FHRA uutiset American Car Show 2022 – Juhlanäyttely

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 17.11.2021.

  1. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    [​IMG]
    Ilmoittautuminen ensi kevään näyttelyymme on avoinna.
    American Car Show 2022 tulee taas.
    We are back. Kahden vuoden tauon jälkeen pääsemme viimein järjestämään perinteisen American Car Show -tapahtumakokonaisuuden Messukeskuksessa. Kyseessä on juhlanäyttely, kun FHRA täyttää ensi vuonna komeat 50 vuotta.


    American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022 näyttelykokonaisuuden suunnittelu ja myynti on jo aloitettu ja ilmoittautuminen tapahtumaan on auki. 43. näyttely järjestetään tulevana pääsiäisenä 15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tuleva näyttelykokonaisuus järjestetään viimeksi järjestetyn näyttelyn tapaan kolmipäiväisenä.

    Vuoden 2020 näyttely ehdittiin tuottaa hyvinkin pitkälle, kunnes se jouduttiin siirtämään. Jos ajoneuvosi tai kerhosi on jo hyväksytty näyttelyyn kaksi vuotta sitten, ei uutta ilmoittautumista tarvitse laittaa. Olemme lähestyneet ajoneuvojen tuojia sähköpostitse ja käymme kaikki näytteilleasettajat läpi kahden vuoden tauon jälkeen. On aika päivittää tilanne ja katsoa missä mennään.

    Classic Car Show jatkaa näyttelyosiona kuutoshallissa. Näyttelyssä paikalla upeimmat klassikko -autot ja vintage -kalusto.

    Jatkamme Tuning Car Show-tapahtumassa jo paikkansa löytänyttä Custom Truck Show-osiota. Näyttelyssä nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

    Myyjien siirtäminen halliin kolme oli hyvä veto ja jatkamme sillä vuoden 2022 näyttelyssä. Kaikki myyjät löytyvät keskitetysti samasta tilasta ja antaa näyttelyhalleille enemmän tilaa tuoda aitoa sisältöä näyttelyyn ja samanaikaisesti myyvät puitteet shoppailua haluaville.

    Haluamme kiittää tässä kohtaa kaikki näytteilleasettajia, yrityksiä, yhteisöjä ja kumppaneita ymmärryksestä tapahtuman järjestämisen vaikeuksien ja siirtymisien kanssa.

    Nyt on aika keskittyä tulevaan juhlanäyttelyyn ja tehdä yhdessä upea tapahtuma pitkän tauon jälkeen.

    American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022.

    15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

    HUOM. Jos olet laittanut hakemuksen jo sisään, emme tarvitse uutta hakemusta. Olemme siirtäneet kaikki vuoden 2020 hakemukset ensi kevään tapahtuman alle. Näyttelytoimikunta käy nyt läpi kaikki, sekä uudet että vanhat hakemukset läpi. Jos ajoneuvosi on hyväksytty näyttelyyn, olette luonnollisesti tervetulleet ensi kevään juhlanäyttelyyn.

    Kuinka ilmoittaudut:

    Ilmoittautuessasi näyttelyyn valitset ensin roolin, jolla ilmoittaudut. Sen jälkeen valitaan kategoria tai näyttelyosio, jonne toivot ajoneuvosi menevän. Liitä mukaan hyvä, mielellään vaakasuuntainen kuva tai kaksi ajoneuvostasi. Kuvien maksimimäärä on viisi. Näyttelytoimikunta seuraa ilmoittautumisia jatkuvasti ja hyväksyvät ajoneuvoja pitkin talvea kevään näyttelyyn.

    Jos anot kilometrikorvausta tai majoitusta, merkkaathan osoitteeksesi näyttelyyn tuotavan ajoneuvon kotiosoitteen, kiitos.

    FHRA jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerhopaikkoja jaetaan ja näyttelypaikat heille ovat ilmaisia.

    Kerhoille tiedoksi, että kerhon tulee ilmoittautua ensin ja vasta sen jälkeen ilmoitetaan kerhon osastolle toivotut ajoneuvot. Kerho-osastoille otetaan maksimissaan kuusi ajoneuvoa. Jos haluatte neuvotella suuremmasta osastosta, olethan jo hyvissä ajoin yhteydessä näyttelypäällikkö Martti Luosoon, martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

    Jos ilmoittautumisen kanssa on vaikeuksia, ota ihmeessä yhteyttä toimistoomme. Autamme mielellämme.

    Toimisto on avoinna ma – to 10–16, pe 10–15
    Puhelin: 0207 430 750
    sähköposti: info(@)fhra.fi

    Ilmoittautuminen löytyy TÄÄLTÄ.

    Tehdään yhdessä upea näyttelykokonaisuus. TERVETULOA.
     
    Viimeksi muokattu: 18.11.2021
  2. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    American Car Show 2022 -pääsyliput joululahjaksi.

    [​IMG]

    We are back. Kahden vuoden tauon jälkeen pääsemme viimein järjestämään perinteisen American Car Show -tapahtumakokonaisuuden Messukeskuksessa 15.-17.4.2022. Kyseessä on juhlanäyttely, kun FHRA täyttää ensi vuonna komeat 50 vuotta.

    Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen pääsiäistapahtumaksi Hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät amerikan autot kaikki samalla kertaa.

    43. American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022. Enemmän on todellakin enemmän.

    Yhdellä lipulla pääset näkemään ja kokemaan kansainvälisesti tasokkaan harraste- ja erikoisajoneuvotapahtuman. Vuoden 2020 näyttelyyn hankitut pääsyliput käyvät sellaisenaan kevään 2022 näyttelyymme.

    Osta edullisemmat ennakkoliput nyt. Vielä ehtii pukin konttiin.

    Pääsyliput myy Messukeskus ja Tiketti

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    Ilahduta asiakkaasi tai työntekijäsi American Car Show vapaalipulla.

    [​IMG]
    Nyt on hieno mahdollisuus palkita yrityksesi asiakkaat tai työntekijät, tarjoa heille pääsiäisen American Car Show 2022 vapaalipun muodossa. Käytössämme on sähköiset eMessukeskuksen elipput.

    Parin vuoden tauon jälkeen kokoonnumme jälleen Helsingin Messukeskukseen. FHRA juhlii myös 50 vuotista taivaltaan, joten kyseessä on juhlanäyttely.

    Amerikkalaisia autokaunottaria esittelevä American Car Show näyttely on vuosien saatossa laajentunut pienen piirin harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi alan harrastajien ja koko perheen pääsiäistapahtumaksi.

    Hienoimmat prätkät, tuunatuimmat kiesit, upeimmat rodit ja näyttävimmät amerikan autot kaikki samalla kertaa.

    American Car Show tarjoaa hämmästeltäväksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut ja viimeistellyt teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset ’Amerikan autot’ niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. Näyttelyyn valikoituu vain kaikkein hienoimmat laitteet.

    MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

    Tuning Car Show’ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista

    Motorsport 2022 on muiden samanaikaisten tapahtumien tapaan alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle.

    Classic Car Show Näyttelyssä esillä hienoimmat klassikko-autot, moninaiset mobilisti-kerhot ja alan edustajat.

    Custom Truck Show´ssa nähdään hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot. Nämä näyttävät ajoneuvot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

    American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022 15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa. FHRA 50 vuotta juhlanäyttely.

    Nyt tarjoamme teille elippuja hintaan 20 € / kpl, (normaali sisäänpääsy 29 € ovelta) Minimi tilaus- ja laskutusmäärä 10 kpl.

    Huom. Laskutetaan vain käytetyt eliput, hintaan lisätään voimassa oleva Alv. 10 %

    Tilaus onnituu helposti alta löytyvän linkin kautta. Teethän tilauksesi viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Tilauksen voi tehdä yrityksen nimenkirjoituksen omaava henkilö.

    Liitäthän tilaukseen määrän sekä yrityksesi laskutustiedot ja Y-tunnuksen. Liput toimitetaan joko sähköpostiin tai tekstiviestillä puhelimeen. Kerrothan toimitustavan lisätietokentässä.

    Näytteilleasettajat voivat tilata samoilla ehdoin eLippuja eMessukeskus-palvelusta.

    Ilahduta asiakkaasi tai työntekijäsi American Car Show vapaalipulla. – FHRA ry
     
  4. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    ACS2022 myynti käynnissä NYT. Varaa paikkasi juhlahumuun.

    [​IMG]

    WE ARE BACK. American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022. FHRA 50 vuotta juhlanäyttely.


    15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskus.

    Parhaat myyntipaikat ja näkyvyys näyttelyssä ovat nyt kaupan. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja katsotaan kuinka yrityksesi voisi olla mukana.

    FHRA myynti, Timo Nousiainen – timo.nousiainen(@)fhra.fi / +358 400621 219

    FHRA myynti, Mikael Martelin – mikael.martelin(@)fhra.fi / +358 40 90 33 627

    Järjestäjä: FHRA Marketing Oy / Finnish Hot Rod Association FHRA ry

    Esko Raisvuo, Toimitusjohtaja – esko.raisvuo(@)fhra.fi / +358 400 414 098

    Martti Luoso, Näyttelypäällikkö – martti.luoso (@)fhra.fi / +358 40 163 20 54

    ———————————————————————————————-

    WE ARE BACK. American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022. FHRA 50 years jubilee show.
    15.-17.4.2022 Helsinki Messukeskus Expo and Convention Centre

    If your interested in commercial presence at our exhibition, please don´t hesitate to contact our sales.

    FHRA sales, Timo Nousiainen – timo.nousiainen(@)fhra.fi / +358 400621 219

    FHRA sales, Mikael Martelin – mikael.martelin(@)fhra.fi / +358 40 90 33 627

    Organizer: FHRA Marketing Oy / Finnish Hot Rod Association FHRA ry

    Esko Raisvuo, CEO – esko.raisvuo(@)fhra.fi / +358 400414098
    Martti Luoso, Exhibition Manager – martti.luoso (@)fhra.fi / +358 40 163 20 54

    [​IMG]
     
  5. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    Sinustako Miss Hot Rod 2022?
    [​IMG]

    Rakastatko esiintymistä? Oletko luonteeltasi säteilevä ja naurava? Oletko sporttinen, eikä hymysi hyydy tiukassakaan paikassa? Ehkä olet tehnyt jo promoottorin töitä tai haaveilet urasta ihmisten parissa. Osaat käyttää sosiaalista mediaa ja ymmärrät sen tärkeyden nykymaailmassa.

    Miss Hot Rod kilpailu etsii tehokasta, iloista ja näyttävää naista edustamaan FHRA:ta ja yhteistyökumppaneita erilaisiin tilaisuuksiin. Miss Hot Rod on perinteikäs kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv-juontajina, messuedustajina, sekä tuote-esittelijöinä. FHRA ja Miss Hot Rod team hakee sanavalmista ja esiintymistaitoista henkilöä, jolla on kiinnostusta moottoriurheiluun ja ajoneuvoharrastamiseen.

    Miss Hot Rod -semifinaali pidetään Helsingissä maaliskuussa, josta valitaan Miss Hot Rod finalistit ja heidät julkaistaan silloin medialle ja yleisölle. Finalistien kanssa jatkamme vauhdikasta viikonloppua yhdessä hauskanpidon merkeissä. American Car Show viikonloppu huipentuu finaaliin sunnuntai iltapäivällä. Finalistit yöpyvät koko viikonlopun hotellissa.

    Vuonna 2019 saimme merkittävää huomiota medioissa, ylitimme uutiskynnyksen lähes päivittäin Suomen suurimmissa medioissa. Ympäri Suomea olimme kisan aikana esillä yli 90 mediassa, joten julkisuus on taattu.

    Luvassa on paljon erilaisia tuotepalkintoja ja lahjakortteja kaikille finalisteille. Tänä vuonna on luvassa upeita palkintoja, niistä tiedotamme somessa kisan aikana.

    Nyt voit jo vaikuttaa omalla some-aktiivisuudellasi pääsyyn finalistien joukkoon.

    Me odotamme juuri sinun hakemustasi.

    Lisää hakemukseesi esittely itsestäsi ja yhteystietosi.

    Liitä mukaan myös kasvo- ja kokovartalokuvasi ja Instagram-tilisi

    lähetä hakemukset 1.3.2022 mennessä osoitteeseen:

    misshotrodofficial@gmail.com

    Lisätiedot ja kyselyt:

    misshotrodofficial@gmail.com

    Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

    Lähde mukaan suureen seikkailuun.

    Hakemuksia odottaen: FHRA ja Miss Hot Rod team

    [​IMG]
    Miss Hot Rod 2019 voittajakolmikko. Keskellä Miss Hot Rod 2019 Emilia Kuisma, vasemmalla toiseksi sijoittunut Janina Vänttinen ja oikealla kolmossijalla Suvi Syrjänen.
     
  6. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    [​IMG]

    Hyvä jäsenkerhon edustaja tai muun kerho-osaston yhteyshenkilö

    Olette tervetulleet järjestämään vuoden 2022 näyttelyä. Kerho-osastopaikat ovat standardi kokoisia ja sijoitetaan niin että vähintään kaksi sivua on käytävälle päin, isoimmat paikat ovat ns. päätypaikkoja ja niissä on kolmella sivulla käytävät. FHRA:n jäsenkerhojen osastoon sisältyy sähkö 16a / 230v ja yleisvalaistus. Muut rakenteet kerho hankkii omalla kustannuksellaan ja parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Ajoneuvokohtainen korvaus jäsenkerhoille.


    FHRA:n jäsenkerhoille maksettavat ajoneuvokohtaiset korvaukset vuodelle 2022 on 150 € / ajoneuvo. Maksimimäärä korvattavia ajoneuvoja on kuusi kappaletta. Kerhoavustukset tulee laskuttaa mahdollisimman pian näyttelyn jälkeen. Maksamme kerhoavustukset vain FHRA jäsenkerhoille, joten tarkistattehan, että asia on kunnossa. Kiitos.

    Olemme joutuneet miettimään kerhoavustuksen määrää nyt pandemia-ajan aiheuttaman kassavajeen ja erinäisten hinnan korotusten takia.

    Kerho-osastolle annetaan 3 näytteilleasettajaranneketta per esille tuotu ajoneuvo.

    Kerho-osastojen koko määräytyy ajoneuvojen määrän mukaan.

    Näyttelyn järjestäjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä kerho-osastolle ehdotettuja ajoneuvoja. Kerhopaikat ovat FHRA:n jäsenkerhoille ilmaisia pois lukien team- ja moottoriurheilu jäsenkerhot.

    Tiedustelut: FHRA ry / Martti Luoso +358 40 1632054 tai martti.luoso@fhra.fi

    Tiedustelut koskien laskutusta: Esko Raisvuo +358 400414098 tai esko.raisvuo@fhra.fi

    Maksamme kerhokorvaukset vain FHRA:n jäsenkerhoille.

    Näyttelyajoneuvojen ja –tavaroiden tuonti
    Torstai 14.4.2022 klo 07:00-24:00. HUOM. Autolla ajo hallissa päättyy klo 20:00. Näyttelykalustoa voi tuoda tämän jälkeenkin halliin. (Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Martti Luoso 040-1632054)

    Sisäänajo

    6-halli American Car Show, ACS-kerhot ja yritykset, MC Heaven, Nuori rakentaja -kilpailijat Bikes, Hot Rod Art, pienoismallit. Käynti ovesta 6.6 ja 6.12

    7-halli, Tuning Car Show, TCS-kerhot, Custom Truck Show, MotorSport, MotorSport – kerhot ja Nuori rakentaja -kilpailijat Cars, Yritykset. Käynti ovista 7.7 ja 7.17

    Jos ajoneuvosi tarvitsee pesua, löydät pesupaikan 6.12 ja 3.6 oven ulkopuolella sijaitsevasta huoltokuilusta. Mahdollinen lisäpesupaikka kysy toimitsijoilta. He tunnistat ”CREW” vaatteista.

    Rakennuspäivän pysäköinti
    Pysäköinti on maksullinen myös rakennuspäivänä. Tavarantuontia varten 1 h/pysäköinti on ilmaista samalla pysäköinnillä. Messukeskuksen pysäköintiä hoitaa Europark.

    Ajoneuvojärjestelijä
    Ovilta löydät ajoneuvojärjestelijän, joka näyttää teille osaston paikkanne, ohjaa teidät FHRA:n osastolle, josta saat näytteilleasettajarannekkeet (3 kpl/per ajoneuvo) ja ajoneuvokylttisi. FHRA:n osasto löytyy 6.6 oven vierestä. Joka ovella on kartta, josta näkyy missä kukin näyttely ja osasto sijaitsee. Kun olet löytänyt ajoneuvollesi paikan näyttelyhallista ajoneuvojärjestelijän kanssa, poikkea FHRA:n osastolla noutamassa ajoneuvokylttisi. FHRA näyttelytoimisto ja osasto löytyy esiintymislavan välittömästä läheisyydestä.

    Voitte myös sopia, että yksi kerhon edustaja noutaa kaikki kerhon näytteilleasettajaranneekkeet ja ajoneuvokylti. Kerrothan siitä mailitse info@fhra.fi

    Akkukengät
    Näyttelyajoneuvoista on näyttelynajaksi irrotettava akkukengät sekä polttoainetankki tulee olla tyhjillään.

    Näyttelyajoneuvojen käynnistäminen näyttelyn aikana on ehdottomasti kiellettyä sakon uhalla.
    Savukoneen tai hiilihappojään käytöstä ilmoitettava etukäteen palveluvastaava minna.koskela@messukeskus.com.

    Lapset
    Näyttelyn järjestäjä haluaa muistuttaa rakentelupäivän vaaroista. Rakentelupäivänä näyttelyssä on liikennöintiä isollakin kalustolla ja toivomme teidän huolehtivan perheen pienimmistä ja suosittelemme heidän mukaan ottamista vasta varsinaiseen näyttelyyn.

    Lemmikit
    Lemmikkien tuonti Messukeskuksen sisätiloihin on kielletty.

    Aikataulu:
    Torstai 14.4.2022
    Rakentelupäivä klo 07.00-24:00 (autolla ajo halleissa kiellettyä klo. 20.00-24.00)

    Perjantaina 15.4.2022
    Viimeistely klo. 7:00-9:00
    Lehdistö- ja kutsuvierastilaisuus klo. 09.00 alkaen.
    Näyttely avoinna yleisölle klo. 10.00-18.00.

    Lauantai 16.4.2022
    Näyttely avoinna yleisölle klo.10.00-18.00.

    Sunnuntai 17.4.2022
    Näyttely avoinna yleisölle klo. 10.00-18.00.
    Näyttelyn purku alkaa klo. 18.15
    HUOM. Osastojen purkamista ei saa aloittaa ennen näyttelyn sulkeutumista.

    Flyerit ja tuotemyynti
    Flyereiden jakoalue rajoittuu omalle osastolle. Elintarvikemyynti osastoilla on kielletty, maistatus sallittu. Lisäinfo: FHRA/ Martti Luoso 040-1632054.

    Kutsukortit
    Yrityksillä ja kerhoilla on mahdollisuus tilata käyttöönsä kutsukortteja eMessukeskus-palvelun kautta, jotka voitte lähettää vieraillenne joko sähköpostiin tai puhelinnumeroon viestinä. Kutsukorttien hinta on 20 € + alv 10%/kpl. Kutsukortit laskutetaan käytettyjen mukaan (Huom. Minimilaskutusmäärä 10kpl)

    Näytteilleasettajaranneke
    Saat näytteilleasettajarannekkeet saapuessasi Messukeskukseen rakennuspäivänä. Rannekkeilla vapaa sisäänpääsy näyttelyyn torstaista sunnuntaihin. Ajoneuvon tuojille 3kpl/per ajoneuvo.

    Yritysasiakkaat

    Yritysasiakkaat saavat myyjän kanssa sovitun määrän näytteilleasettajarannekkeita. Toimitattehan osastonne työntekijöille ja edustajille rannekkeet ennen näyttelyä. Saat näytteilleasettajarannekkeet saapuessasi Messukeskukseen rakennuspäivänä. Rannekkeilla vapaa sisäänpääsy näyttelyyn torstaista sunnuntaihin. FHRA näyttelytoimisto löytyy 6.6 oven vierestä.

    Näytteilleasettajarannekkeiden lisätilaukset info@fhra. Viestin otsikoksi ”Näytteilleasettajaranneketilaus”

    Pysäköinti
    Näyttelyssä esillä olevat ajoneuvot kirjataan rekisterinumerolla pysäköintijärjestelmään vahtimestareiden toimesta. Ulosajettaessa pysäköinnistä ei veloiteta näyttelyajoneuvojen tuojia.

    Messukeskuksen pysäköinti on puomiton ja sitä hoitaa Europark. Pysäköinti on maksullinen rakennuspäivänä ja koko näyttelyn ajan. Tavarantuontia varten 1 h/pysäköinti on ilmaista samalla pysäköinnillä.

    Kuljetuskalusto pysäköidään Messukeskuksen itäpäätyyn hiekkakentälle.

    Lue lisää pysäköinnistä:

    https://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/pysakointi-helsinki-ja-pasila/#ohjeet

    Näyttelytoimisto

    Näyttelytoimisto on avoinna:
    To 14.4 klo 8.00-22.00 FHRA:n osastolla hallissa 6
    Pe 15.4 klo 8.00-19.00 FHRA:n osastolla hallissa 6
    La 16.4 klo 9.00-18.15 FHRA:n osastolla hallissa 6
    Su 17.4 klo 9.00-19.00 FHRA:n osastolla hallissa 6

    Näyttelytoimisto sijaitsee koko rakennuspäivän ja näyttelyn ajan hallissa 6 FHRA:n osastolla esiintymislavan välittömässä läheisyydessä. Näyttelytoimiston puh. 0207 430 750.

    Peoples Choice äänestys

    Jokaiseen ajoneuvokylttiin generoituu QR-koodi, joka ohjaa äänestyssovellukseen kyseiseen ajoneuvoon. Äänestyssovellus löytyy verkkosivuiltamme: People´s Choice – äänestys 2022 – FHRA ry

    Sovelluksesta löytyy myös näytteilleasettajalistaus, johon mahtuu lyhyt slogan. Kerrothan sen meille sähköpostitse info@fhra.fi. Slogan voi olla valitettavasti vain 40 merkin mittainen.

    Esimerkki: American Car Show – Parasta paikan päällä.

    Tervetuloa näyttelyyn. Long time, no see.

    Yhteystiedot:

    Esko Raisvuo (toimitusjohtaja, talous, laskutus) esko.raisvuo@fhra.fi p. +358 400414098

    Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p+358 40 1632054

    Kaisa Lökfors (tiedotus, media ja markkinointi, näyttelytoimisto ja muut hallinnolliset asiat) kaisa.lokfors@fhra.fi p. +358 40 164 57 27

    Finnish Hot Rod Association ry/FHRA Marketing Oy
    Helsinki-Malmin Lentoasema
    00700 Helsinki
    P. +358 207 430 750

    [​IMG]
     
  7. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    [​IMG]

    Infoa rakennuspäivästä
    Tervetuloa American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022 näyttelyyn. Ohessa näyttelyyn liittyvää tärkeää tietoa sekä ohjeet miten toimia paikan päällä. Tehdään yhdessä hieno näyttely.

    Kaikki vuoden 2020 näyttelyyn jo hyväksytyt ajoneuvot ja kerhot ovat tervetulleet ensi pääsiäisen näyttelyyn. Jos ajankohta ei teille käy niin, ilmoitattehan siitä meille.

    Näyttelyajoneuvojen ja –tavaroiden tuonti
    Torstai 14.4.2022 klo 07:00-24:00. HUOM. Autolla ajo hallissa päättyy klo 20:00. Näyttelykalustoa voi tuoda tämän jälkeenkin halliin. (Ongelmatapauksissa ota yhteyttä Martti Luoso 040-1632054)

    Sisäänajo

    6-halli American Car Show, ACS-kerhot ja yritykset, MC Heaven, Nuori rakentaja -kilpailijat Bikes, Hot Rod Art, pienoismallit. Käynti ovesta 6.6 ja 6.12

    7-halli, Tuning Car Show, TCS-kerhot, Custom Truck Show, MotorSport, MotorSport – kerhot ja Nuori rakentaja -kilpailijat Cars, Yritykset. Käynti ovista 7.7 ja 7.17

    Jos ajoneuvosi tarvitsee pesua, löydät pesupaikan 6.12 ja 3.6 oven ulkopuolella sijaitsevasta huoltokuilusta. Mahdollinen lisäpesupaikka kysy toimitsijoilta. He tunnistat ”CREW” vaatteista.

    Rakennuspäivän pysäköinti
    Pysäköinti on maksullinen myös rakennuspäivänä. Tavarantuontia varten 1 h/pysäköinti on ilmaista samalla pysäköinnillä. Messukeskuksen pysäköintiä hoitaa Europark.

    Ajoneuvojärjestelijä
    Ovilta löydät ajoneuvojärjestelijän, joka näyttää teille osaston paikkanne, ohjaa teidät FHRA:n osastolle, josta saat näytteilleasettajarannekkeet (2 kpl/per ajoneuvo) ja ajoneuvokylttisi. FHRA:n osasto löytyy 6.6 oven vierestä. Joka ovella on kartta, josta näkyy missä kukin näyttely ja osasto sijaitsee. Kun olet löytänyt ajoneuvollesi paikan näyttelyhallista ajoneuvojärjestelijän kanssa, poikkea FHRA:n osastolla noutamassa ajoneuvokylttisi. FHRA näyttelytoimisto ja osasto löytyy esiintymislavan välittömästä läheisyydestä.

    Akkukengät
    Näyttelyajoneuvoista on näyttelynajaksi irrotettava akkukengät sekä polttoainetankki tulee olla tyhjillään.

    Näyttelyajoneuvojen käynnistäminen näyttelyn aikana on ehdottomasti kiellettyä sakon uhalla.
    Savukoneen tai hiilihappojään käytöstä ilmoitettava etukäteen palveluvastaava minna.koskela@messukeskus.com.

    Lapset
    Näyttelyn järjestäjä haluaa muistuttaa rakentelupäivän vaaroista. Rakentelupäivänä näyttelyssä on liikennöintiä isollakin kalustolla ja toivomme teidän huolehtivan perheen pienimmistä ja suosittelemme heidän mukaan ottamista vasta varsinaiseen näyttelyyn.

    Lemmikit
    Lemmikkien tuonti Messukeskuksen sisätiloihin on kielletty.

    Aikataulu:
    Torstai 14.4.2022
    Rakentelupäivä klo 07.00-24:00 (autolla ajo halleissa kiellettyä klo. 20.00-24.00)

    Perjantaina 15.4.2022
    Viimeistely klo. 7:00-9:00
    Lehdistö- ja kutsuvierastilaisuus klo. 09.00 alkaen.
    Näyttely avoinna yleisölle klo. 10.00-18.00.

    Lauantai 16.4.2022
    Näyttely avoinna yleisölle klo.10.00-18.00.

    Sunnuntai 17.4.2022
    Näyttely avoinna yleisölle klo. 10.00-18.00.
    Näyttelyn purku alkaa klo. 18.15
    HUOM. Osastojen purkamista ei saa aloittaa ennen näyttelyn sulkeutumista.

    Flyerit ja tuotemyynti
    Flyereiden jakoalue rajoittuu omalle osastolle. Elintarvikemyynti osastoilla on kielletty, maistatus sallittu. Lisäinfo: FHRA/ Martti Luoso 040-1632054.

    Kutsukortit
    Yrityksillä ja kerhoilla on mahdollisuus tilata käyttöönsä kutsukortteja eMessukeskus-palvelun kautta, jotka voitte lähettää vieraillenne joko sähköpostiin tai puhelinnumeroon viestinä. Kutsukorttien hinta on 20€ + alv 10%/kpl. Kutsukortit laskutetaan käytettyjen mukaan (Huom. Minimilaskutusmäärä 10kpl)

    Näytteilleasettajaranneke
    Saat näytteilleasettajarannekkeet saapuessasi Messukeskukseen rakennuspäivänä. Rannekkeilla vapaa sisäänpääsy näyttelyyn torstaista sunnuntaihin. Ajoneuvon tuojille 2kpl/per ajoneuvo.

    Yritysasiakkaat

    Yritysasiakkaat saavat myyjän kanssa sovitun määrän näytteilleasettajarannekkeita. Toimitattehan osastonne työntekijöille ja edustajille rannekkeet ennen näyttelyä. Saat näytteilleasettajarannekkeet saapuessasi Messukeskukseen rakennuspäivänä. Rannekkeilla vapaa sisäänpääsy näyttelyyn torstaista sunnuntaihin. FHRA näyttelytoimisto löytyy 6.6 oven vierestä.

    Näytteilleasettajarannekkeiden lisätilaukset info@fhra. Viestin otsikoksi ”Näytteilleasettajaranneketilaus”

    Pysäköinti
    Näyttelyssä esillä olevat ajoneuvot kirjataan rekisterinumerolla pysäköintijärjestelmään vahtimestareiden toimesta. Ulosajettaessa pysäköinnistä ei veloiteta näyttelyajoneuvojen tuojia.

    Messukeskuksen pysäköinti on puomiton ja sitä hoitaa Europark. Pysäköinti on maksullinen rakennuspäivänä ja koko näyttelyn ajan. Tavarantuontia varten 1 h/pysäköinti on ilmaista samalla pysäköinnillä.

    Kuljetuskalusto pysäköidään Messukeskuksen itäpäätyyn hiekkakentälle.

    Lue lisää pysäköinnistä:

    https://messukeskus.com/messukeskus/tulo-ohjeet/pysakointi-helsinki-ja-pasila/#ohjeet

    Näyttelytoimisto

    Näyttelytoimisto on avoinna:
    To 14.4 klo 8.00-22.00 FHRA:n osastolla hallissa 6
    Pe 15.4 klo 8.00-19.00 FHRA:n osastolla hallissa 6
    La 16.4 klo 9.00-18.15 FHRA:n osastolla hallissa 6
    Su 17.4 klo 9.00-19.00 FHRA:n osastolla hallissa 6

    Näyttelytoimisto sijaitsee koko rakennuspäivän ja näyttelyn ajan hallissa 6 FHRA:n osastolla esiintymislavan välittömässä läheisyydessä. Näyttelytoimiston puh. 0207 430 750.

    Ajoneuvotietokyltit
    Ajoneuvotietokyltit ovat teetetty etukäteen ilmoittamillasi tiedoin. Saat ajoneuvokylttisi saapuessasi näytteilleasettajarannekkeiden kera. Pidätämme oikeuden kylttien kirjoitusasusta. Olemme saattaneet korjata jotain kortin sisällöstä tai muokata kuvia paremmin kylttiin sopivaksi.

    Voit tarkistaa oman ajoneuvokylttisi esikatselusta ja muokata sitä vahvistusviestin mukana tulleen linkin kautta.

    Peoples Choice äänestys

    Jokaiseen ajoneuvokylttiin generoituu QR-koodi, joka ohjaa äänestyssovellukseen kyseiseen ajoneuvoon. Äänestyssovellus löytyy verkkosivuiltamme: People´s Choice – äänestys 2022 – FHRA ry

    Äänestys aukeaa kaksi viikkoa ennen näyttelyä. Äänestäneiden kesken arvotaan pääsylippuja ja muuta mukavaa. Arvostaisimme, jos jakaisitte kuvia ja fiiliksiä ennen näyttelyä. #americancanshow #tuningcarshow #MCheaven #Classiccarshow #Customtruckshow #ACS2022 #TCS2022 #motorsport2022 #mopotuning #messukeskus

    Tägää ihmeessä meidät julkaisuun @americancarshow_official

    Peoples Choice äänestyksen voittajat julkistetaan näyttelyn palkintojen jaossa.

    Tervetuloa 43. näyttelyyn. Kiva nähdä pitkästä aikaa ja tehdään yhdessä hieno näyttely.

    Tervetuloa näyttelyyn. Long time, no see.

    Yhteystiedot:
    Esko Raisvuo (toimitusjohtaja, talous, laskutus) esko.raisvuo@fhra.fi p. +358 400414098

    Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p+358 40 1632054

    Kaisa Lökfors (tiedotus, media ja markkinointi, näyttelytoimisto ja muut hallinnolliset asiat) kaisa.lokfors@fhra.fi p. +358 40 164 57 27

    Finnish Hot Rod Association ry/FHRA Marketing Oy
    Helsinki-Malmin Lentoasema
    00700 Helsinki
    P. +358 207 430 750

    American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022.
    15.-17.4.2022 Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre

    Welcome to American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022 show. Here’s some important information about the show and how to get your vehicle to the show. Let’s make a great show together.

    All vehicles and clubs already approved for the 2020 show are welcome to next Easter show. If this is not possible for you, please let us know.

    Exhibition vehicles and goods

    Thursday, April 14 2022, from 07:00 to 24:00. NOTE. By car, driving in the hall ends at 20:00. The exhibition equipment can then be brought to the hall. (In case of problem contact Martti Luoso 040-1632054)

    Running in

    6-Hall American Car Show, ACS-Clubs and Companies, MC Heaven, Young Builder – Competitors Bikes, Hot Rod Art, Scale Models, please use doors 6.6 and 6.12

    7-Hall, Tuning Car Show, TCS Clubs, Custom Truck Show, MotorSport, MotorSport – Clubs and Young Builder Competitors Cars, Companies. Use doors 7.7 and 7.17

    If your vehicle needs washing, you will find a washbasin located outside the door 6.12 and 3.6 outside the door. Please ask the crew for any additional laundry. They are recognized by ”CREW” clothing.

    Building Day Parking

    Parking is also charged on the day of construction. For import, 1h / parking is free with the same parking. Parking at the Exhibition Center is managed by Europark.

    Vehicle organizers

    On the door you will find a vehicle organizer who will show you the location of your department, guide you to the FHRA Exhibition Office where you can get exhibitor bracelets (2 pieces per vehicle) and your vehicle sign. The FHRA Exhibition Office is located next to the door. Every door has a map showing where each exhibition and department is located. Once you have found a place for your vehicle in the showroom with the vehicle organizer, get your vehicle sign in the FHRA Exhibition Office. FHRA Exhibition Office and stand is located in the immediate vicinity of the stage.

    Battery terminals

    Exhibition vehicles battery shoes must be detached and the fuel tank must be empty.

    The launch of exhibition vehicles during the exhibition is strictly forbidden under the threat of fines.

    To use a smokemachines or carbon dioxide ice, please contact the service manager minna.koskela@messukeskus.com in advance.

    KIds

    The exhibition organizer wants to remind you of the dangers of the construction day. On the day of construction, the exhibition will be operated with a large vehicles and we hope that you will take care of the smallest of the family and recommend that they be included in the actual exhibition.

    Pets

    It is forbidden to import pets inside the Fair Center.

    Schedule:

    Thursday 14.4.2022

    Construction Day from 07:00 to 24:00 (by car in the halls forbidden from 20:00 to 24:00)

    Friday 15.4.2022

    Finishing at. 7: 00-9: 00

    Press and invitation visit at. 09.00.

    Exhibition open to the public at. 10.00-18.00.

    Saturday 16.4.2022

    The exhibition is open to the public from 10:00 to 18:00.

    Sunday 17.4.2022

    Exhibition open to the public at. 10.00-18.00.

    The dismantling of the exhibition begins at. 18.15

    NOTE. The dismantling of the compartments must not commence until the closing of the exhibition.

    Flyers and product sales

    The flyer division is limited to your own department. Food sales in wards are forbidden, tasting allowed. Additional information: FHRA / Martti Luoso 040-1632054.

    Invitation eTickets

    Businesses and clubs have the opportunity to subscribe to invitations via eMessukeskus, which you can send to your guests either by email or by phone. The price of the invitation cards is 20 € + VAT 10% / pcs. Invitation Invitations are billed according to the used (Note. Minimum Invoice Amount 10pcs)

    Exhibitor bracelets

    You will get exhibitor bracelets on arrival at the Fair Center on the day of construction. Free entry to the exhibition from Thursday to Sunday. For vehicle importers 2pcs / per vehicle.

    Corporate Customers

    Business customers receive the number of exhibitor bracelets agreed with our sales. Bring your exhibitor bracelets to the employees and representatives of your department before the show. You will get exhibitor bracelets on arrival at the Fair Center on the day of construction. Free entry to the exhibition from Thursday to Sunday. FHRA Exhibition Office is located next to the 6.6 door.

    Exhibitor bracelet additional info info @ fhra. Message title ”Exhibitor Bracelet Order”

    Parking

    The vehicles displayed in the exhibition will be registered with the registration number in the parking system by Messukeskus Staff. Parking will not be charged fron importers of exhibition vehicles.

    The exhibition center’s parking has become boomless and managed by Europark. Parking is chargeable on the day of construction and throughout the exhibition. For import, 1h / parking is free with the same parking.

    Transport vehicles and trailers should be parked to the east end of Messukeskus at the sand area.

    Read more about parking:

    https://messukeskus.com/messukeskus/how-to-find-us/parking/?lang=en

    Exhibition office

    The exhibition office is open:

    Tue 14.4 at 8.00 – 22.00 in FHRA stand in Hall 6

    Fri 15.4 at 8:00 – 19:00 at FHRA stand in Hall 6

    Sat 16.4 at 9.00 – 18.15 at the FHRA stand in Hall 6

    Sun 17.4 at 9.00 – 19.00 at the FHRA stand in Hall 6

    The exhibition office is located throughout the building day and exhibition hall 6 in the FHRA stand in the immediate vicinity of the stage. Exhibition Office tel. +358 207 430 750

    Vehicle Information Signs

    The vehicle information signs have been commissioned with the information you have announced in advance. You will get your vehicle sign on arrival with exhibitor bracelets. We reserve the right to write the signs. We may have corrected some of the contents of the card or have modified the photos better adapted to the sign.

    You can check your vehicle sign from the preview and edit it via the link that came with your confirmation message.

    Peoples Choice Vote

    A QR code is generated for each vehicle signpost to guide the voting application to the vehicle in question. The voting application can be found on our website: People´s Choice – äänestys 2022 – FHRA ry

    The vote will open two weeks before the show. Voters will be raffled off with tickets and other fun stuff. We would appreciate if you shared pics of your vehicle sign in your #americancanshow #tuningcarshow #MCheaven #Classiccarshow #Customtruckshow #ACS2022 #TCS2022 #motorsport2022 #mopotuning #messukeskus. Please tag us @americancarshow_official

    The winners of the Peoples Choise voting will be announced at the exhibition prize giving ceremonies.

    Welcome to the 43. Exhibition. Long time, no see. Let’s make a great show together.

    Contact:

    Esko Raisvuo (CEO) esko.raisvuo@fhra.fi p. +358 400414098

    Martti Luoso (Head of Show) martti.luoso@fhra.fi p+358 40 1632054

    Kaisa Lökfors (Exhibition office, media and communications) kaisa.lokfors@fhra.fi p. +358 40 164 57 27
     
  8. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022.

    FHRA 50 vuotta juhlanäyttely.


    15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskus


    Tervetuloa American Car Show, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022 näyttelyyn.

    FHRA toivottaa sinut kauden 2021 kiihdytysajon mestaruuspalkinnon vastaanottaja näyttelyymme.

    Palkintojen jako tapahtuu näyttelyn lauantaina 16.4.2022 klo. 14.00.

    Lähetämme teille kaksi kappaletta näytteilleasettajarannekeita, joilla pääsette näyttelyyn kaikkina näyttelypäivinä.

    Lisäksi samalla rannekkeella pääsee virallisille jatkoille On The Rocks -ravintolaan lauantai-iltana.

    Lisätietoja verkkosivuiltamme: American Car Show – FHRA ry

    Lämpimästi tervetuloa.

    Yhteystiedot:

    Esko Raisvuo (toimitusjohtaja, talous, laskutus) esko.raisvuo@fhra.fi p. +358 400414098

    Martti Luoso (näyttelypäällikkö) martti.luoso@fhra.fi p+358 40 1632054

    Kaisa Lökfors (tiedotus, media ja markkinointi, näyttelytoimisto ja muut hallinnolliset asiat) kaisa.lokfors@fhra.fi p. +358 40 164 57 27

    Finnish Hot Rod Association ry/FHRA Marketing Oy
    Helsinki-Malmin Lentoasema
    00700 Helsinki
    P. +358 207 430 750



    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    Alexi Laiho Memorial

    Vuoden 2020 lopulla ajasta ikuisuuteen siirtynyt, yhdeksi maailman parhaimmista kitaristeista lukemattomia kertoja valittu Alexi Laiho oli suuri amerikkalaisten autojen ystävä. Tämän vuoden American Car Show kunnioittaa edesmennyttä metallisuuruutta ja esittelee kaksi hänen autoistaan: Vuoden 1974 Dodge Monacon sekä 1987 Chevrolet Monte Carlon.

    Itsekin American Car Show’n yleisössä viihtyneen Alexi Laihon autokokoelmaan lukeutui vuosien mittaan lukuisia erilaisia autoja esimerkiksi Dodge RAMista Plymouth Belvedereen.

    Muistokulmauksessa on nähtävillä lisäksi Children of Bodomissa maailmanmaineeseen nousseen ja Emma gaalassa tänä vuonna postuumisti ehdolla olevan Bodom After Midnightin keulakuvan henkilökohtaista memorabiliaa, Children of Bodomin taustalakana sekä ESP LTD Alexi Ripped Sawtooth -kitara.

    kuva: Teknavi

    [​IMG]
     
  10. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    Varaa American Car Show -pakettisi Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellista

    [​IMG]

    American Car Show 2022, Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven & Motorsport 2022.

    FHRA 50 vuotta juhlanäyttely.

    15.-17.4.2022 Helsingin Messukeskus.

    Varmista nyt oma mukana olosi ja varaa American Car Show -pakettisi Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa.

    American Car Show - IHG - Löydä Suomen parhaat hotellit
     
  11. Palstan ylläpito

    Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

    Viestejä:
    2,355
  12. Palstan ylläpito

    Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

    Viestejä:
    2,355
  13. Palstan ylläpito

    Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

    Viestejä:
    2,355
  14. Palstan ylläpito

    Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

    Viestejä:
    2,355
  15. Palstan ylläpito

    Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

    Viestejä:
    2,355
  16. Palstan ylläpito

    Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

    Viestejä:
    2,355
  17. FHRA tiedotus

    FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

    Viestejä:
    1,053
    ACS2022 jäsenkerhokorvaus

    [​IMG]

    Ohjeet jäsenkerholaskutukseen

    FHRA:n jäsenkerhoille maksettavat ajoneuvokohtaiset korvaukset vuodelle 2022 on 150 € / ajoneuvo. Maksimimäärä korvattavia ajoneuvoja on kuusi kappaletta. Kerhoavustukset tulee laskuttaa mahdollisimman pian näyttelyn jälkeen. Maksamme kerhoavustukset vain FHRA jäsenkerhoille, joten tarkistattehan, että asia on kunnossa. Kiitos.

    Olemme joutuneet miettimään kerhoavustuksen määrää nyt pandemia-ajan aiheuttaman kassavajeen ja erinäisten hinnan korotusten takia.

    Tässä kohtaa iso kiitos loistavasti menneestä näyttelystä kaikille teille. Osa teistä jäsenkerhoista onkin jo vanhasta tottumuksesta laittaneet kerhokorvauslaskut asianmukaisesti. Hieno homma.

    Tiedustelut: FHRA ry / Martti Luoso +358 40 1632054 tai martti.luoso@fhra.fi

    Tiedustelut koskien laskutusta: Esko Raisvuo +358 400414098 tai esko.raisvuo@fhra.fi

    Laskutusosoitteemme:

    FHRA Marketing Oy

    Operaattori: OpusCapita E204503

    Verkkolaskuosoite (OVTtunnus): 003722647841

    Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa
    paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

    FHRA Marketing Oy
    PL 22505
    00063 LASKUNET

    tai

    FHRA Marketing Oy :n sähköpostiskannauksen osoite:
    FHRAMarketingOy.FI.P.106163-9(@)docinbound.com

    HUOM. Poista sulkeet @-merkin ympäriltä.
     

Jaa tämä sivu