FHRA uutiset FHRA:n viralliset testipäivät Kauhavalla 26.-28.6.2020

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 3.6.2020.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  726
  [​IMG]
  Kuva: Santeri Ampuja, https://motorsport.kuvat.fi/

  Koronakriisi pisti koko kauden ja sen aloittamisen uudelle mallille. FHRA:n johtoryhmä on tavannut lähes viikoittain kriisin alettua ja seurannut tilanteen kehittymistä jatkuvasti. Nyt kun rajoitteita on alettu purkaa, on aika ruveta hommiin ja järjestämään tapahtumia. Aloitamme testaamalla Kauhavalla.

  FHRA johtoryhmä on päättänyt, että järjestämme kolmen päivän testitilaisuuden Kauhavalla kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Tiimeillä on mahdollisuus tulla testaamaan joko kaikkina päivinä tai vain joinain päivänä, omien tarpeittensa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

  Testipäivät alkavat torstaina 25.6. jatkuvat perjantaina 26.6. Lauantai 27.6. on välipäivä, jolloin ei testata. Testit jatkuvat sunnuntaina 28.6. Lauantaina voi olla varikolla, mutta voimassa on varikkohiljaisuus klo. 12.00 alkaen jatkuen sunnuntaiaamuun. Jotta tapahtuma järjestetään, pitää koko tapahtumaan (to, pe ja su) ilmoittautua vähintään 100 tiimiä. Tapahtuman maksimimäärä on ohjeistuksen mukaisesti 500 henkilöä/päivä. Olemme rajanneet päiväkohtaisen tiimimäärän sataan tiimiin. Samoista syistä tilaisuus on suljettu yleisöltä. Tilaisuuteen sairaana osallistuminen on ehdottomasti kielletty ja jokaisen osallistujan tulee itse huolehtia ohjeistuksen mukaisista turvaväleistä, käsideseistä ja muista hygienia-asioista.

  Koronarajoitusten vuoksi joudumme myös rajoittamaan tiimien kokoa. TD-ryhmästä ylöspäin maksimissaan 6 henkeä, alemmissa ryhmissä alle maksimi 4 tiimiläistä. Osallistujien nimet tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset testipäiville avataan pian dragracing.eu -portaalissa. FHRA:n on tarvittaessa voitava esittää viranomaisille nimilista paikalla olijoista, joten ilmoitathan kaikki paikalle saapuvat tiimiläisesi.

  Koko tilaisuuden hinnaksi on määritelty 500 € + käsittelymaksu ja päiväkohtainen hinta on 300 € + käsittelymaksu. Huom. Päiväkohtaisella maksulla poistutaan samana iltana alueelta. Hintaan sisältyy sähkö.

  Junnuille on suunnitteilla oma tapahtuma, joten tästä syystä ei pääsyä tähän tapahtumaan. (ellei vapaita paikkoja ole vähintään 10).

  SM-sarjan suunnittelua jatketaan edelleen ja FHRA:n johtoryhmä tiedottaa loppukesän kilpailuista ja muista tapahtumista 16.6.2020. Olette myös tervetulleet kuulemaan FHRA:n asioita ja suunnitelmista FHRA:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen lauantaina 13.6.2020 klo. 13.00 alkaen LSK Business Parkissa, Lentokonehalli 2. Loppusuora 22, 62200 Kauhava.

  Tervetuloa.
   
 2. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  726
  FHRA:n viralliset testipäivät Kauhavalla – Ilmoittautuminen on nyt auki.


  [​IMG]

  Tervetuloa testaamaan Kauhavalle. Testipäivät alkavat torstaina 25.6. jatkuvat perjantaina 26.6. Lauantai 27.6. on välipäivä, jolloin ei testata. Testit jatkuvat sunnuntaina 28.6. Lauantaina voi olla varikolla, mutta voimassa on varikkohiljaisuus klo. 12.00 alkaen jatkuen sunnuntaiaamuun.

  Jotta tapahtuma järjestetään, pitää koko tapahtumaan (to, pe ja su) ilmoittautua vähintään 100 tiimiä. Tapahtuman maksimimäärä on ohjeistuksen mukaisesti 500 henkilöä/päivä. Olemme rajanneet päiväkohtaisen tiimimäärän sataan tiimiin. Samoista syistä tilaisuus on suljettu yleisöltä. Tilaisuuteen sairaana osallistuminen on ehdottomasti kielletty ja jokaisen osallistujan tulee itse huolehtia ohjeistuksen mukaisista turvaväleistä, käsideseistä ja muista hygienia-asioista.

  Koronarajoitusten vuoksi joudumme myös rajoittamaan tiimien kokoa. TD-ryhmästä ylöspäin maksimissaan 6 henkeä, alemmissa ryhmissä alle maksimi 4 tiimiläistä. Osallistujien nimet tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset testipäiville avataan pian dragracing.eu -portaalissa. FHRA:n on tarvittaessa voitava esittää viranomaisille nimilista paikalla olijoista, joten ilmoitathan kaikki paikalle saapuvat tiimiläisesi.

  Koko tilaisuuden hinnaksi on määritelty 500 € + käsittelymaksu ja päiväkohtainen hinta on 300 € + käsittelymaksu. Huom. Päiväkohtaisella maksulla poistutaan samana iltana alueelta. Hintaan sisältyy sähkö. Ajoaika päivittäin meluluvan puitteissa. Aikataulu saattaa muuttua. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

  Ilmoittautumisaika päättyy lauantaina 13.6.2020 klo 23.59, jotta voimme määritellä päiväkohtaiset osallistujamäärät ja luoda osallistujalistat viranomaisille.

  Junnuille on suunnitteilla oma tapahtuma, joten tästä syystä ei pääsyä tähän tapahtumaan. (ellei vapaita paikkoja ole vähintään 10).

  Nähdään Kauhavalla.

  LSK Business Park, Loppusuora 22, 62200 Kauhava

  Linkki ilmoittautumiseen: www.dragracing.eu

  Kuljettajan tulee olla rekisteröitynyt palveluun ja tiimin jäsenet ilmoitetaan omassa profiilissa ”tiimi”-välilehdellä. Ohjeet profiilin luontiin: DragRacing.eu | FHRA ry

  Testipäivätiedustelut:

  Jarmo Grönman

  jarmo.gronman @ fhra.fi

  Tel. +358 40 04 90 244

  Tervetuloa. #wewillraceagain

   
 3. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  726
  FHRA:n testipäivät 2020 järjestetään.

  [​IMG]

  FHRA:n johtoryhmä linjasi testipäivien järjestämisen ehdoksi, että koko tapahtumaan tulee osallistua 100 tiimiä, jotta se voidaan järjestää. Johtoryhmä on tullut siihen päätökseen, että se järjestetään joka tapauksessa, vaikka tämä mainittu ehto ei vielä täytykään. FHRA on hoitanut testipäiville rahoituksen, mutta kaikkien panosta tarvitaan. Ilmoittautuminen testipäiville on avoinna ensi keskiviikkoon 24.6. klo. 23.59 asti. Ilmoittauduthan nyt. Voit valita vapaavalintaisesti jonkun yksittäisen päivän tai ilmoittautua koko tapahtumaan kerralla. Ilmoittautuminen on avoinna: www.dragracing.eu

  Testipäivät järjestetään LSK Business Parkissa Kauhavalla torstai 25.6., perjantai 26.6. ja sunnuntai 28.6. Lauantain välipäivänä voi olla varikolla, mutta voimassa on varikkohiljaisuus klo. 12.00 alkaen jatkuen sunnuntaiaamuun.

  25.-26.7.2020, Kiihdytysajon SM-osakilpailu 1, LSK Business Parkissa tarvitsee valmisteluja, joten katsottiin tärkeäksi pitää testipäivät, jotta voimme tehdä valmisteluja kisakauden alkua silmällä pitäen. Näin säätämme sekä aikaa, että rahaa.

  FHRA:n johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran juhannuksen jälkeisenä maanantaina 22.6.2020. Tarkoituksena on julkaista loppukesän tapahtumakalenteri.

  Hyvää juhannusta kaikille.
   
  Viimeksi muokattu: 18.6.2020
  • Kiitos Kiitos x 2
  • Ihan samaa mieltä ollaan Ihan samaa mieltä ollaan x 1
 4. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  726
  HUOM. Testipäivät 26.-28.6.2020.

  [​IMG]

  LSK Business Park on siirtänyt lauantaille 27.6. kaavaillun konsertin toisaalle, joten voimme pitää testipäivät perjantaista 26.6. alkaen päättyen sunnuntaina 28.6.

  Ilmoittautuminen testipäiville on avoinna keskiviikkoon 24.6. klo. 23.59 asti. Ilmoittauduthan nyt. Voit valita vapaavalintaisesti jonkun yksittäisen päivän tai ilmoittautua koko tapahtumaan kerralla. Ilmoittautuminen on avoinna: www.dragracing.eu

  Nyt kokonainen viikonloppu testaamisen merkeissä luvassa. Kaikki ovat tervetulleet. Poistimme tiimikoon rajoituksen, kun näyttää siltä, ettei sille ole enää tarvetta pienen ilmoittautumismäärän takia.

  FHRA:n johtoryhmä kokoontuu taas tänään maanantaina 22.6.2020. Tarkoituksena on julkaista loppukesän tapahtumakalenteri.
   
 5. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  726
  FHRA Test n´ Tune Kauhava 26.-28.6.2020, junnu-ryhmät puoleen hintaan.

  [​IMG]

  LSK Business Park, Loppusuora 22, 62200 Kauhava

  Testipäivät perjantaina 26.6. HUOM. lauantai 27.6. ja sunnuntaina 28.6. Tervetuloa testaamaan kolmeksi päiväksi Kauhavalle. Hinta kolmelta päivältä 500 € + käsittelymaksu. Junnuhinta 250 € + käsittelymaksu. Päiväkohtainen hinta 300 € +käsittelymaksu. Päiväkohtainen junnuhinta 150 € + käsittelymaksu.

  Voit ilmoittautua ja maksaa osallistumisen paikan päällä portilla.

  Maksu sisältää varikkosähkön.

  Ajoaika päivittäin meluluvan puitteissa. Aikataulu saattaa muuttua. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

  Tiimikohtaiset rajoitteet eivät ole enää voimassa.

  Tapahtuman maksimimäärä on ohjeistuksen mukaisesti 500 henkilöä/päivä. Olemme rajanneet päiväkohtaisen tiimimäärän sataan tiimiin. Samoista syistä tilaisuus on suljettu yleisöltä. Tilaisuuteen sairaana osallistuminen on ehdottomasti kielletty ja jokaisen osallistujan tulee itse huolehtia ohjeistuksen mukaisista turvaväleistä, käsideseistä ja muista hygienia-asioista.

  Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 25.6.2020 klo 23.59, jotta voimme määritellä päiväkohtaiset osallistujamäärät ja luoda osallistujalistat viranomaisille.

  Junior-ryhmät myös tervetulleet.

  ILMOITTAUDU NYT. www.dragracing.eu

  Tervetuloa. #wewillraceagain

  FHRA Test n´ Tune Kauhava 1, 2 & 3

  Test days, Friday 26, Saturday 27 & Sunday 28 June. Welcome to test for three days in Kauhava. Price for three days is 500 € + handling fee. Junior price 250 € + handling fee. Price for one day is 300 € + handling fee. Junior price 150 € + handling fee. The fee includes pit electricity.

  You can register and pay for participation on site at the gate.

  Driving time daily within the noise permit. The schedule may change. All rights reserved.

  No team size restictions.

  According to the instructions, the maximum number of people is 500 people / day. We have limited the number of teams per day to one hundred teams. For the same reasons, the event is closed to the public. Participation in the event as sick is strictly forbidden. Each participant must take care of the safety distances, other hygiene issues in accordance with the instructions.

  The registration period ends on Thursday, June 25, 2020 at 11:59 p.m., so that we can determine the daily number of participants, create participant lists for the authorities.

  Junior-classes are also welcomed to this event.

  REGISTER NOW. www.dragracing.eu

  Welcome. #wewillraceagain
   
 6. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,113
 7. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,113
 8. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,113
 9. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,113
 10. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,113
 11. Palstan ylläpito

  Palstan ylläpito FHRA-palstan ylläpitäjä

  Viestejä:
  2,113

Jaa tämä sivu