannekkeilla vapaa sisäänpääsy näyttelyyn torstaista sunnuntaihin. Ajoneuvon tuojille 2kpl/per ajoneuvo, 3 kpl/per ajoneuvo, jos FHRA jäsenkerho-osastolle tuleva ajoneuvo.

  Yritysasiakkaat
  Yritysasiakkaat saavat myyjän kanssa sovitun määrän näytteilleasettajarannekkeita. Toimitattehan osastonne työntekijöille ja edustajille rannekkeet ennen näyttelyä. Saat näytteilleasettajarannekkeet saapuessasi Messukeskukseen rakennuspäivänä. Rannekkeilla vapaa sisäänpääsy näyttelyyn torstaista sunnuntaihin. FHRA näyttelytoimisto löytyy 6.6 oven vierestä.

  Rakennuspäivän kulkuluvat voitte lähettää eMessukeskus -palvelusta sähköisesti osaston rakentajille.

  eMessukeskus-tunnukset suoraan Messukeskukselta. eMessukeskus-palvelusta löytyy aluekartat, eLippujen lähetys ja muuta tarpeellista näyttelyn rakentamista silmällä pitäen.

  Näytteilleasettajarannekkeiden lisätilaukset info@fhra. Viestin otsikoksi ”Näytteilleasettajaranneketilaus”

  Pysäköinti
  Näyttelyssä esillä olevat ajoneuvot kirjataan rekisterinumerolla pysäköintijärjestelmään vahtimestareiden toimesta. Ulosajettaessa pysäköinnistä ei veloiteta näyttelyajoneuvojen tuojia.

  Messukeskuksen pysäköinti on puomiton ja sitä hoitaa Europark. Pysäköinti on maksullinen rakennuspäivänä ja koko näyttelyn ajan. Tavarantuontia varten 1 h/pysäköinti on ilmaista samalla pysäköinnillä.

  Kuljetuskalusto pysäköidään Messukeskuksen itäpäätyyn hiekkakentälle.

  Lue lisää pysäköinnistä:

  https://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/pysakointi-helsinki-ja-pasila/#ohjeet

  Näyttelytoimisto

  Näyttelytoimisto on avoinna:
  To 6.4 klo 8.00–22.00 FHRA:n osastolla hallissa 6
  Pe 7.4 klo 8.00–19.00 FHRA:n osastolla hallissa 6
  La 8.4 klo 9.00-18.15 FHRA:n osastolla hallissa 6
  Su 9.4 klo 9.00-19.00 FHRA:n osastolla hallissa 6

  Näyttelytoimisto sijaitsee koko rakennuspäivän ja näyttelyn ajan hallissa 6 FHRA:n osastolla esiintymislavan välittömässä läheisyydessä. Näyttelytoimiston puh. 0207 430 750.

  Ajoneuvotietokyltit
  Ajoneuvotietokyltit ovat teetetty etukäteen ilmoittamillasi tiedoin. Saat ajoneuvokylttisi saapuessasi näytteilleasettajarannekkeiden kera. Pidätämme oikeuden kylttien kirjoitusasusta. Olemme saattaneet korjata jotain kortin sisällöstä tai muokata kuvia paremmin kylttiin sopivaksi.

  Voit tarkistaa oman ajoneuvokylttisi esikatselusta ja muokata sitä vahvistusviestin mukana tulleen linkin kautta.

  Peoples Choice äänestys
  Jokaiseen ajoneuvokylttiin generoituu QR-koodi, joka ohjaa äänestyssovellukseen kyseiseen ajoneuvoon. Äänestyssovellus löytyy verkkosivuiltamme: People´s Choice – äänestys 2023 – FHRA ry

  Sovelluksesta löytyy myös näytteilleasettajalistaus, johon mahtuu lyhyt slogan. Kerrothan sen meille sähköpostitse info@fhra.fi. Slogan voi olla valitettavasti vain 40 merkin mittainen.

  Esimerkki: American Car Show – Parasta paikan päällä.

  Äänestys aukeaa viikkoa ennen näyttelyä. Äänestäneiden kesken arvotaan pääsylippuja ja muuta mukavaa. Arvostaisimme, jos jakaisitte kuvia ja fiiliksiä ennen näyttelyä. #americancanshow #tuningcarshow #MCheaven #Classiccarshow #Customtruckshow #ACS2023 #TCS2023 #motorsport2023 #mopotuning #messukeskus

  Tägää ihmeessä meidät julkaisuun @americancarshow_official

  Peoples Choice äänestyksen voittajat julkistetaan näyttelyn palkintojen jaossa.

  Tervetuloa 44. näyttelyyn. Olette erittäin tervetulleet ja tehdään yhdessä hieno näyttely.

  Yhteystiedot:

  Esko Raisvuo (toimitusjohtaja) esko.raisvuo@fhra.fi p. +358 400414098
  Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p+358 40 1632054
  Kaisa Lökfors (tiedotus ja markkinointi, näyttelytoimisto) kaisa.lokfors@fhra.fi p. +358 40 164 57 27
  Satu Häyry (Laskutus ja talouden hallinta, näyttelytoimisto) satu.hayry@fhra.fi p. +358 +358 40 151 0688

  Finnish Hot Rod Association ry/FHRA Marketing Oy
  Teollisuustie 2
  01800 Klaukkala
  P. +358 207 430 750

  [​IMG]

  SAME IN ENGLISH:
  ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023.

  7.-9.4.2023 Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre

  Welcome to ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023 show. Here’s some important information about the show and how to get your vehicle to the show. Let’s make a great show together.

  Exhibition vehicles and goods

  Thursday, April 6th 2023, from 08:00 to 24:00. NOTE. By car, driving in the hall ends at 22:00. The exhibition vehicles can then be brought to the hall. (In case of problem contact Martti Luoso 040-1632054)

  Running in

  6-Hall American Car Show, ACS-Clubs and Companies, MC Heaven, Young Builder – Competitors Bikes, Mopotuning, Hot Rod Art, Scale Models, please use doors 6.6 and 6.12

  7-Hall, Tuning Car Show, TCS Clubs, Custom Truck Show, MotorSport, MotorSport – Clubs and Young Builder Competitors Cars, Companies. Use doors 7.7 and 7.17

  If your vehicle needs washing, you will find a washbasin located outside the door 6.12 and 3.6 outside the door. Please ask the crew for any additional laundry. They are recognized by ”CREW” clothing.

  Building Day Parking

  Parking is also charged on the day of construction. For import, 1h / parking is free with the same parking. Parking at the Exhibition Center is managed by Europark.

  Vehicle organizers

  On the door you will find a vehicle organizer who will show you the location of your department, guide you to the FHRA Exhibition Office where you can get exhibitor bracelets (2 pieces per vehicle) and your vehicle infosign. The FHRA Exhibition Office is located next to the door. Every door has a map showing where each exhibition and department is located. Once you have found a place for your vehicle in the expohall with the vehicle organizer, get your vehicle sign in the FHRA Exhibition Office. FHRA Exhibition Office and stand is located in the immediate vicinity of the stage. Remember to give your show vehicles register number at FHRA info stand, if you have not done so when registreted to the show online.

  Battery terminals

  Exhibition vehicles battery shoes must be detached and the fuel tank must be empty.

  The launch of exhibition vehicles during the exhibition is strictly forbidden under the threat of fines.

  To use a smokemachines or carbon dioxide ice, please contact the service manager minna.koskela@messukeskus.com in advance.

  KIds

  The exhibition organizer wants to remind you of the dangers of the construction day. On the day of construction, the exhibition will be operated with a large vehicles and we hope that you will take care of the smallest of the family and recommend that they be included in the actual exhibition.

  Pets

  It is forbidden to import pets inside the Expo and Convention Centre.

  Schedule:

  Thursday 6.4.2023

  Construction Day from 08:00 to 24:00 (by car in the halls forbidden from 22:00 to 24:00)

  Friday 7.4.2023

  Finishing at. 7: 00-9: 00

  Press and invitation visit at. 09.00.

  Exhibition open to the public at. 10.00-18.00.

  Saturday 8.4.2023

  The exhibition is open to the public from 10:00 to 18:00.

  Sunday 9.4.2023

  Exhibition open to the public at. 10.00-18.00.

  The dismantling of the exhibition begins at. 18.15

  NOTE. The dismantling of the compartments must not commence until the closing of the exhibition.

  Flyers and product sales

  The flyer division is limited to your own department. Food sales in wards are forbidden, tasting allowed. Additional information: FHRA / Martti Luoso 040-1632054.

  Invitation eTickets

  Businesses and clubs have the opportunity to subscribe to invitations via eMessukeskus, which you can send to your guests either by email or by phone. The price of the invitation cards is 20 € + VAT 10% / pcs. Invitation Invitations are billed according to the used (Note. Minimum Invoice Amount 10pcs)

  Exhibitor bracelets

  You will get exhibitor bracelets on arrival at the Fair Center on the day of construction. Free entry to the exhibition from Thursday to Sunday. For vehicle importers 2pcs / per vehicle.

  Corporate Customers

  Business customers receive the number of exhibitor bracelets agreed with our sales. Bring your exhibitor bracelets to the employees and representatives of your department before the show. You will get exhibitor bracelets on arrival at the Fair Center on the day of construction. Free entry to the exhibition from Thursday to Sunday. FHRA Exhibition Office is located next to the 6.6 door.

  The eMessukeskus IDs come to you directly from the Messukeskus.

  In the eMessukeskus service, you can find area maps, sending eTickets and other things necessary for the construction of the exhibition.

  Exhibitor bracelet additional info info @ fhra. Message title ”Exhibitor Bracelet Order”

  Parking

  The vehicles displayed in the exhibition will be registered with the registration number in the parking system by Messukeskus Staff. Parking will not be charged fron importers of exhibition vehicles.

  The exhibition center’s parking has become boomless and managed by Europark. Parking is chargeable on the day of construction and throughout the exhibition. For import, 1 h / parking is free with the same parking.

  Transport vehicles and trailers should be parked to the east end of Messukeskus at the sand area.

  Read more about parking:

  https://messukeskus.com/messukeskus/how-to-find-us/parking/?lang=en

  Exhibition office

  The exhibition office is open:

  Tue 6.4 at 8.00 – 22.00 in FHRA stand in Hall 6

  Fri 7.4 at 8:00 – 19:00 at FHRA stand in Hall 6

  Sat 8.4 at 9.00 – 18.15 at the FHRA stand in Hall 6

  Sun 9.4 at 9.00 – 19.00 at the FHRA stand in Hall 6

  The exhibition office is located throughout the building day and exhibition hall 6 in the FHRA stand in the immediate vicinity of the stage. Exhibition Office tel. +358 207 430 750

  Vehicle Information Signs

  The vehicle information signs have been commissioned with the information you have announced in advance. You will get your vehicle sign on arrival with exhibitor bracelets. We reserve the right to write the signs. We may have corrected some of the contents of the card or have modified the photos better adapted to the sign.

  You can check your vehicle sign from the preview and edit it via the link that came with your confirmation message.

  Peoples Choice Vote

  A QR code is generated for each vehicle signpost to guide the voting application to the vehicle in question. The voting application can be found on our website: People´s Choice – äänestys 2023 – FHRA ry

  The vote will open a week before the show. Voters will be raffled off with tickets and other fun stuff. We would appreciate if you shared pics of your vehicle in your social media. #americancanshow #tuningcarshow #MCheaven #Classiccarshow #Customtruckshow #ACS2023 #TCS2023 #motorsport2023 #mopotuning #messukeskus. Please tag us @americancarshow_official

  The winners of the Peoples Choise voting will be announced at the exhibition prize giving ceremonies.

  Welcome to the 44. American Car Show. Long time, no see. Let’s make a great show together.

  Contact:

  Esko Raisvuo (CEO) esko.raisvuo@fhra.fi p. +358 400414098
  Martti Luoso (Head of Show) martti.luoso@fhra.fi p+358 40 1632054
  Kaisa Lökfors (Exhibition office, media and communications) kaisa.lokfors@fhra.fi p. +358 40 164 57 27
  Satu Häyry (Exhibition office, billing and customer service) satu.hayry@fhra.fi p. +358 40 151 0688

  Finnish Hot Rod Association ry/FHRA Marketing Oy
  Teollisuustie 2
  01800 Klaukkala
  P. +358 207 430 750
   
 6. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
  Miss Hot Rod 2023 – Yleisön suosikkiäänestys

  Miss Hot Rod 2023 finalistit:

  1. Diana Makasyuk, 22v, Seinäjoki.

  [​IMG]

  – Henkilöstöjohtamisen opiskelija ja osa-aikainen myyjä

  ”Iskä on automekaanikko, joten pienestä asti oon autojen parissa pyörinyt, vähintäänkin kolmannesta luokasta asti pelannu aina Need for speed -peliä ja ollu innoissaan Fast&Furious -leffoista

  Koen olevani hyvä lisä @fhrary tiimiin ja olisinki innokkaasti tapahtumissa ja radalla mukana.”

  1. Sonja Hämäläinen, 24v, Tampere.
  [​IMG]

  – Myyntiassistentti

  ”Harrastan ratsastusta ja salilla käyntiä, viihdyn myös kesäsin lavatansseissa.

  Hain mukaan kisaan uusien kokemusten, jenkkiautojen ja itseni kehittämisen vuoksi.

  Olisin hyvä Miss Hot Rod, koska rakkaus jenkkiautoihin on suuri ja mielelläni heittäydyn uusiin tilanteisiin.

  Tämä on myös ensimmäinen kertani kameran edessä ja täysin uutta minulle.

  ”Ei voi voittaa jos ei koita”

  1. Reeta Muttonen, 41v, Hattula
  [​IMG]

  – ICT-alan yrittäjä

  ”Lähdin mukaan kisaan siksi, etten halua miettiä kiikkutuolissa ”olisko pitänyt?” Haluan ajatella niin, että omien unelmien toteuttaminen ei ole numeroista kiinni-ei iästä, pituudesta, painosta -vaan siitä, että tarttuu kaksin käsin kiinni mahdollisuuksiin ja tekee töitä unelmien eteen… Vaikka ne voi välillä hirvittääkin…

  Tästä kisasta haen ikimuistoisia kokemuksia, oppeja omien alojensa ammattilaisilta, uusia ystäviä ja yhteistyökumppaneita sekä toivottavasti herätän muutamassa kanssasisaressa fiiliksen ”pitäiskö minunkin hakea ensi vuonna…”

  1. Liana Ohayon, 33v , Hämeenkyrö
  [​IMG]

  – Raskasajoneuvoasentaja

  ”Papupata jonka seurassa ei ainakaan joudu kiusallisiin hiljaisiin tilanteisiin. Nautin niin korkokengistä ja kellohameista kuin bootseista ja sotkuisista farkuista. Elämään on mahtunut elo big cityssa, muutto ”maaseudulle”, perhe, Amerikan vehkeet ja vinopino ärräpäitä.

  Työkalut pysyy kädessä, eikä loma tarkoota makoilua .

  Eau de Parfum: Motor oil & gasoline ”

  1. Jenna Huhta, 30v, Helsinki
  [​IMG]

  – Varhaiskasvatuksen opettaja

  ”Mun rohkea ja positiivinen asenne sekä optimistinen luonne on ajanut mua lukuisiin seikkailuihin elämässä ja pidän siitä, kun tekemistä, vauhtia, aktiviteettia sekä menoa on elämässä riittävästi. Ja tässä kilpailussa sitä riittää. Autot ja moottoripyörät ovat aina herättäneet suurta kiinnostusta ja tällä hetkellä suoritankin moottoripyöräkorttia.”

  1. Daniela Kälviläinen, 22v, Vantaa.
  [​IMG]

  – Restonomi- opiskelija Haaga-Heliassa. Opiskelee myös tapahtumatuotantoa ja markkinointia. Some yrittäjä.

  ”Harrastuksiini kuuluu salitreenit sekä joogailu. Myös uudet lajit kiinnostavat ja kokeilen jatkuvasti erilaisia pelejä ja lajeja.

  Tykkään moottoriurheilusta, joista lemppari on FORMULA 1. Tästä olenkin jo saanut lempinimen Miss F1.

  Luonteeltani olen hauska, heittäytyvä sekä rohkea kokeilemaan uusia haasteita. Tämä sai minut innostumaan kilpailusta ja täällä sitä ollaan 10 parhaan joukossa. ”

  1. Hanna Heinämäki, 28v, Tampere
  [​IMG]

  – Rakennusalalla töissä laatoittajana, AMK -opiskelija

  ”MissHotRod-kisaan mukaan hakeminen sai lähtönsä somesta, koska ensimmäisenä heräsi itselleni kysymys: Miksi en hakisi?

  Koen kisassa vahvuutenani heittäytymiskyvyn ja positiivisen asenteen.

  Olen persoonaltani rempseä ja iloinen likka, joka ei pelkää vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Huumorintajua löytyy.

  Mottoni on: Jos ei koita, ei myöskään voita ”

  1. Janita Pirinen, 20v, Lahti
  [​IMG]

  – Lähihoitaja

  ”Olisin hyvä Miss Hot Rod, sillä olen iloinen ja energinen, sekä nautin uusien ihmisten kohtaamisesta

  Pienestä asti oon autoporukoissa pyörinyt ja kierrellyt ympäri eurooppaa rekan kyydissä, joten tää kilpailu tuntuu itselle tärkeältä ja omalta

  Mun motto on ”there’s no point in living if you can’t feel alive” Elikkäs mun tavotteena on joka päivä elää täysiä ja tehdä niitä mun mieleisiä juttuja”

  1. Maija Tauriainen, 38v, Oulu.
  [​IMG]

  – Lähihoitaja, AMK- opiskelija

  ”Olen kisassa mukana, koska kisahakemuksessa mainittuja ominaisuuksia googlatessa voit hyvin tulla ohjatuksi Instagram-profiiliini. Ei vaan, rakastan heittäytymistä ja uusia haasteita, tulen toimeen ihmisten kanssa, olen ystävällinen ja kiltti, kaikkia tasapuolisesti kohteleva, helposti lähestyttävä, sosiaalinen ja räväkän huumorintajun avulla olen selättänyt useita kuoppia matkan varrella.

  Mottoni onkin: ”Elämä on sitä, mitä teet siitä.”

  Olisin hyvä Miss Hot Rod, koska jos lähden johonkin mukaan, panostan siihen 100 % ja tiedätte kyllä mistä meidät Pohjoisen tytöt on tehty. ”

  1. Tia-Maria Kelander, 27v, Jämsä.
  [​IMG]

  – Toimistotarvike myyjä ja huoltaja.

  ”Mun harrastuksiin kuuluu moottoripyöräily, ratsastus, laulaminen ja piirtäminen/maalaaminen.

  Hain kisaan mukaan koska pidän esiintymisestä, amerikanautoista ja moottoripyöristä. Moottoriurheilu on lähellä sydäntä ja haluaisinkin päästä itse kokeilemaan radalla ajamista mun Kawasakilla.

  Olisin hyvä Miss Hot Rod, koska olen rohkea persoona. Rakastan vauhtia ja esiintymistä ja etenkin sitä kun saa yleisön hyvälle fiilikselle.

  Mun motto oli teininä ”hiljaa hyvä tulee mut nopeilla paremmin menee” ja tää heijastaa tänäkin päivänä aika hyvin mun arkeen ja harrastuksiin. Mitä sitä suotta himmailee”

  Äänestä suosikkasi täällä.
   
 7. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
  ACS2023 – American Car Show 2023 – Ilmainen Harrasteparkki

  [​IMG]

  Kutsumme kaikki harrasteajoneuvon omistajat pysäköimään ILMAISEKSI Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin eteen.

  Pysäköintiä hoitaa puomittomasti Europark. Tarjoamme ilmaisen pysäköinnin harrasteparkissa.

  Portilla toimitsijamme antavat hienoimpien harrasteajoneuvojen omistajille koodin ilmaista pysäköintiä varten. Joka päivälle on varattu tilaa rajoitetusti. Tulethan siis ajoissa. Muistathan käydä aktivoimassa koodisi osoitteessa Aktivointi | EuroPark Finland Oy

  Suunnitteilla on myös omat palkinnot harrasteparkin parhaimmistolle.

  Te harrastajat teette näyttelyn.

  ACS2023 – American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Mopotuning & Motorsport 2023.

  7.-9.4.2023 Helsingin Messukeskus.

  Lämpimästi tervetuloa. Edullisemmat ennakkoliput myy Tiketti ja Messukeskus

  #FHRA #FHRAry #americancarshow #tuningcarshow #MCheaven #Classiccarshow #Customtruckshow #ACS2023 #TCS2023 #motorsport2023 #mopotuning #messukeskus #tiketti
   
  Viimeksi muokattu: 31.3.2023
 8. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
  ACS2023 – American Car Show 2023 palkitut
  9.4.2023 American Car Show
  [​IMG]
  ACS2023 – American Car Show 2023

  Tässä näyttelyn palkitut. Tarkempi raportti tulee perässä.

  Aivan upea viikonloppu. Onnittelut kaikille palkituille.

  Päivitetty 12.4.2023: Palkittujen listaukseen tehty korjauksia ja lisätty puuttuvia nimiä.

  Nuori rakentaja – palkituissa on käynyt valitettava näppäilyvirhe. Nuori rakentaja bikes voittaja on nro. 4525 Niko Pääkkönen, Triumph, Bonneville Bobber, 2017.

  Somistus yksityiset
  Sija # Nimi Ajoneuvo
  1 57 Tomi Frisk Cadillac, Series 62 + SMV 10, 1959
  2 5011 Petri Parviainen Harley Davidson Gotham 2008
  3 27 Marco Hämäläinen Saab 96 1975
  Somistus kerhot
  Sija # Nimi Ajoneuvo
  1 Maailmanlopun Vehkeet
  2 Bimmer Tuning
  3 GM-Gruisers
  Somistus yritykset
  Sija # Nimi Ajoneuvo
  1 Autodude
  2 Stetson Shop
  3 Parrotz
  Mopotuning Top 10
  # Nimi Ajoneuvo
  5553 Pertti Suomi Suzuki Solifer S 1985
  5540 Pertti Suomi Monark ”Custom” 1959
  5551 Alisa Erkkila Honda Z50A Monkey 1975
  5531 Santeri Hiltunen Honda Zoomer 2012
  5502 Eeli Kallionpää Suzuki Pv 1999
  5510 Julius Tuominen Skyteam ST 125 2021
  5514 Leevi Virmelä Yamaha DT 2009
  5544 Jarno Mattila Fantic XM 50 Performance 2021
  5516 Ari Hanttu Solifer Automaatti 1974
  5526 Eliel Möttönen HM CRM 2010
  Mc Heaven Top 10
  # Nimi Ajoneuvo
  5041 Nico Lindholm Harley-Davidson Dyna FXDB 2007
  5029 Olli Erkkilä Harley Davidson Panhead 1949
  5036 Pasi Lahtinen Kawasaki Z1000 Turbo No Limitz 2004
  5026 Jouni Aura Godfather Custom 2021
  5018 Janne Juntunen HD TT110 FXR KoneitaCom 1985 / 2023
  5000 Santtu Niemi Harley-Davidson V-Rod 2009
  5037 Jani Grönmark Suzuki Inazuma 1998
  5043 Teppo Nummela Harley-Davidson Early Shovel 1969
  5013 Mikko Merelä Suzuki Intruder M1500 2009
  5044 Henri Elomaa Harley Davidson FXRP 1994
  Motorsport Top 10
  Sija # Nimi Ajoneuvo
  43 Hannu Hellman Hellray Corvette 1972
  539 Tony Vermilä Studebaker Business Coupe 1950
  644 Sami Liljedahl Ford Sierra Cosworth –
  589 Martti Kiikka Mercedes-Benz 230 SL 1963
  583 Jouni Viherväs Ford Escort mk2 1975
  8019 Sami Heiskanen Audi S1 EVO Quattro
  8000 Sami Sivonen Audi R8 2007
  8016 Jyrimatti Ekholm BMW E91 2008
  6409 Laukkanen Motorsport
  Lensu, Volvo Power Volvo 162
  Tuning Top 10
  Sija # Nimi Ajoneuvo
  3051 Teemu Neulanen Volkswagen Golf VR6T 1992
  3011 Andreas Berggren Hyundai Genesis Batcar 2011
  3001 Daniel Engberg Volvo S80 1999
  3004 Teppo Näyhä Lexus Ls600hl Blue President 2007
  3035 Marko Vuolle Vw Transporter T3 1988
  7514 Marko Lönngren Kia Stinger Red Devil 2020
  3040 Joni Meriläinen Vw Golf gti 16v turbo 1984
  3030 Jarkka Saarnio Bmw E36 325 turbo cabrio 1993
  3036 Benyamin Al Vw Golf 7.5R 2018
  3052 Miika Lyly Mercedes-Benz 190E 3.6 1992
  Classic Car Show Top 10
  # Nimi Ajoneuvo
  1024 Margus Kärt Chevrolet Corvette 1967
  Car Vista Chevrolet Corvette 1959
  2022 Juhani Hiltunen Ford Taunus Transit 1966
  2013 Jari Muukkonen Chevrolet Bel Air 1956
  2017 Stefan Åsten Ford A pick-up 1930
  14 Erkka Keinänen Chevrolet Business coupe 1948
  Miami Vice Racing White Road
  529 Samuli Hartikainen Cadillac Eldorado Seville 2dHT 1957
  584 Kauko Latva Chrysler 300 H 1962
  635 Juha Hietala Ford Thunderbird Convertible 1966
  ACS Top 10
  # Nimi Ajoneuvo
  18 Sami Silvola Ford Roadster Pick-Up 1929
  10 Mikko Kanninen Ford Fairlane 1957
  631 Jarmo Jätyri Ford 5W Coupe 1932
  2 Marko Junttila Mercury Montclair ht 1967
  33 Marko Tuunanen Cadillac Cabriolet 1940
  28 Björn Smith Ford 5W Coupe 1932
  3 Tony Areva De Soto Town Panel 1965
  59 Petri Nokelainen Ford Mustang Sedan 1968
  40 Jani Immonen Plymouth DEATHFISH 2 1973
  47 Anita Meyer Ford Tudor 1934
  Nuori Rakentaja, Pyörät
  Sija # Nimi Ajoneuvo
  1 4525 Niko Pääkkönen Triumph, Bonneville Bobber, 2017
  2 4556 Julius Laine Honda Monkey 1976
  3 4515 Artem Stroganov Husqvarna FE501 2018
  Nuori Rakentaja, Autot
  Sija # Nimi Ajoneuvo
  1 4014 Onni Tanner BMW E30 1986
  2 4008 Miika Korri Mercedes Benz W124 1991
  3 4012 Juho Tuominen FORD ESCORT MK1 1973
  GTI-Pressi palkinto
  # Nimi Ajoneuvo
  627 Henry Aittokoski BMW M3 1994
  V8 Magazine tunnustuspalkinto
  # Nimi Ajoneuvo
  33 Marko Tuunanen Cadillac Cabriolet 1940
  Kopterin tunnustuspalkinto
  # Nimi Ajoneuvo
  5047 Markku Leskinen Harley-Davidson FLF Chopper 1953
  Kopterin Nuori Rakentaja -tunnustuspalkinto
  # Nimi Ajoneuvo
  4556 Julius Laine Honda Monkey 1976
  Wehnyn muistopalkinto
  # Nimi Ajoneuvo
  7521 Kari Kylmäniemi Cadillac Coupe DeVille 1959
  Best in Show
  # Nimi Ajoneuvo
  33 Marko Tuunanen Cadillac Cabriolet 1940
  People Choice – Cars
  # Nimi Ajoneuvo
  8022 Team Herlevi Scania 110 Super 1969
  People Choice – Bikes
  # Nimi Ajoneuvo
  4516 Veeti Vehanen TM Enduro 125 2017
   
  Viimeksi muokattu: 12.4.2023
 9. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,055
  ACS2023 jäsenkerhokorvaus
  13.4.2023 American Car Show
  [​IMG]

  Ohjeet jäsenkerholaskutukseen

  FHRA:n jäsenkerhoille maksettavat ajoneuvokohtaiset korvaukset vuodelle 2023 on 150 € / ajoneuvo. Maksimimäärä korvattavia ajoneuvoja on neljä kappaletta. Kerhoavustukset tulee laskuttaa mahdollisimman pian näyttelyn jälkeen, kuitenkin 30.4.2023 mennessä. Maksamme kerhoavustukset vain FHRA jäsenkerhoille, joten tarkistattehan, että asia on kunnossa. Kiitos.

  Tässä kohtaa iso kiitos loistavasti menneestä näyttelystä kaikille teille. Osa teistä jäsenkerhoista onkin jo vanhasta tottumuksesta laittaneet kerhokorvauslaskut asianmukaisesti. Hieno homma.

  Tiedustelut: FHRA ry / Martti Luoso +358 40 1632054 tai martti.luoso@fhra.fi

  Tiedustelut koskien laskutusta: Satu Häyry +358 40 1510688 satu.hayry@fhra.fi

  Laskutusosoitteemme:

  Finnish Hot Rod Association FHRA ry

  Operaattori: Apix

  Verkkolaskuosoite (OVTtunnus): 003723327487

  Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa
  paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

  Finnish Hot Rod Association FHRA ry
  PL 16112
  00021 LASKUTUS

  tai

  Finnish Hot Rod Association FHRA ry:n sähköpostiskannauksen osoite:
  003704012535(@)procountor.apix.fi

  HUOM. Poista sulkeet @-merkin ympäriltä.
   

Jaa tämä sivu