FHRA uutiset Malmi Show & Go Power Festival 2020

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 31.8.2020.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  [​IMG]

  12.9.2020 Malmi Show & Go Power Festival 2020 Helsinki-Malmin lentokenttä

  FHRA järjestää ns. tukitapahtuman, kun American Car Show jäi pitämättä keväällä. Tapahtuma ei ole missään nimessä verrattavissa Messukeskuksen American Car Show -tapahtumaan. Meillä on koko kenttä vuokrattuna. Kiitotiellä vedetään katukiihdytystä, 4000 m2 hangaarissa pieni näyttely ja n. 15.000 m2 pihatilaa, jonne on suunniteltu harrasteparkkia ja jäsenkerhoja yms. esittelemään toimintaansa.

  Ajoneuvoilmoittautumiset: Näyttely toimii ajoneuvojen osalta pääasiassa kutsunäyttelynä ja etusijalla ovat 2020 ACS näyttelyyn ilmoittautuneet, mutta jos kuitenkin omistat näyttelyyn sopivan ajoneuvon, niin ilmoittautuminen tältä sivulta alempaa löytyvien ohjeiden mukaan. Kyseessä on tukitapahtuma. Emme maksa näytteilleasettajille kilometrikorvauksia tai kerhoavustuksia.

  Kyseessä yhden päivän tapahtuma. Katukiihdyttelyä, näyttely ja muuta harrastuksen ympärille kuuluvaa toimintaa.

  Myynnissä myös yrityspaikkoja ja mainostilaa mm. jättiscreeniltä.

  Mukana jo Blåkläder, Indian Motorcycles, Onnin Auto, Discovery Networks / Garage Kings Suomi.

  Mopar Club, RR-Team, GM Cruisers, Ford Freaks, mukaan mahtuu.

  Tervetuloa.

  Kiinnostaako myynti- tai promopaikka?
  Ole rohkeasti yhteydessä.

  Martti Luoso – martti.luoso (@)fhra.fi / 0207 430 753

  FHRA Marketing Oy / Finnish Hot Rod Association FHRA ry

  Helsinki-Malmin lentoasema

  00700 Helsinki

  Puhelin: 0207 430 750
  sähköposti: info(@)fhra.fi

  [​IMG]

  Ilmoittaudu tapahtumaan näytteilleasettajaksi alta löytyvällä lomakkeella. Kyseessä on tukitapahtuma. Emme maksa näytteilleasettajille kilometrikorvauksia tai kerhoavustuksia.


  Tapahtuman yhteydessä ajetaan Malmi Street Drags.

  [​IMG]

  Kuskit:

  Ilmoittautuminen on nyt auki.

  Ennakkoilmoittautuminen kuskeille http://www.dragracing.eu/index.asp

  Kuljettajien tulee luoda profiili palveluun. Kilpailijanumeroksi laitetaan ajoneuvon rekisterinumero.

  Kuljettajia otetaan mukaan tapahtumaan rajattu määrä, että voimme taata kuskeille tarpeeksi monta vetoa päivälle.

  Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu, joka on koko päivästä 50€+ käsittelymaksu. Hinta sisältää kaikki päivän vedot ja katsastusmaksun. Dragracing.eu -palvelussa voi maksaa Paytrailin kautta useimpien suomalaisten pankkien verkkomaksuna tai luottokortilla.

  Otamme ilmoittautumisia vastaan myös paikan päällä, jos tapahtumaan vielä mahtuu vetäjiä. Osallistumismaksu portilla on 50€ + 20€ käsittelymaksu.

  Pyydämme siis ennakkoilmoittautumisia, jotta voimme taata jouhevampaa ajoa. Jos ilmoittaudut vetämään vasta paikan päällä, emme voi taata, että mahdut mukaan. Olemme rajanneet osallistujien määrää juuri tästä syystä, että kaikki ennakkoonilmoittautuneet varmasti pääsevät vetämään useamman kerran.


  Pääsyliput:

  Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla.

  Ikäraja: Ikärajaton, alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa.

  Päivälippu: 20 €

  Liput ennakkoon Tiketistä.

  [​IMG]

  Huomioithan, että Drag Racing tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.
  Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.


  Vaatimukset testiajoa varten:

  Ajoneuvojen täytyy olla rekisteröityjä ja katsastettuja katukäyttöön (ei kilpa-ajoneuvoja, ei slicksejä, ei matkustajia).

  Autot: Voimassa oleva ajokortti, umpinaiset kengät, kypärä, ajohanskat, pitkät housut ja pitkähihainen paita, turvavyö pakollinen kaikissa autoissa.

  Moottoripyörät: Voimassa oleva ajokortti, ajopuku, umpinaiset kengät, umpikypärä ja ajohanskat (selkäpanssari suositus). Ajohousut ei saa olla farkkujen näköiset. Ajokengät ei saa olla niin lyhytvartiset, että sääri näkyy ajoasennossa.

  Muuta huomioitavaa:

  – Rekisteröinti: ei liikenteestä poistettuja, pitää olla ote ja jonkunlainen kilpi, joka kuuluu ajoneuvoon.

  – Vakuutus: liikennevakuutuksen voimassaoloa emme pysty valvomaan, mutta huomioithan, että se ei ole voimassa suljetulla alueella.

  – Katsastus: ei tarvitse olla katsastuksen voimassa, eikä muutoksien otteessa.

  – Ilokaasu: saa ajaa ilokaasulla, koska kyseessä on katukulkine, jota ajetaan suljetulla alueella.

  – Slicksit: Katukäyttöön tarkoitetut DOT hyväksytyt sallittu

  POLTTOAINE:

  Kaikki yleisesti tieliikenteeseen myytävä bensiini, diesel, E85/RE85 sekä näiden ”race-versiot” SALLITTU

  METANOLI palamisen näkyväksi tekevän väriaineen kanssa sallittu.

  NITROMETAANI KIELLETTY.


  JARRUVARJO: Pakollinen autoissa, joiden loppunopeus ylittää 240 km/h

  Hyvä asiakkaamme. Huomioithan, että Drag Racing kilpailu järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.

  Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Emme vastaa alueella tapahtuneista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Olet alueella omalla vastuulla.

  OHJEITA TESTAAJILLE.

  Toivotamme sinut tervetulleeksi testaamaan ajoneuvosi kiihtyvyyttä. Sinun pitäisi toimia seuraavien ohjeiden mukaan.

  VARIKKO JA SIISTEYS

  Ilmoittautumisesi jälkeen sinut ohjataan katsastuspaikalle ja tämän jälkeen omalle varikkopaikalle joka sinulla on käytössäsi koko tapahtuman ajan. Näin ollen huolehdit paikkasi siisteydestä myös lähtiessäsi pois. Alueella on riittävästi jäteastioita. Ongelmajätteitä kuten esim. jäteöljyä, ei saa jättää tapahtuma-alueelle.

  KATSASTUS

  Ajoneuvot katsastetaan katsastuspaikalla, joten ole ajoneuvosi lähettyvillä, jotta katsastus voidaan suorittaa. Saat autoosi osallistumisnumeron ja katsastustarran, ilman niitä et pääse ajamaan.

  AJAJAKOKOUS

  Ennen ajojen alkamista, pidetään ajajakokous, johon kaikki kuljettajat ovat velvollisia osallistumaan. Kokouksessa käydään läpi mm. turva-asioita, radalla käyttäytymistä ja muuta oleellista.

  LÄHTÖÖN VALMISTAUTUMINEN

  Itse ajoon lähdön teet oma-aloitteisesti, emme tule hakemaan sinua ajamaan, vaan sinun täytyy siirtyä lähtöalueelle omin keinoin. Lähtöjärjestelyalueelle tulee kaksi parijonoa autoille ja yksi pyörille. FHRA:n toimitsijat näyttävät sinulle mihin jonoon menet,lähtöalueella tarkistamme ajolupasi. Kun olet lähtövuorossa toimitsijamme näyttää sinulle koska voit siirtyä ns. burnis-alueelle. Siellä seuraava toimitsija näyttää sinulle koska saat aloittaa renkaiden lämmityksen. Jos et lämmitä renkaita, siirry muutama metri eteenpäin ja jää odottamaan lähettäjän käsimerkkejä, jolla hän ilmoittaa koska saat asettua lähtövaloihin.

  AJAMINEN

  Lähtövaloihin asetutaan hiljaa eteenpäin liikkuen, kun näet, että ensimmäinen (ylin) valkoinen lamppu syttyy liikut vielä hiukan eteenpäin, jolloin toinen valkoinen valo syttyy. Silloin olet valmiina lähtövaloissa, kun molempien ajajien valkoiset valot palavat, niin lähettäjä käynnistää ”kuusen”, jolloin keltaiset lähtövalot alkavat laskea puolen sekunnin välein. Viimeisenä syttyy vihreä valo, joka on merkki siitä että saat lähteä. Jos lähdet liian nopeasti, syttyy punainen valo merkkinä varaslähdöstä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun täytyy pysähtyä, vaan ajat normaalin ajosuorituksen. Varaslähtö ei myöskään vaikuta aikaasi. Ajanottokellot käynnistyvät kun ajoneuvosi etupyörä vapauttaa kennojen valosäteen.

  Ajosuorituksestasi saat aina aikakortin ja jos tietosi on ajanottojärjestelmässä, jonka voit noutaa ajanottotornista.

  Jos ajosuorituksesi aikana ilmenee ongelmia esim. liiallista sutimista lähdössä, vaihteet eivät mene päälle, missasit vaihdon, outoa tärinää ajoneuvosta, savuttamista tms. niin älä vedätä turhaa, sillä ajosi on jo pilalla. Jätä veto seuraavaan lähtöön. Näin mahdollisesti vältymme ikäviltä radanpuhdistustalkoilta ja ajoneuvosikin saattaa säilyä ehjänä.

  Jarruta heti maalin jälkeen ja pudota vauhti sellaiseksi, että voit poistua radalta turvallisesti.

  Jarrutusalueella sinun on varottava lähtökaveria esim. oikealla radalla ajaessasi et saa kääntyä vasemmalle paluutielle, ennen kuin vasemman radan kuljettaja on kääntynyt paluutielle. Näin varmistetaan ettei tulee päälleajoa. Paluutiellä on 30 km/h nopeusrajoitus. Ajosuorituksen jälkeen palaa omalle varikkopaikallesi tarkistaaksesi, että kaikki on ajoneuvossa kunnossa ja sen jälkeen seuraavaan testiyritykseen. Vältä ajamista liian kuumalla moottorilla tai vaihteistolla.

  MUUTA

  Alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena on ajaminen ehdottomasti kiellettyä. Paikalla tehdään pistokokeita ja mikäli jäät kiinni, ilmoitetaan siitä välittömästi viranomaisille.

  Ajosuoritus tehdään yksin, ei kyyditettäviä mukana.

  Tapahtuman järjestäjän vakuutus ei korvaa mahdollisia testaajalle aiheutuneita vahinkoja.
   
  Viimeksi muokattu: 31.8.2020
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
 3. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  [​IMG]

  Lataa tapahtumajuliste tästä alta löytyvästä linkistä painotuotteena tai yllä oleva .jpg-kuva ja jaa se, jos haluat kertoa tapahtumasta muillekin. Rohkeimmat voivat, jos niin tahtovat, tulostaa aineiston ja laittaa vaikka lähikaupan ilmoitustaululle. Jos näin päätät tehdä, laitathan ilmoituksen esille niille tarkoitettuihin paikkoihin. Kiitos jo etukäteen.

  FHRA_malmi_GO_GO_1__A3_2020
   
 4. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  Tapahtuma-alueen kartta:

  [​IMG]

  Varikko on avoin yleisölle, mutta pyydämme huomiomaan THL:n suositukset turvaväleistä, maskeista ja hygieniasta yleisötapahtumassa. Kiitos.
   
 5. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  Malmi Show & Go Power Festival 2020 palkitut.

  Posted on 12.9.2020 in Yleinen

  [​IMG]

  Ensi kertaa järjestetty Malmi Show & Go Power Festival 2020 oli hieno tapahtuma huonosta kelistä huolimatta. Viikonlopun ainoa sade päivä osui juuri lauantaille ja Malmi Street Dragsit satoi valitettavasti pois. Todella harmillista. Kivasti oli kuitenkin jengiä paikalla syyssäätä uhmaamassa.

  Helsinki-Malmin hangaarin näyttelyssä oli hyvä tunnelma ja miljöö mitä upein. Historiallisen hieno lentokonehangaari toimi upeina puitteina pienelle näyttelyllemme. Kiitos kaikille käynnistä ja toivottavasti ensi vuonna pääsemme järjestämään tapahtuman paremmalla kelillä ja saadaan sitä Go:ta vähän enemmän peliin.

  Näyttelyn parhaimmisto on nyt palkittu ja purku alkoi kaatosateessa. Kiitos kaikki vapaaehtoiset, jäsenkerhot, näytteilleasettajat, FHRA crew ja yhteistyötahot. Ilman teitä ei olisi tapahtumia. Nopeasti tuotettu tapahtuma antoi kuitenkin kivaa pöhinää syksyyn ja näin poikkeukselliseen vuoteen vähän lisää näyttelyhumua.

  KIITOS.

  TOP TEN

  Mercury Kustom – Virve Salonen

  Buick Kustom -53 – Marko Sterbakoff

  Ford Thunderbird – 55 ”Gasser” – Juha – Matti Martikainen

  Dodge Custom Royal cab -58 – Niko ( Olli) Manninen

  Chevrolet Apache -59 – Kimmo Janhunen

  Dodge Dart -62 – Kari Sauru

  Ford Mustang FB -66 – Joni Juvonen

  De Soto -37 – Hannu Raineisto

  Buick -50 – Mika Kosonen

  Mercedes Benz 600 – Tuomo Ritala

  BEST IN SHOW

  Buick Kustom -38 – Timo Hersti

  [​IMG]
  Best in Show: Buick Kustom -38 – Timo Hersti

  [​IMG]
  Mercury Kustom – Virve Salonen

  [​IMG]
  Buick Kustom -53 – Marko Sterbakoff

  [​IMG]
  Ford Thunderbird – 55 ”Gasser” – Juha – Matti Martikainen

  [​IMG]
  Dodge Custom Royal cab -58 – Niko Manninen

  [​IMG]
  Chevrolet Apache -59 – Kimmo Janhunen

  [​IMG]
  Dodge Dart -62 – Kari Sauru

  [​IMG]
  Ford Mustang FB -66 – Joni Juvonen

  [​IMG]
  De Soto -37 – Hannu Raineisto

  [​IMG]
  Buick -50 – Mika Kosonen

  [​IMG]
  Mercedes Benz 600 – Tuomo Ritala
   
 6. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,318
 7. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,318

Jaa tämä sivu