FHRA uutiset FHRA toimitsijahaku päällä.

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 8.2.2018.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  773
  [​IMG]

  FHRA Crew

  FHRA:n tapahtumissa järjestelyistä hyvin pitkälle vastaa iso vapaaehtoisten joukko. Drag Racing kisoissa olet saattanut heitä nähdäkin kirkkaanpunaisissaan. Yhteinen nimittäjä tälle värikkäälle joukolle on FHRA Crew.

  Toimitsijoilla on FHRA:n tapahtumissa erilaisia tehtäviä kuten esim. drag racing kisoissa ajanotto, VIP, varikko, myynti, rata, tiedotus, tulospalvelu ja livestream, vain muutamia mainittakoon. Näyttelyssä, swapeissa ja kokoontumisajoissa työtehtäviä löytyykin sitten runsain määrin, aina kahvilasta järjestyksenylläpitoon ja liikenteenohjaamiseen.

  Tehtäviä tosiaan on laidasta laitaan, toisissa niistä kädet likaantuu, ja toisissa taas ei. Mutta yhteistä meille on se että tapahtumista tehdään kaikille ikimuistoisia. Tarjoamme majoituksen ja ruoan, sinä tuot mukaasi osaamisen ja persoonasi.

  TULE MUKAAN.

  Mikäli haluat olla mukana hyvässä seurassa ja nähdä nopeasti kättesi jäljet, ota ihmeessä yhteyttä meihin ja saat tietää miten voit tulla mukaan hulvattomaan porukkaan, jolla ei aika tule pitkäksi.

  Yhteydenotot:

  Toimisto ma – to 10-16, pe 10-15
  Puhelin: 0207 430 750
  sähköposti: info(@)fhra.fi

  Poista sulkeet.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  773

Jaa tämä sivu