FHRA uutiset SM-sarjan palkintojen jako 2020 toteutetaan etälähetyksenä

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 9.10.2020.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  [​IMG]

  Koronatilanteen pahentuessa syksyn edetessä, on FHRA:n johtoryhmä päättänyt, ettei kauden päätösjuhlaa voida järjestää perinteiseen tyyliin. SM-sarjan palkintojen jako on kuitenkin päätetty toteuttaa etälähetyksenä. Tuotamme juhlalähetyksen FHRA:n livestream-tilin kautta osoitteessa: FHRA - Finnish Hot Rod Association

  Lähetyksen juontavat FHRA Race Radion tyypit ja luvassa on juhlahumua syyskokouksen jälkeen. Juhlalähetys lauantaina 31.10.2020. Illan aikana otetaan puhelimitse yhteyttä voittajiin, muistellaan mennyttä kesää ja pidetään hauskaa virtuaalisesti. Kunnon juhlat pidetään sitten kun Maailman tilanne sen sallii.

  Palaamme tähän tuotantoon lisää aivan lähiaikoina. Stay tuned.
   
  • Hieno homma! Hieno homma! x 2
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  FHRA sääntömääräinen syyskokous siirtyy.

  [​IMG]

  Koronapandemian ja Suomessa lisääntyvien tartuntojen vuoksi katsoo FHRA johtoryhmä parhaaksi siirtää lauantaille 31.10.2020 suunnitellun sääntömääräisen syyskokouksen. Kokous siirretään ensi vuoden puolelle.

  Johtoryhmä päätti siirtää myös kiihdytysajon SM-sarjan palkintojen jaon ensi vuoden puolella pidettävän syyskokouksen yhteyteen. Suunniteltu livestream-lähetys on peruttu ja toivon mukaan voimme tavata palkintojen jakojuhlallisuuksiin ensi vuoden puolella.
   

Jaa tämä sivu