Uusimmat uutiset

Malmi Customs & Street Outlaws 2017

3.6.2017 Malmi Customs & Street Outlaws 2017, Helsinki-Malmin lentoasema

TULOKSET: Street (157 st)

Tule paikan päälle kokeilemaan kuinka oma ajokkisi kiihtyy varttimailin matkalla. Kuka on Malmin kingi?

Paikka:

Helsinki-Malmin Lentoasema, 00700 Helsinki

Aika:

Lauantai 3.6.2017 klo. 10.00-18.00

Tapahtuman aikataulu:

klo. 9.00 Portit auki kuljettajille, katsastus alkaa.

klo. 10.00 Portit auki yleisölle

klo. 13.00 Crazy Drivers Stunt Show

klo. 15.00 Nitro Nationals EM-burnisnäytös by Janne Ahonen, Top Fuel

klo. 16.00 RR-Team Burnis-mittelö!

Klo. 10.00 – 18.00 kiihdytysajoa kiitotiellä.

Koko tapahtuman ajan mahdollisuus ostaa kyydit Monsterin kyytiin. Kyydin hinta 5€/henki. Kaikki vauvasta vaariin pääsee kyytiin.

Aluekarttoja: Klikkaa karttaa nähdäksesi sen suurempana.

Tapahtuma-alue

Tapahtuma-alue ja ajosuunnat

Varikkokartta ja ajosuunnat kuskeille. Pelastustie tulee jättää vapaaksi!

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON NYT SULJETTU! VIELÄ MAHTUU MUKAAN, MUTTA VARAUDU JONOTTAMAAN.

Ennakkoilmoittautuminen kuskeille: http://www.dragracing.eu/index.asp

Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero.

Kuljettajia otetaan mukaan tapahtumaan rajattu määrä, että voimme taata kuskeille tarpeeksi monta vetoa päivälle.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu, joka on koko päivästä 30€+ 3€ käsittelymaksu. Hinta sisältää kaikki päivän vedot ja katsastusmaksun. Dragracing.eu -palvelussa voi maksaa Paytrailin kautta useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksuna, luottokortilla tai laskulla.

Otamme ilmoittautumisia vastaan myös paikan päällä, jos tapahtumaan vielä mahtuu vetäjiä. Osallistumismaksu portilla on 30€ + 10€ käsittelymaksu.

Pyydämme siis ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme taata jouhevampaa ajoa. Jos ilmoittaudut vetämään vasta paikan päällä, emme voi taata että mahdut mukaan. Olemme rajanneet osallistujien määrää juuri tästä syystä, että kaikki ennakkoon ilmoittautuneet varmasti pääsevät vetämään useamman kerran.

Nitro Nationals EM-burnisnäytös by Janne Ahonen, Top Fuel

Tapahtumassa esiintyy Crazy Drivers Monster Trucks!

Tapahtumassa myös mahdollisuus hypätä monster truckin kyytiin. Kyydityksen hinta on 5€/henkilö ja kyytiin pääsee kaikki vauvasta vaarin. Tai ne ketkä uskaltaa.

Burnis-mittelö!

Malmi Customs & Street Outlaws 2017 -tapahtumassa järjestetään burnis-mittelö! RR Team rakentaa ja järjestää kisan tapahtuma-alueella klo. 16.00.

Mittelön säännöt:

Jokainen burnaaja vastaa itse itsestään ja mahdollisita vahingoista ajoneuvolle.

Ei paikallaan burnaamista!

Jos laitteesi hajoaa, burnaaminen tulee lopettaa välittömästi.

Ei nastarenkaita tai liukastusaineita.

Kun punainen lippu liehuu, tulee burnaaminen lopettaa välittömästi!

Mittelöön otetaan mukaan 25 burnaajaa. Ilmoittautumiset info@fhra.fi perjantaihin 2.6. mennessä. Mukaan mahtuneille ilmoitetaan erikseen.

Raati palkitsee omasta mielestään parhaan hienoin palkinnoin! Palkintona mm. Neste ralli -passi ja Lasipoikien 200€ lahjakortti!

Tapahtumassa paikalla myös FHRA Shop ja heiltä kannattaa käydä ostamassa upea Kutjan piirtämä Malmi-paita! Viva la Malmi!

Tapahtumassa mahdollisuus päästä kaksipaikka dragterin kyytiin! Varaa oma kyytisi nyt! http://www.eagleracing.fi/2-seat-dragster

Liput:

Aikuiset: 15€

Nuoret: 13-17 v. 5€

Lapset alle 12 v. pääsevät aikuisen seurassa ilmaiseksi sisään.

Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin!

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että Drag Racing kilpailu järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Emme vastaa alueella tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Olet alueella omalla vastuulla.

Hyvä median edustaja! Voit ilmoittautua samalla lomakkeella vaikka kaikkiin tapahtumiin yhdellä kertaa!

Facebook-tapahtuma löytyy täältä!

 

Kiinnostaako myynti- tai promopaikka?

Ole rohkeasti yhteydessä!

Leo Laurell, toimitusjohtaja – leo.laurell (@) fhra.fi/ 0207 430 751

Lataa mediakortti tästä!

Vaatimukset testiajoa varten:

Ajoneuvojen täytyy olla rekisteröityjä ja katsastettuja katukäyttöön (ei kilpa-ajoneuvoja, ei slicksejä, ei matkustajia).

Autot: Voimassa oleva ajokortti, umpinaiset kengät, kypärä, ajohanskat, pitkät housut ja pitkähihainen paita.

Moottoripyörät: Voimassa oleva ajokortti, ajopuku, umpinaiset kengät, umpikypärä ja ajohanskat (selkäpanssari suositus). Ajohousut ei saa olla farkkujen näköiset. Ajokengät ei saa olla niin lyhytvartiset, että sääri näkyy ajoasennossa.

Muuta huomioitavaa:

– Rekisteröinti: ei liikenteestä poistettuja, pitää olla ote ja jonkunlainen kilpi, joka kuuluu ajoneuvoon.

– Vakuutus: liikennevakuutuksen voimassaoloa emme pysty valvomaan, mutta huomioithan, että se ei ole voimassa suljetulla alueella.

– Katsastus: ei tarvitse olla katsastuksen voimassa, eikä muutoksien otteessa.

– Ilokaasu: saa ajaa ilokaasulla, koska kyseessä on katukulkine, jota ajetaan suljetulla alueella.

– Slicksit: Katukäyttöön tarkoitetut DOT hyväksytyt sallittu

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että Drag Racing kilpailu järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Emme vastaa alueella tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Olet alueella omalla vastuulla.

OHJEITA TESTAAJILLE!

Toivotamme sinut tervetulleeksi testaamaan ajoneuvosi kiihtyvyyttä. Sinun pitäisi toimia seuraavien ohjeiden mukaan.

VARIKKO JA SIISTEYS

Ilmoittautumisesi jälkeen sinut ohjataan katsastuspaikalle ja tämän jälkeen omalle varikkopaikalle joka sinulla on käytössäsi koko tapahtuman ajan. Näin ollen huolehdit paikkasi siisteydestä myös lähtiessäsi pois. Alueella on riittävästi jäteastioita. Ongelmajätteitä kuten esim. jäteöljyä, ei saa jättää tapahtuma-alueelle.

KATSASTUS

Ajoneuvot katsastetaan katsastuspaikalla, joten ole ajoneuvosi lähettyvillä, jotta katsastus voidaan suorittaa. Saat autoosi osallistumisnumeron ja katsastustarran, ilman niitä et pääse ajamaan.

AJAJAKOKOUS

Ennen ajojen alkamista, pidetään ajajakokous johon kaikki kuljettajat ovat velvollisia osallistumaan. Kokouksessa käydään läpi mm. turva-asioita, radalla käyttäytymistä ja muuta oleellista.

LÄHTÖÖN VALMISTAUTUMINEN

Itse ajoon lähdön teet oma-aloitteisesti, emme tule hakemaan sinua ajamaan, vaan sinun täytyy siirtyä lähtöalueelle omin keinoin. Lähtöjärjestelyalueelle tulee kaksi parijonoa autoille ja yksi pyörille. FHRA:n toimitsijat näyttävät sinulle mihin jonoon menet,lähtöalueella tarkistamme ajolupasi. Kun olet lähtövuorossa toimitsijamme näyttää sinulle koska voit siirtyä ns. burnis-alueelle. Siellä seuraava toimitsija näyttää sinulle koska saat aloittaa renkaiden lämmityksen. Jos et lämmitä renkaita, siirry muutama metri eteenpäin ja jää odottamaan lähettäjän käsimerkkejä, jolla hän ilmoittaa koska saat asettua lähtövaloihin.

AJAMINEN

Lähtövaloihin asetutaan hiljaa eteenpäin liikkuen, kun näet, että ensimmäinen (ylin) valkoinen lamppu syttyy liikut vielä hiukan eteenpäin, jolloin toinen valkoinen valo syttyy. Silloin olet valmiina lähtövaloissa, kun molempien ajajien valkoiset valot palavat, niin lähettäjä käynnistää ”kuusen”, jolloin keltaiset lähtövalot alkavat laskea puolen sekunnin välein. Viimeisenä syttyy vihreä valo, joka on merkki siitä että saat lähteä. Jos lähdet liian nopeasti, syttyy punainen valo merkkinä varaslähdöstä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy pysähtyä, vaan ajat normaalin ajosuorituksen. Varaslähtö ei myöskään vaikuta aikaasi. Ajanottokellot käynnistyvät kun ajoneuvosi etupyörä vapauttaa kennojen valosäteen.

Ajosuorituksestasi saat aina aikakortin ja jos tietosi on ajanottojärjestelmässä,  jonka voit noutaa ajanottotornista.

Jos ajosuorituksesi aikana ilmenee ongelmia esim. liiallista sutimista lähdössä, vaihteet eivät mene päälle, missasit vaihdon, outoa tärinää ajoneuvosta, savuttamista tms. niin älä vedätä turhaa, sillä ajosi on jo pilalla. Jätä veto seuraavaan lähtöön. Näin mahdollisesti vältymme ikäviltä radanpuhdistustalkoilta ja ajoneuvosikin saattaa säilyä ehjänä.

Jarruta heti maalin jälkeen ja pudota vauhti sellaiseksi että voit poistua radalta turvallisesti.

Jarrutusalueella sinun on varottava lähtökaveria esim. oikealla radalla ajaessasi et saa kääntyä vasemmalle paluutielle, ennen kuin vasemman radan kuljettaja on kääntynyt paluutielle. Näin varmistetaan ettei tulee päälleajoa. Paluutiellä on 30 km/h nopeusrajoitus. Ajosuorituksen jälkeen palaa omalle varikkopaikallesi tarkistaaksesi, että kaikki on ajoneuvossa kunnossa ja sen jälkeen seuraavaan testiyritykseen. Vältä ajamista liian kuumalla moottorilla tai vaihteistolla.

MUUTA

Alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena on ajaminen ehdottomasti kiellettyä. Paikalla tehdään pistokokeita ja mikäli jäät kiinni, ilmoitetaan siitä välittömästi viranomaisille.

Ajosuoritus tehdään yksin, ei kyyditettäviä mukana.

Tapahtuman järjestäjän vakuutus ei korvaa mahdollisia testaajalle aiheutuneita vahinkoja.

 

Lataa tapahtumajuliste tästä alta löytyvästä linkistä ja jaa se, jos haluat kertoa tapahtumasta muillekin! Rohkeimmat voivat, jos niin tahtovat, tulostaa aineiston ja laittaa vaikka lähikaupan ilmoitustaululle! Jos näin päätät tehdä, laitathan ilmoituksen esille niille tarkoitettuihin paikkoihin. Kiitos jo etukäteen!

Tapahtumajuliste:

MCSO2017_A3

Tapahtuman logo:

Lataa vektoritiedosto alta

MalmiCustomsja StreetOutlaws2017_the

 

 

Google+