FHRA uutiset Kauhava Motor Show 2021

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 12.5.2021.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  [​IMG]

  Tiedote 12.5.2021 Julkaisuvapaa heti

  Kauhavalla rakennetaan uutta tapahtumakonseptia

  Korona on riepotellut rajusti tapahtumia sekä tapahtumajärjestäjiä. Useita tapahtumia on peruttu myös tältä keväältä ja alkukesältä. Koronatilanteen kehityttyä parempaan suuntaan, Kauhavalla on suunniteltu uusi koko perheen tapahtumakonsepti.

  LSK Business Park järjestää 24.-25.7.2021 Kauhava Motor Show – tapahtuman Kauhavan lentokentällä. Tapahtuma rakentuu ajoneuvonäyttelyn ympärille, johon lisäarvoa tuovat useat esiintyjät ja ohjelmanumerot. Suomen upeimmat, kauneimmat ja komeimmat näyttelyajoneuvot loistavat kilpaa auringon kanssa. Crazy Drivers Stunt Show esittää maailmanluokan temput niin henkilöautoilla, moottoripyörillä kuin myös Raging Bull Monster Truckilla. Musiikkiesityksistä vastaavat muun muassa Stig, maailmanlaajuisen Young Guitarist of the Year 2020 -tittelin voittanut seinäjokelainen Juho Ranta- Maunus sekä monet muut suositut artistit.

  Tapahtumapaikkana toimii Kauhavan lentokenttä. LSK Business Park Oy:n toimitusjohtaja Mika Marjamäki kertoo, että LSK Business Parkin alueen valtava pinta-ala ja olemassa olevat tilat osaltaan varmistavat, että tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti turvaväleistä huolehtien. Lisäksi useat kumppanit lähtivät innokkaasti mukaan tapahtuman suunnitteluun ja järjestelyihin.

  – Onnistuimme saamaan mukaan useita yhteistyötahoja, jotka ovat aiemmin järjestäneet alueella omia tapahtumiaan. Näin voimmekin luottavaisin mielin jatkaa tapahtumamme suunnittelua ja rakentamista. Päämääränämme on järjestää turvallinen ja näyttävä tapahtuma, jossa hyödynnetään LSK Business Parkin alueen ainutlaatuiset puitteet.

  Lisätiedot:

  Mika Marjamäki, toimitusjohtaja, LSK Business Park Oy 050 570 8654

  mika.marjamaki@lskbusinesspark.fi

  www.kauhavamotorshow.fi

  fb: KauhavaMotorShow

  ig: KauhavaMotorShow
   
  • Kiitos Kiitos x 2
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  Kauhava Motor Show – Ilmoita ajoneuvosi näyttelyyn.

  [​IMG]

  Hei.

  LSK Business Park järjestää Kauhava Motor Show -tapahtuman Kauhavan Lentokentällä 24.-25.7.2021. Tapahtuma rakentuu ajoneuvonäyttelyn ympärille, ollen kuitenkin paljon enemmän kuin perinteinen näyttely. Suomen upeimmat, kauneimmat ja komeimmat näyttelyajoneuvot loistavat kilpaa auringon kanssa.

  Crazy Drivers Stunt Show esittää maailmanluokan temput niin henkilöautoilla, moottoripyörillä kuin myös Raging Bull Monster Truckilla. Musiikkiesityksistä vastaavat muun muassa Stig, maailmanlaajuisen Young Guitarist of the Year 2020 -tittelin voittanut seinäjokelainen Juho Ranta-Maunus sekä lauantain Rokkia&Rautaa -iltabileissä esiintyvät Jo’ Buddy’s Trio Riot ja Rosebud.

  Alueena LSK Business Parkin alue tarjoaa erinomaiset puitteet järjestää tämä koko perheen tapahtuma turvallisesti ja turvaväleistä huolehtien. Lauantain päiväohjelman päättää Cruising-Paraati, johon myös näyttelyajoneuvot voivat osallistua. PickNick-parkki, takaluukkukirppis, leiriytymismahdollisuus ja kaikki oheistoiminta järjestyvät alueella. Tapahtuman käyttöön on varattu tilaa asfalttialueilta 10 ha ja sisätilaa lentokonehalleista 3000m2, lisäksi ajoneuvoille on varattu näyttely- ja parkkitilaa myös nurmialueilta.

  Näyttelyn järjestäjä tarjoaa näyttelyyn hyväksytyille ajoneuvokohtaisesti kaksi pääsylippua tapahtumaan sekä majoituksen kahdelle henkilölle Lentohotellin hostel-tasoisissa huoneissa (Pe-Su). Majoitukseen kuuluvan aamupalan voi halutessaan vaihtaa lounaaseen.

  Ajoneuvot jaetaan näyttelyssä seuraaviin kategorioihin: Jenkki, Hotrod, Kilpa-ajoneuvo, Tuning, Moottoripyörä ja Muu Harrasteajoneuvo. Toivomme, että myös Teidän kerhostanne/yhdistyksestänne tulisi sopiva edustus näyttelyyn. Voitte tehdä vapaamuotoisen ilmoittautumisenne suoraan sähköpostiin ilmoittaudu@kauhavamotorshow.fi tai ilmoittautua tapahtumasivustolta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella ILMOITTAUDU .

  Ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä sunnuntaina 4.7.2021, jonka jälkeen tehdään valinnat, olettehan siis mahdollisimman nopeasti yhteydessä. Pyydämme jakamaan tätä viestiä niille tahoille, jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneita tapahtumasta.

  Lue lisää tapahtumasta:

  Facebook: Kauhava Motor Show
  Verkkosivu: Kauhava Motors Show 24.-25.7.2021
  Instagram: Login • Instagram
   

Jaa tämä sivu