FHRA uutiset FHRA Auction tulee taas.

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana Kaisa Lökfors, 2.2.2016.

 1. Kaisa Lökfors

  Kaisa Lökfors

  Viestejä:
  745
  Kaupunki:
  Vantaa
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  American Car Show´n yhteydessä FHRA tulee järjestämään harrasteajoneuvohuutokaupan maanantaina 28.3.2016. Huutokaupassa tulee olemaan edustettuina museorekisteröityjä sekä vielä projekti-asteisia harrasteajoneuvoja. Tavoitteena on että jokaiselle olisi jotakin. Pidit sitten ameriikan autoista, eurooppalaisista, tuning-autoista, moottoripyöristä tai vaikkapa pappa-tunturista. Ajoneuvot tulevat olemaan esillä koko näyttelyn ajan.

  Mikäli on ollut mielessä luopua omasta harrasteajoneuvosta, niin myyntitoimeksiantoja otetaan nyt vastaan FHRA’n harrasteajoneuvohuutokauppaan. Tarvitsemme ajoneuvosta aluksi muutaman kuvan sekä lyhyen selvityksen nykyisestä kunnosta, lisäksi ajatusta hinnasta.

  Viime vuonna järjestetyssä huutokaupassa hyväksyttiin suoraan hieman yli 50% ja jälkikauppoina tehtiin vielä noin 20% kauppoja, joten saavutettu tulos oli mielestämme ei hyvä vaan erinomainen.

  Toimi nopeasti sillä ajoneuvoja otetaan vain rajallinen määrä huutokauppaan.
  Ilmoittautumiset otetaan vastaan täällä:

  Ilmoittautuminen | FHRA ry

  Arvovaltainen raatimme ottaa yhteyttä mikäli ajoneuvo hyväksytään huutokauppaan.

  Muista lukea huutokaupanehdot tästä: HuutoKauppaEhdot

  FHRA Auction harrasteajoneuvohuutokauppa huipentuu live-huutokauppaan American Car Show´n yhteydessä maanantaina 28.32016.
   

Jaa tämä sivu