Lataa St1 Way -sovellus

Hae St1 Mastercardia – kanta-asiakkaana saat jokaisesta tankkaamastasi litrasta 10 senttiä maksutapaetua tammikuun loppuun asti.

Lataa St1 Way -sovellus, hae St1 Mastercardia ja tankkaa huippuedullisesti!

Hae St1 Mastercardia St1 Way -sovelluksen kautta: saat uuden St1 Mastercardisi* luottopäätöksen hetkessä. Edun voit hyödyntää palvelevilla St1- ja Shell -asemilla saman tien, kun näytät St1 Way -sovellukseen tullutta korttia kassalla. Automaateilla edun saat, kun maksukortti ja PIN-koodi on saapunut postissa.

Kanta-asiakkaana säästät 10 senttiä joka litralta tammikuun* loppuun asti! Maksutapaedun saat kaikista polttonesteistä kaikilta St1- ja Shell -asemilta. St1 Mastercardissa ei ole kuukausittaista tilinhoitomaksua, kun käytät sitä vähintään kerran kuussa St1- tai Shell -asemalla.

*St1 Mastercard voidaan myöntää 18 -vuotta täyttäneelle hakijalle. Kortin myöntäminen perustuu hakijan kokonaisvaltaiseen arviointiin haettuun luottorajaan nähden. *Kampanjan voimassaoloaika 20.12.2017. – 31.1.2018. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. St1 Oy pidättää oikeuden lopettaa kampanjan milloin tahansa sen voimassaollessa.

Lataa iOS-sovellus
Lataa Android-sovellus