FHRA uutiset Tule meille töihin. Haemme viestinnän ammattilaista tapahtumatuotannon tehtäviin.

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 13.4.2023.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,053
  Tule meille töihin. Haemme viestinnän ammattilaista tapahtumatuotannon tehtäviin.
  13.4.2023 Yleinen
  [​IMG]

  Haemme tapahtumatuottajaa ja viestinnän ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen järjestämään kanssamme moottoriurheilu- ja harrasteajoneuvotapahtumia. Tässä tehtävässä työskentelet tapahtumatuotannon ja viestinnän asiantuntijan tehtävissä. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa heti, sillä etenemme pikaisella aikataululla sopivien hakijoiden löydyttyä.

  FHRA Marketing Oy on Finnish Hot Rod Association ry:n omistama osakeyhtiö. Yhdistys on toiminut jo vuodesta 1972 ja toimii kattojärjestönä harrasteajoneuvokentällä. Järjestämme vuosittain parisen kymmentä tapahtumaa. Suurin tapahtumamme on American Car Show, joka on järjestetty jo 44 kertaa. Järjestämme myös kiihdytysajon SM-sarjaa sekä swap -tapahtumia. Lisäksi järjestämme useamman kadunmiehen kiihdytystapahtuman vuosittain niin Vesivehmaalla kuin muilla kiitoteillä. Kesäkuukausina Cruising-tapahtumat kuuluvat toimenkuvaamme.

  Etsimme tehtävään tehokasta, oma-aloitteista, asiakaslähtöistä ja luovaa henkilöä, joka säilyttää toimintakykynsä kiireenkin keskellä.

  Työtehtävät

  Tässä tehtävässä hoidat tapahtumatuotannon projektien hallintaa ja viestintää sekä tiedottamista. Pienessä ja tehokkaassa asiantuntijaorganisaatiossa työtehtävät ovat vaihtelevia. Pääpaino työssäsi on kuitenkin viestinnän ja markkinoinnin parissa. Tehtävänkuvasi sisältää markkinointia ja nettisivujen sekä sosiaalisten medioiden kanavien ylläpitoa. Työkaluinasi ovat modernit viestinnän työkalut. Kuvankäsittelyn, videoeditoinnin ja graafisen suunnittelun osaaminen on tässä tehtävässä oleellista. Kaikki visuaalinen sekä kirjallinen viestintä ovat vastuullasi kaikissa kanavissamme. Erilaiset kilpailujen hallinnolliset tehtävät ovat myös vastuullasi.

  Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Mediasuhteiden ylläpito ja kontaktointi
  • FHRA:n ja American Car Show:n sosiaalisen median kanavien ja kotisivujen ylläpito ja kehitystyö
  • FHRA:n jäsentiedotus, kerhotiedotteiden kirjoitus ja muu kirjallinen ja visuaalinen markkinointiviestintä.
  • Sisällön tuottaminen
  • Viestinnän ja markkinoinnin materiaalit
  Etsimämme henkilö on

  Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta ja aikaisempaa kokemusta markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. Ymmärrät tapahtumatuotannon moninaisuuden ja miten tapahtumia tuotetaan. Tehtävässä menestymisessä tärkeintä on oma-aloitteisuus, multitasking-taidot sekä utelias ja avoin luonne. Tartut rohkeasti uusiin tehtäviin ja siedät hyvin muuttuvia olosuhteita ja vaihtuvia tehtäviä. Sinulla löytyy vahvaa kokemusta erilaisista julkaisualustoista, tietojärjestelmistä sekä visuaalisen kuvaston tuottamiseen soveltuvista ohjelmistoista. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen.

  Kokemus moottoriurheilukilpailu- tai yhdistystoiminnasta katsotaan eduksi hakijalle. Olemme pieni asiantuntijaorganisaatio, joten meille on erityisen tärkeää löytää kollega, jolla on kova tahto onnistua ja saada asioita aikaan. Halu ja kyky oppia uutta vie sinut pitkälle työssäsi. Työskentelemme jatkuvasti muuttuvien asioiden parissa, joten melkein jokainen päivämme sisältää jotain uutta.

  Sopivalle henkilölle tarjoamme mukavan työn ja viihtyisän työympäristön kesän tapahtumien keskipisteessä. Annamme täyden tukemme tehtävässä onnistumiseen. Perehdytämme sinut tehtäviisi sekä tuemme ja opetamme sinua kehityspolullasi. Tarjoamme tapahtuma-aikojen ulkopuolella mahdollisuutta etätyöpäiviin. Työaika on joustava. Toimistomme sijaitsee Klaukkalassa, mutta kilpailut ja tapahtumamme järjestetään ympäri Suomen. Olethan valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

  Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen info@fhra.fi, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

  Haku-aika 13.4.2023 – 31.5.2023

  Aloitus: Heti soveltuvan henkilön löydyttyä

  Työmäärä: Kokoaikainen

  Paikka: Teollisuustie 2, 01800 Klaukkala

  Palkka: Sopimuksen mukaan

  Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esko.raisvuo@fhra.fi tai soittaa +358 207 430 751

  Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

  Lisää tietoa toiminnastamme löydät sivuiltamme:

  https://www.fhra.fi/

  https://www.facebook.com/fhrary/

  https://www.facebook.com/americancarshow/
   

Jaa tämä sivu