FHRA uutiset FHRA:n jäsenkerhot eli yhdistysjäsenet 2019.

Viestiketju osiossa 'FHRA uutisia' , aloittajana FHRA tiedotus, 24.10.2018.

 1. FHRA tiedotus

  FHRA tiedotus FHRA toimisto FHRA toimitsija

  Viestejä:
  886
  FHRA:n jäsenkerhot eli yhdistysjäsenet 2019.

  Posted on 24.10.2018 in Yleinen

  [​IMG]


  FHRA:n jäsenkerho ja yhdistysjäsen laskutus on nyt alkanut. Laskut lähtevät ensisijaisesti sähköpostilla rekisteriin ilmoitettuun sähköpostiin. Jos kerhossanne on tapahtunut yhteyshenklöiden suhteen muutoksia, käyttehän päivittämässä kerhon tiedot FHRA:n jäsenrekisteriin.

  FHRA:n syyskokouksessa päätettiin tulevan kauden jäsenhinnat ja -muodot. Ne päätettiin pitää samana kuin vuonna 2018.

  FHRA:n jäsenkerhojen ja yhdistysjäsenten jäsenet voivat liittyä FHRA:n jäseneksi edullisempaan yhdistysjäsenen henkilöjäsen hintaan 10€. FHRA:n jäsenkerhot ovat myös tervetulleet ensi kevään American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2019. Kerho-osastot ovat jäsenkerhoille ilmaisia. Avaamme ilmoittautumisen kevään näyttelyyn pian. FHRA:n jäsenkerhot ovat etusijalla, kun kerho-osastoja jaetaan.

  Toivoisimme, että FHRA:n jäsenkerhot ja yhdistysjäsenet tiedottaisivat jäseniään tästä edullisemmasta FHRA:n jäsenyysmuodosta ja tulevasta näyttelystä.

  FHRA ilmoittaa jäsenkerhoilleen vuosittain, ketkä jäsenistään on ilmoittanut meille kuuluvansa johonkin FHRA:n jäsenkerhoista. Näin tarkistamme rekisteritiedot ajantasaiseksi vuosittain. Muistathan hoitaa velvoitteesi FHRA:n jäsenkerholle, ennen kuin merkkaat jäsenkerhotiedon profiiliisi, kiitos.

  Kiinnostaako kerhoasi tai yhdistystäsi FHRA:n jäsenyys? Haluatko olla mukana kehittämässä FHRA:n tapahtumia ja toimintaa koko Suomessa. Liity joukkoon ja vaikuta. Olemme viime vuosina tiivistäneet yhteistyötä jäsenkerhojen kanssa. Malmi Street Drags -tapahtumat ja FHRA Cruising Pre-Partyt on tehty kerhojen korvaamattomalla avustuksella. Lämmin kiitos siitä.

  Jäseneksi tai jäsenkerhoksi liittyminen onnistuu helposti verkkosivuillamme:
  https://www.fhra.fi/liity-jaseneksi/

  Yhdistysavaimen lomakeelle ”nimi”-kohtaan kerhon nimi ja ”sukunimi”-kohtaan yhteyshenkilön nimi. Käytämme samaa lomaketta kaikille jäsenmuodoille.

  Jäsenkerholistaus löytyy Jäsenkerhot | FHRA ry
   

Jaa tämä sivu