FHRA uutiset Motoparkin SM-2 kisa, Test & Tune ja Street Mayhem 10.-12.6.2022 perutaan kokonaisuudessaan

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 2.6.2022.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,053
  FHRA Johtokunta tiedottaa

  [​IMG]

  FHRA:n johtokunta päätti kokouksessaan 1.6.2022, että Motoparkin SM-2 kisa, Test & Tune ja Street Mayhem 10.-12.6.2022 perutaan kokonaisuudessaan.

  Ensisijainen syy on kilpailuun ja testipäivään ilmoittautuneiden vähäinen määrä. Tapahtuman toteutus on jo ennalta ilmoitettu ehdolliseksi osallistujamäärän osalta.

  Tapahtuman toteutuksen tilannetta ei ole helpottanut kustannustason merkittävä nousu verrattuna vuoteen 2021.

  Kilpailuun ilmoittautuneiden osallistumismaksujen suhteen päätettiin, että maksun voi siirtää suoraan esim. Kauhavan Natikoiden neljän päivän tapahtuman osallistumismaksuksi. Kauhavan tapahtuma toteutetaan joka tapauksessa, koska sen pohjapreppaus on tehty, kerhon kalusto on paikalla ja siellä kaikki kokonaisuudessaan on valmiina paikan päällä.

  Osallistumismaksun voi siirtää halutessaan myös muihin SM-kisoihin. Mikäli haluaa osallistumismaksun palautettavaksi, pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostilla saajan tietojen ja tilinumeron kanssa: backoffice@fhra.fi

  Nähdään Kauhavalla Nitro Nationals 2022 kilpailussa.
   
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  1,053
  Kilpailijat huomio.

  Jos kilpailuilmoittautumisen siirto Motoparkista seuraavaan SM-osakilpailuun on ok, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Hoidamme kootusti siirron Nitrozen kanssa.

  Osallistumismaksun voi siirtää halutessaan myös muihin SM-kisoihin, kerrothan siitäkin meille sähköpostitse. Mikäli haluaa osallistumismaksun palautettavaksi, pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostilla saajan tietojen ja tilinumeron kanssa: backoffice@fhra.fi
   
  • Kiitos Kiitos x 1

Jaa tämä sivu