FHRA uutiset Malmi Street Drags #1 toteutuu yleisöllä tai ilman.

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 21.5.2021.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  [​IMG]

  Helsinki-Malmin lentoasemalla alkaa katutapahtumat suunnitellusti 5.6.2021 joko yleisöllä tai ilman. Mukaan mahtuu vielä kuskeja, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan. Kaikki katulailliset ajoneuvot ovat tervetulleet testaamaan kiihtyvyyttään tapahtumaan.

  Odotamme vielä kokoontumisrajoituksien täsmentymistä pääkaupunkiseudulla ja ilmoitamme heti kun saamme varmuuden millä ehdoin voimme tapahtuman terveysturvallisesti ulkotiloissa järjestää.

  Joka tapauksessa suosittelemme vahvasti kaikkia paikalle tulevia kuskeja noudattamaan STM:n ja THL:n antamia määräyksiä turvaväleistä ja hygieniasta.

  Tapahtumasivua päivitetään pikaisesti verkkosivuillamme: Malmi Street Drags #1 – FHRA ry

  Sivulta löytyvät aikataulut ja vaatimukset testajoa varten.

  Olemme päättäneet avata portit FHRA Cruising Pre-Partyjen merkeissä 4.6.2021 klo. 17.00. Toivomme, että illan cruisailijat muistaa myös turvavälit ja suositukset. Kulku on muuttunut ja päivitetty kartta julkaistaan heti kun sen joku piirtää.

  Tervetuloa.
   
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  Uudet kokoontumisrajoitukset julkaistu Helsinkiin 24.5.2021

  [​IMG]

  Malmi Street Drags #1 toteutetaan suljettuna yksityistilaisuutena. Emme voi ottaa paikalle yleisöä.

  Testaajille tiedoksi:

  Ilmoittautuessa voit lunastaa pääsyn kahdelle mekaanikolle. Valitse lisätuotteena ylimääräinen tiimiranneke. Maksimi 2 henkeä (20 €/henkilö). Jo ilmoittautuneet voivat ilmoittaa mekaanikkonsa portilla saapuessa. Sisäänkäynti tiimille vain kuljettajan kanssa.

  Lentokenttäalueen varikolla jätäthän reilut turvavälit naapuritiimiin. Noudatattehan THL:n ja STM:n antamia suosituksia. Vahva kasvomaskisuositus tilanteissa, joissa asioitte ihmisten kanssa lähietäisyydellä. Alueella tarjolla käsidesiä, käytäthän sitä.

  Ennakkoilmoittautuminen avoinna: www.dragracing.eu

  Tarkemmat infot päivittyy verkkosivuillamme: Malmi Street Drags #1 – FHRA ry
   
 3. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  FHRA yleisötapahtumien järjestämisestä 1.6.2021 alkaen Uudellamaalla
  1.6.2021 Tapahtumat, Yleinen
  [​IMG]

  STM tiedotteeseen viitaten, olemme saaneet paljon palautetta. Tiedotteen voi lukea täältä: Tartuntatautilain väliaikaisten pykälien voimassaoloa jatketaan vuoden loppuun  - Sosiaali- ja terveysministeriö

  ” Lähikontaktilla tarkoitettaan siten oleskelua sisätilassa alle kahden metrin etäisyydellä muista ihmisistä yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia muiden kanssa. Lähikontaktin määritelmää koskeva muutos tulee voimaan jo 1.6.2021.

  Muutoksen myötä erilaisten ulkotiloissa järjestettävien tapahtumien ja urheilu- ja liikuntapalvelujen järjestäminen on nykyistä helpompaa. Samalla järjestämistä koskevien velvoitteiden valvominen helpottuu.”

  Tämä ei kuitenkaan valitettavasti vaikuta yleisötapahtumien järjestämiseen Uudellamaalla tai Helsingissä.

  Paikallinen AVI tiedottaa: Tiedote - Aluehallintovirasto

  Pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa) ja Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula:

  • Sisätiloissa voi järjestää enintään kymmenen hengen kokoontumisia.
  • Rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää enintään 50 (viidenkymmenen) hengen kokoontumisia. Tätä suurempiakin kokoontumisia voi kuitenkin järjestää, jos tilassa on käytettävissä useita katsomolohkoja tai yleisölle tarkoitettuja rajattavissa olevia alueita. Kussakin lohkossa saa olla enintään 50 (viisikymmentä) henkilöä. Lohkojen välille on järjestettävä selkeä suojavyöhyke, ja jokaiselle lohkolle täytyy olla omat kulkureitit, palvelut (kuten mahdolliset tarjoilupalvelut ja saniteettitilat) sekä tapahtumahenkilökunta.
  • Sekä sisä- että ulkotiloissa kokoontumisten järjestelyissä on lisäksi noudatettava opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.
  Näillä ehdoin emme voi valitettavasti tuottaa 5.6.2021, Malmi Street Drags #1 – tilaisuutta yleisötapahtumana. Pahoittelut tästä. Mielellämme ottaisimme yleisöä, mutta aika eikä resurssit eivät riitä.

  Mutta vielä on kesää jäljellä ja me elämme tässä kohtaa tapahtumajärjestäjänä hetki hetkeltä ja alueelliset rajoitukset huomioon ottaen.
   
 4. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,318
  Viimeksi muokattu: 10.6.2021
  • Kiitos Kiitos x 1
 5. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  5.6.2021, Malmi Street Drags #1, Helsinki-Malmin lentokenttä – Tulokset

  [​IMG]

  Yksityistilaisuus veti kivasti kuskeja, vaikka yleisöä ei tällä kertaa voitukaan ottaa. Ehkä ensi kerralla sitten.

  Kiitos kaikille hienosta päivästä.

  Tuloksia löytyy tästä listasta:
  Malmi Street Drags #1, 2021

  756 lähtöä ajettiin päivän aikana.

  Seuraavaan kertaan.
   
  • Kiitos Kiitos x 1

Jaa tämä sivu